Jedan jedini, neponovljivi, mali Memo!AllGunsBlazing je napisao/la:Ljudi nemamo mi para za Adidas...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jedan jedini, neponovljivi, mali Memo!AllGunsBlazing je napisao/la:Ljudi nemamo mi para za Adidas...
Tacno tako.Apsolutno je nebitno sta nose,vec gdje nose.VanBasten je napisao/la:Evo ga, sad nam ni Nike ne valja. Ma ko nama ugodi treba ga mumificat i sahranit u dolinu visočkih piramida. Šala mala..
Nas treba manje da interesuje sami naziv kompanije a više uslovi pod kojim ej sponzortvo ugovoreno. Ako Legea (lupam)ponudi više para od Pume, Adidasa, il šta ja znam koga, nek nose Legeu. Savez je u dugovima do guše, svaki pfening više nam je dobro došao. Ako je Nike ponudio bolje uslove, onda neka ga Nike. Ako u međuvremenu izroni kakva druga kompanija s boljom ponudom, neka je onda.
fakat.PIRKE33 je napisao/la:Ma j.ebo dres.
Da se hoce plasirat na kakvo prvenstvo pa nek igraju u potkosuljama
najbolji komentar na internetu.AllGunsBlazing je napisao/la:Ljudi nemamo mi para za Adidas...
Vodeći se tom teorijom Obala Slonovače, Liberija, Moldavija, Tanzanija i njima slični( a ima ih na desetine), su oaze ekonomskog prosperiteta.TZ_BoY je napisao/la:Dres puno govori ne samo o reprezantaciji nego o stanju u zemlji cjelokupno sve dok nose ono sra ** od dresova legea svi ce nas gledati kao sirotinju ....
Sad treba liga sva da se igra sa istim loptama ja mislim da bi mogli tu da padnu adidas ili nike mozda i puma , a oni ce onda sve sponzorirati tako i repku ....
Iksčina k'o kuća. U jednoj rečenici sve kazano, a ovamo se razglaba stranica i stranica...u prazno. Maštanje je jedno..al' realnost je da mi imamo važeći ugovor s legeom, a s druge strane kasa je prazna da bi se plaćali penali ako nekome na um pade da raskida taj ugovor. Jbg, Uške će nas ukopavat' i narednih godina, džaba što ga nema više u savezu.VanBasten je napisao/la:Vodeći se tom teorijom Obala Slonovače, Liberija, Moldavija, Tanzanija i njima slični( a ima ih na desetine), su oaze ekonomskog prosperiteta.TZ_BoY je napisao/la:Dres puno govori ne samo o reprezantaciji nego o stanju u zemlji cjelokupno sve dok nose ono sra ** od dresova legea svi ce nas gledati kao sirotinju ....
Sad treba liga sva da se igra sa istim loptama ja mislim da bi mogli tu da padnu adidas ili nike mozda i puma , a oni ce onda sve sponzorirati tako i repku ....
Naša oprema svjedoči samo o (ne)sposobnosti menadžmenta NS-a i nešto manje o lošem rankingu naše selekcije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AmirBvB, Beduin, johntravolta123, LegendKiller, No99, Skojevska i 47 gostiju.