samo nezz koji ce vam qrac kad imate Green-a,Neal-a i Ginobilija...ostaje li Tmac?MickoSAS je napisao/la:Dobro bi dosao za regular sezonu samo zbog sutaJHam je napisao/la:Bellineli blizu SAS-a
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
Al Jeferson savrsen igrac za fantazia i savrsen matchup za bezvezni Charlot.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
od viska glava ne boli treba igraci za regular sezonu,T-Mac cisto sumnjam ni ove godine nije nam ni trebao ali ajd... rekao je nesto i da ce se povuiJHam je napisao/la:samo nezz koji ce vam qrac kad imate Green-a,Neal-a i Ginobilija...ostaje li Tmac?MickoSAS je napisao/la:Dobro bi dosao za regular sezonu samo zbog sutaJHam je napisao/la:Bellineli blizu SAS-a
Tajrus Thomas otpusten od strane Charlota
amnestiran valjdaMickoSAS je napisao/la:Tajrus Thomas otpusten od strane Charlota

Julyan Stone has agreed to sign a two-year deal with the Raptors.
hocel klivlend više nekog stara dovestiJHam je napisao/la:Al Jefferson u Catsima za 41mil/3 godine(mogucnost odlazka nakon dvije)

nema potpisa
- Sportfanatik
- Kontakt:
ne boj se ti za AllstarseAdmir_Sa je napisao/la:hocel klivlend više nekog stara dovestiJHam je napisao/la:Al Jefferson u Catsima za 41mil/3 godine(mogucnost odlazka nakon dvije)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Denverovac kakav je ovaj Stone ? Citam da je dobar defender,hocel moc bit back up za Lowrya ?MickoSAS je napisao/la:Julyan Stone has agreed to sign a two-year deal with the Raptors.
Ne vjerujem da bi ga Ujiri tek tako doveo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
DenverovacMago je napisao/la:Denverovac kakav je ovaj Stone ? Citam da je dobar defender,hocel moc bit back up za Lowrya ?MickoSAS je napisao/la:Julyan Stone has agreed to sign a two-year deal with the Raptors.

A mislim na Jham il kako mu je vec nick. A tvoj sam post citiro jer ima veze s RaptorsimaMickoSAS je napisao/la:DenverovacMago je napisao/la:Denverovac kakav je ovaj Stone ? Citam da je dobar defender,hocel moc bit back up za Lowrya ?MickoSAS je napisao/la:Julyan Stone has agreed to sign a two-year deal with the Raptors.
Ne vjerujem da bi ga Ujiri tek tako doveo.![]()
![]()
![]()
![]()

@Mago
no problemos
Top Star 2014 Free-Agents:
LeBron James
Kobe Bryant
Carmelo Anthony
Paul George
Tim Duncan
Dirk Nowitzki
Chris Bosh
Tony Parker
John Wall

no problemos

Top Star 2014 Free-Agents:
LeBron James
Kobe Bryant
Carmelo Anthony
Paul George
Tim Duncan
Dirk Nowitzki
Chris Bosh
Tony Parker
John Wall

Meni(ko i mnogim fanovima denvera) je zao sto nije dobio pravu priliku, sjebala ga je povreda kuka malo, a jos kad na to dodas tvrdoglavost proslog nam trenera i njegovu ljubav prema milleru nista dobro ne mozes dobiti...dobar je defanzivac, ima dobar pregled igre, moze cuvati 3 pozicije, nama se i najbolje snasao na Curry-u kad je dobio ono malo sanse i ako kod vas dobije pravu sansu bice od njega nesta...malo ga sut zeza al nije toliko los. zna kakve su mu mogucnosti pa i ne pokusava da usereMago je napisao/la:Denverovac kakav je ovaj Stone ? Citam da je dobar defender,hocel moc bit back up za Lowrya ?MickoSAS je napisao/la:Julyan Stone has agreed to sign a two-year deal with the Raptors.

E hvala ti. Tako sam nesto i cito sad otprilike.JHam je napisao/la:Meni(ko i mnogim fanovima denvera) je zao sto nije dobio pravu priliku, sjebala ga je povreda kuka malo, a jos kad na to dodas tvrdoglavost proslog nam trenera i njegovu ljubav prema milleru nista dobro ne mozes dobiti...dobar je defanzivac, ima dobar pregled igre, moze cuvati 3 pozicije, nama se i najbolje snasao na Curry-u kad je dobio ono malo sanse i ako kod vas dobije pravu sansu bice od njega nesta...malo ga sut zeza al nije toliko los. zna kakve su mu mogucnosti pa i ne pokusava da usereMago je napisao/la:Denverovac kakav je ovaj Stone ? Citam da je dobar defender,hocel moc bit back up za Lowrya ?MickoSAS je napisao/la:Julyan Stone has agreed to sign a two-year deal with the Raptors.
Ajdi vidjet cemo,zasad su samo Lowry i on na toj poziciji pa se nadam da bi mogo bit ok.
Evans u NO
- adriano_leite
- Kontakt:
Koliko to starova ima u FA u ovom momentu?? Btw. Indiana ti dovela Clevelandov otpad i to mu dala visegodisnji ugovorAdmir_Sa je napisao/la:hocel klivlend više nekog stara dovestiJHam je napisao/la:Al Jefferson u Catsima za 41mil/3 godine(mogucnost odlazka nakon dvije)

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Greivis bi isao u Kingse a Lopez u Blazerse.alemsa je napisao/la:Evans u NO
šta ja znam koliko ima, najavljivao si trejdove, pikove, prostor u salariju i slicno, pa nešto ne vidim da do sada ima išta od togaadriano_leite je napisao/la:Koliko to starova ima u FA u ovom momentu?? Btw. Indiana ti dovela Clevelandov otpad i to mu dala visegodisnji ugovorAdmir_Sa je napisao/la:hocel klivlend više nekog stara dovestiJHam je napisao/la:Al Jefferson u Catsima za 41mil/3 godine(mogucnost odlazka nakon dvije).

gori ne može biti od augustina, younga, b hansbrugha i slicnih poluigraca

nema potpisa
Ljepse je u Sacramentu nego u New Orleansu.Donnie Darko je napisao/la:Greivis bi isao u Kingse a Lopez u Blazerse.alemsa je napisao/la:Evans u NO
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ti si nekad stvarno preozbiljan, opusti se niko ti ne želi i ne misli zlo, zafrkancija obična, oprosti ako sam te uvrijedioNEZALAGANJE je napisao/la: Nemam sta halaliti kad si izvukao stvari iz konteksta...Statistika je potrebna za ono sto sam zelio izraziti,ali se definitivno sve stvari ne mogu izraziti i docarati njome,posebno kad je u pitanju igrac poput Ginobilija...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.