Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori 2014-
A sta je sa Petkovicem ? Hoce li preuzeti Svicarce ?
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Napad na Vahu zbog izjava njegovog brata
Objektivnoj Bosansko-Hercegovačkoj publici nikad' kraja.

Objektivnoj Bosansko-Hercegovačkoj publici nikad' kraja.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
bhsport je napisao/la:"Naša grupa je bila sastavljena od renomiranih protivnika. Iako Argentina trenutno nije na nivou na kojem je bila kada sam ja igrao. Iz ovog nastupa možemo izvući samo pozitivne stvari. Nećemo se sada vraćati na sudije. Jesmo li mogli odigrati bolje? Naravno da jesmo, uvijek može bolje, ali treba reći da nam je nedostajalo i malo sreće. Mislim da su i naša očekivanja bila prevelika i da nismo uvijek realni," rekao je Baždarević.
Nakon ovoga nadam se da Meša NIKAD nece doci na klupu nase repke.
Cuj prevelika ocekivanja da prodjemo najlaksu grupu na SP.
Treba nam ambiciozan trener a ne polovnjak, mislio sam da Mesa nije takav ali sam se prevario.
Kako većina vas ne konta neke stvari,pa neće Meša reć 'Safet je katastrofalno postavio taktiku protiv Nigerije,to nas je koštalo ispadanja,sramota je što smo ispali u grupnoj fazi.'
Kolege su,poštuju se medjusobno,naravno da mora pozitivno govorit o njemu,ne svaljivat krivicu na njega,i koliko toliko smirivat javnost.
A i ovi napadi na Vahu zbog tog što mu se brat malo qurči..

Stvarno smo mi glup narod.
Nad tobom sunce najljepše sja
Svaki potencijalni selektor koji se spominje je doktor za Susica jer on bas nema blage veze tako da nije tesko biti bolji od njega,od njega je bolji i Braco iz Vrbanjuse.
Znaci samo njega maknite a koga god izaberete bice bolji od njega jer gori ne moze.
Znaci samo njega maknite a koga god izaberete bice bolji od njega jer gori ne moze.
Ključaj i briši temu, Safet ostaje. Očigledno je da mnogima Safet odgovara, a i njemu pozicija pravo leži, ne gleda naše potencijalne reprezentativce, uz to pojedine vrijeđa, kasni gdje se ne treba kasniti, trener Nigerije ga uništi, a on lagano prima veliki novac za svoje znanje.
Pročitao sam danas da mu većina u savezu daje podršku, a pošto on nema morala jer odmah nije dao ostavku, ostaje. Rečeno je da je do Safeta da li će ostati ili ići, tako da već znamo odgovor.
Pročitao sam danas da mu većina u savezu daje podršku, a pošto on nema morala jer odmah nije dao ostavku, ostaje. Rečeno je da je do Safeta da li će ostati ili ići, tako da već znamo odgovor.
Ne mogu, a da se ne sjetim kako je Hadžibegić odvratno pričao o Baki dok je Baka bio izbornik. Jedna od legendarnih izjava je i:"... Baka je srozao BiH iza Albanije i Luksemburga.". Inače Baka je bio izbornik sa kojim smo dva ciklusa za redom do zadnjeg kola bili u igri za veliko natjecanje, a Hadžibegić je tvorac legendarnih 2-2 sa Farskim otocima. Toliko o tome.pinoglavi je napisao/la:bhsport je napisao/la:"Naša grupa je bila sastavljena od renomiranih protivnika. Iako Argentina trenutno nije na nivou na kojem je bila kada sam ja igrao. Iz ovog nastupa možemo izvući samo pozitivne stvari. Nećemo se sada vraćati na sudije. Jesmo li mogli odigrati bolje? Naravno da jesmo, uvijek može bolje, ali treba reći da nam je nedostajalo i malo sreće. Mislim da su i naša očekivanja bila prevelika i da nismo uvijek realni," rekao je Baždarević.
Treba nam ambiciozan trener a ne polovnjak, mislio sam da Mesa nije takav ali sam se prevario.
Kako većina vas ne konta neke stvari,pa neće Meša reć 'Safet je katastrofalno postavio taktiku protiv Nigerije,to nas je koštalo ispadanja,sramota je što smo ispali u grupnoj fazi.'
Kolege su,poštuju se medjusobno,naravno da mora pozitivno govorit o njemu,ne svaljivat krivicu na njega,i koliko toliko smirivat javnost.
A i ovi napadi na Vahu zbog tog što mu se brat malo qurči..![]()
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Prije par dana napravljena stranica Vahid Halilhodzic - novi selektor BiH ali raja ne vidi pa vjerovatno zato i nema mnogo mnogo lajkova tek par hiljada. Znam da u ovom trenutku ne moze pomoci ali jednog dana ako bi skupili tu dosta vjerujem da bi i u njegovoj glavi nesto se promijenilo. Jedino je steta sto admin nema veliku popularnost i snagu da je izgura ko god bio al eto.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
a sto druze ovaj princip ne primijenjujes kod aktuelnog selektora? safet je ponizio cjelokupnu fudbalsku javnost izjavama o svojoj motivaciji da 2010. preuzme funkciju i razlozima zbog kojih je do tad izricito odbijao selektorsko mjesto...Unofficialpage je napisao/la:Neka, neka Vaha, kad ti budeš htio tad mi nećemo![]()
Stvarno si smijesan, akcenat nije bio na tome da se pljuje Susic nego na tome da mi imamo prevelika ocekivanja, a prolaz grupe je sve samo ne preveliko ocekivanje.pinoglavi je napisao/la:bhsport je napisao/la:"Naša grupa je bila sastavljena od renomiranih protivnika. Iako Argentina trenutno nije na nivou na kojem je bila kada sam ja igrao. Iz ovog nastupa možemo izvući samo pozitivne stvari. Nećemo se sada vraćati na sudije. Jesmo li mogli odigrati bolje? Naravno da jesmo, uvijek može bolje, ali treba reći da nam je nedostajalo i malo sreće. Mislim da su i naša očekivanja bila prevelika i da nismo uvijek realni," rekao je Baždarević.
A i ovi napadi na Vahu zbog tog što mu se brat malo qurči..![]()
Dakle lik bez ambicija - takav nam ne treba!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U pravu je pino, ne mozes ocekivat od njemu bliskih ljudi,prijatelja,bivsih suigraca pogotovo ovih koji nisu toliko ni karakterni da ga kritikuju otvoreno. Naravno da ce probat da ga operu i naravno da je ovako najlakse.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Znaci do sada su odredjeno nezadovoljstvo od BIH strucnjaka igrom i plasmanom pokazali Bajevic, Hadzibegic i Osim.
Ovim su ova 3 covjeka dokazali (makar meni da mogu biti izbornici). Svi ostali koji se libe dati los komentar ili su stvarno zadovoljni recenim stvarima i nisu potencijalni zamjenici SS. U Hrvatskoj je slicna situacija. Nezadovoljstvo su pokazali Ciro i Prosinecki. Nase jaruge od drzava su takve i postale, jer je vrlo malo ljudi koji zele i mogu da se usprotive vladajucem establismentu te kritiziraju i mjenjaju lose stvari u konacnici za opce dobro. To se prenosi i na sport ali upravo radi toga jedan Prosinecki jos dugo nece biti Hrvatski selektor. Identicno je pa i gore u BIH.
Sve je receno na SP kakvi strucnjaci na klupama ove 2 repke, takav i rezultat u konacnici.
Ovim su ova 3 covjeka dokazali (makar meni da mogu biti izbornici). Svi ostali koji se libe dati los komentar ili su stvarno zadovoljni recenim stvarima i nisu potencijalni zamjenici SS. U Hrvatskoj je slicna situacija. Nezadovoljstvo su pokazali Ciro i Prosinecki. Nase jaruge od drzava su takve i postale, jer je vrlo malo ljudi koji zele i mogu da se usprotive vladajucem establismentu te kritiziraju i mjenjaju lose stvari u konacnici za opce dobro. To se prenosi i na sport ali upravo radi toga jedan Prosinecki jos dugo nece biti Hrvatski selektor. Identicno je pa i gore u BIH.
Sve je receno na SP kakvi strucnjaci na klupama ove 2 repke, takav i rezultat u konacnici.
@bhsport pa isto pišeš,kolege se poštuju medjusobno,a izjava tipa da smo morali proć grupu je na neki način i kritikovanje Safeta.Stvarno ti se moraju crtat neke stvari 

Ne, totalno si u krivu.pinoglavi je napisao/la:@bhsport pa isto pišeš,kolege se poštuju medjusobno,a izjava tipa da smo morali proć grupu je na neki način i kritikovanje Safeta.Stvarno ti se moraju crtat neke stvari
Postivanje Safeta kroz izjavu je bilo OK, ali recenica morali smo proci grupu je skroz nesto drugo, to dokazuej ambiciju, evo ljiga Hadzibegic je izjavio da smo morali proci grupu.
Da li on time pljuje Safeta?
Ne, Safet je odradio korektno osim Nigerije i to je to, tu je uzeo svoju zutu minutu podivljo i popusio.
Nismo se obrukali i to je pristojno - OK. Ali ambiciju moramo imati.
Ovo sto Mesa kaze, cesto imamo nerealna ocekivanja je sramotno.
Realno je bilo da se ocekuje prolaz, to je i sam Susic naglasio par puta pred SP.
bhsport je napisao/la:Ne, totalno si u krivu.pinoglavi je napisao/la:@bhsport pa isto pišeš,kolege se poštuju medjusobno,a izjava tipa da smo morali proć grupu je na neki način i kritikovanje Safeta.Stvarno ti se moraju crtat neke stvari
Postivanje Safeta kroz izjavu je bilo OK, ali recenica morali smo proci grupu je skroz nesto drugo, to dokazuej ambiciju, evo ljiga Hadzibegic je izjavio da smo morali proci grupu.
Da li on time pljuje Safeta?
Ne, Safet je odradio korektno osim Nigerije i to je to, tu je uzeo svoju zutu minutu podivljo i popusio.
Nismo se obrukali i to je pristojno - OK. Ali ambiciju moramo imati.
Ovo sto Mesa kaze, cesto imamo nerealna ocekivanja je sramotno.
Realno je bilo da se ocekuje prolaz, to je i sam Susic naglasio par puta pred SP.

Ne razumiješ da se medijima ne daju uvijek izjave koje stvarno misliš,nekad ćeš nešto i slagat,zbog raznih razloga,recimo reć da ljudi imaju prevelika očekivanja,da bi se ublažila situacija.To ti je jednostavno spuštanje na zemlju,što i Osim često radi.
Uostalom i jesmo imali prevelika očekivanja sa ovim selektorom.
Pravi covjek i medijima govori ono sto misli.
Sam Osim je rekao da je grupa prolazna, tako da ....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa valjda novinari na neki nacin trebaju da prenose zelje navijaca,da postavljaju skakljiva pitanja...Savez ce mozda to tajno uraditi kao sto se uvijek to i radi,ali su novinari ljudi koji nekad pokrenu takve stvari,ljude tjeraju na razmisljanje...Ja bi rado volio da nazovem Vahu i da ga pitam jesi li ti spreman preuzeti Reprezentaciju BIH,ali nisam u mogucnosti da to uradim,niti mogu doci do njega....Dado je napisao/la:Pa valjda novinari ne biraju selektora da bi mu postavljali takva pitanja. Valjda je poziv prvo trebao doci od saveza.Ponos Torina je napisao/la:Niko od novinara se nije udostojio pitati Vahu o njegovim planovima,da li bi preuzeo rep.BIH itd.....nista se nece samo poduzeti...Po meni Vaha najbolji moguci izbor..
Pa da znamo na cemu smo tacno da ne razglabamo dalje o njegovom preuzimanju ako je odgovor negativan itd...
Nadam se da vise necu morati gledati takticarskog maga na nasoj klupi

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nisam reko da Osim nije smatrao grupu prolaznom,nego da često spušta javnost na zemlju.bhsport je napisao/la:Pravi covjek i medijima govori ono sto misli.
A opet se vraćamo na ono kako jednostavno ne možeš shvatit da se kolege medjusobno poštuju,i da neće govorit jedan protiv drugog,prije nego napišeš glupost,izjava da je ogroman neuspjeh i katastrofa(a imamo odličnu generaciju) je takodjer uvreda za selektora.
Jel to stvarno misliš da svi govore ono što misle u medijima ? Pffffffffffffffff
Ok, priznajem da sam u naletu frustracije pretjerao u kontekstu Vahe, buduci da on ovu glupost nije izjavio vec njegov brat, tako da se nabijanje iskljucivo odnosi na njegovog bahatog brata. Vaha halali. No ostajem pri svom stavu.Coraco je napisao/la:Dobro si ti napisao, moderator pa smije tako pisati. Nabija lik legendu bh fudbala na neku stvar, samo zato što je izabrao da trenira klub i uzme pare. I još kao ko yebe navijače, eto čovjek bi i pomislio da je nekoga briga za navijače.emil02in je napisao/la:Šta je ti moderator pa možeš nabijati na neku stvar?A šta misliš ko je 92 po Ženevi lobirao da nas prime u UEFU?Da nije Sušić možda,ili ti smeta što istinu kaže,kao što je bio protiv Ćire koji je rek'o da BiH neće nikad biti država i zvao Hibić da igra za Hr?Ja nisam vidi da ste prizivali Vahu prije SP,a on je potpisao predugovor sa Trabzonom prije SP,Zašto mu tada nije savez ponudio ugovor,znalo je se da Sušiću ističe ugovor?Pa ni Osim nije htio preuzeti reprezentaciju dok je bio trener a nuđeno mu je.Malo poštovanje prema legendi ne škodi,a to što mu je brat idiot to zna čitava Jablanica,pa se sada malo eksponira na račun Vahe._dreamer_ je napisao/la:Nabijem i njega i brata mu na neku stvar. Koje on priznanje 'oce? Zar mu nije priznanje to sto ga cijela nacija vec godinama priziva kao selektora? Uvijek je repku zaobilazio u sirokom krugu, pa evo sad i kada se koliko toliko konsolidovala situacija u savezu i reprezentaciji... Ima neki svoj princip, ok, ali kada mi pocnu ovako serendati i filozofirati, onda da i ja njih nesto priupitam: Sta je to on uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Sta mi imamo od toga sto on nize uspjehe sa Alzirom ili kim vec. Nemamo nista. Trener iz Bosne, kao eto on promovise zemlju. Jaka muda. Neka dodje i neka vodi ove momke i donese pravu srecu, a vala i pare, ovoj reprezentaciji i narodu, onda mozemo pricati...
De ti Vaha zastekaj jos tri milionceka, a nas navijace ko yebe... Samo Boga ti suti, a reci i bratu svom da isto tako suti, i ne glumi(te) Papu Popovica...![]()
Ako nemamo od Vahe ništa, onda nemamo ni od jedne legende bh fudbala ništa, nemamo ni od Papeta onda ništa najboljeg fudbalera BiH ikada bez obzira što nas je vodio. Šta je iko od legendi uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ? napljuva ga Vahida jer je preuzeo klub gdje će biti gazda i ujedno uzeti novac, a eto ne valja što nije preuzeo našu reprezentaciju gdje će imati 5 šefova među igračima i još 50 u savezu.
Naša posla ba
Vahid Halilhodzic je prije svega legenda jugoslavenskog fudbala, a to sto je lik Hercegovac je druga stvar. Ja jos cekam da on dodje i ucini nesto konkretno za ovu reprezentaciju. Hvala mu za ono sto je radio 92. godine ili kad vec, ali pomagali su i lobirali mnogi drugi velikani, a sto je najbitnije, pomazu i sada. Taj njegov patriotizam mi je malo obajatio, buduci da ne znam da je ista uradio za nas u zadnjih 20. godina. Ako grijesim, nije mi problem da priznam, kao sto se i vidi iz prilozenog.
Ja Vahu izuzetno cijenim i bio bih najsretniji da bude bilo selektor, navijao sam za Alzir skoro pa i kao za BiH, ali generalno gledano je on lik koji galantno izbjegava reprezentaciju u sirokom luku i to mu je moja zamjerka i bice do dana kada dodje i ucini nesto. Ispade on pametniji od Osima, Bazdarevica, Hadzibegica, Kodre, Bajevica pa i Susica... Mislim, vjerovatno jeste za sebe pametniji, ali ja kao navijac od toga nemam nista.
p.s. I jos nesto (za tebe komsija Coraco), nemoj stavljati bezveze Osima i ljude koji vode savez u istu ravan s Vahom, jer to ni na Marsu nema logike. Ono sto je Osim ucinio za nas se ne moze mjeriti s onim sto je ucinio Vahid.
A ostalima koji likuju zbog mog nabijanja cu samo da porucim da sam ja prije svega forumas, pa tek onda moderator, a moja toboznja "uvreda" nije ni priblizna onome sto se govorilo sada vec bivsem selektoru Safetu Susicu. A Safet kao selektor nase reprezentacije bi trebao mnogo vise postovanja da uziva nego Vaha, jer je on ipak (bio) selektor reprezentacije za koju navijamo... Nesto sto vjerovatno necemo docekati kada je Vaha u pitanju. Daj Boze da sam u krivu, ja bih se prvi sutao u guzicu od srece da bude suprotno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NeverGiveUp
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la: Vahid Halilhodzic je prije svega legenda jugoslavenskog fudbala, a to sto je lik Hercegovac je druga stvar.
Kakve ovo veze ima ?

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Pod time mislim da je nase gore list ili ti nas covjek. Nije provokacija u pitanju, zaboga.NeverGiveUp je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la: Vahid Halilhodzic je prije svega legenda jugoslavenskog fudbala, a to sto je lik Hercegovac je druga stvar.
Kakve ovo veze ima ?

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)