bicakcic nema jos nas pasos tako da ne moze ni igrati, kad guzonje srede problem sa maticnim brojem onda tekHead je napisao/la:A i glupih novinara,pitaju za Svena,Halilovica a nijedan za Saida ili Bicakcica.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
-
- Kontakt:
Neki ljudi nikad nisu zadovoljni. Kao da je Safet neki amater koji ekipu sastavlja tek tako. Dok god on ima rezultate iza sebe, niko mu nista ne moze prigovoriti. Kvalifikaciona utakmica nije vrijeme za eksperimentisanje i uvođenje novih igraca. Drzis se onoga najboljeg sto imas i ides na pobjedu.
Realno, sa ovakim timom (bez Misimovica i Vranjesa) i dalje ocekujem pobjedu od minimalno 3 gola razlike.Previse smo napredovali da bi nam ekipe poput Latvije pravile problem.
Zato ljudi, samo opusteno i uzivati u jos jednoj pobjedi
Realno, sa ovakim timom (bez Misimovica i Vranjesa) i dalje ocekujem pobjedu od minimalno 3 gola razlike.Previse smo napredovali da bi nam ekipe poput Latvije pravile problem.

Niko nista nije rekao u vezi spiska za Latviju, on je odlican i ne treba na njemu nista dirati...BlackRiver je napisao/la:Neki ljudi nikad nisu zadovoljni. Kao da je Safet neki amater koji ekipu sastavlja tek tako. Dok god on ima rezultate iza sebe, niko mu nista ne moze prigovoriti. Kvalifikaciona utakmica nije vrijeme za eksperimentisanje i uvođenje novih igraca. Drzis se onoga najboljeg sto imas i ides na pobjedu.
Ali je malo bezveze, ako ne bude novih imena protiv Omana, to jedino...
Pravda za Papeta!
Mogo je vala ubacit i NAdarevića iz GEnoe i Husejnovića iz DInama ništa bolji od njih sigurno nisu Svraka,Višća,ili Stevanović(trenutno s formom)..Na kraj ukrajeva igra se s Omanom tu komplet prvu postavu treba izmijenit al eto..
a ja vidis hocu da kazem da mu je amidza i sastavim to dvojePapastathopoulos je napisao/la:
Da nije mozda bratic ?

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Spisak je ocekivan. Medjutim, jedna stvar meni nije nikako jasna. Ovdje neki prozivaju Susica sto nije pozvao Burica. Pa zar on nije povrijedjen (slomio prst) ili sam ja polupo loncice?!?! 

Spisak je ocekivan za Latviju i na njemu nista ne treba dirati, ali sam ocekivao da ce biti novih imena protiv Omana...maxuz baxuz je napisao/la:Spisak je ocekivan. Medjutim, jedna stvar meni nije nikako jasna. Ovdje neki prozivaju Susica sto nije pozvao Burica. Pa zar on nije povrijedjen (slomio prst) ili sam ja polupo loncice?!?!
Za Burica si upravu, sad sam se sjetio, ne znam kakva je situacija sa oporavkom...

Pravda za Papeta!
Dufresne je napisao/la:Spisak je ocekivan za Latviju i na njemu nista ne treba dirati, ali sam ocekivao da ce biti novih imena protiv Omana...maxuz baxuz je napisao/la:Spisak je ocekivan. Medjutim, jedna stvar meni nije nikako jasna. Ovdje neki prozivaju Susica sto nije pozvao Burica. Pa zar on nije povrijedjen (slomio prst) ili sam ja polupo loncice?!?!
Prije svih ostalih sam se nadao da ce Said biti pozvan, ali znas i sam kakav je Pape kritican kada su pozivi novim igracima u pitanju.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Spisak ocekivan jedni novo ime koje se moglo pojaviti je Said, ali eto nije.
I hvala Bog da se vise ne smara sa Cocalice, Nadarevicem i slicnim.
Igrači koji žele da igraju za reprezentaciju, neka dođu u Sarajevu, ja ću ih vodati od ministra do ministra pa da završavamo papire. Mnogi igrači, da su htjeli, mogli su da igraju. Kolašinac je mogao igrati već pet utakmica u našem dresu. Sead Hajrović je pravi primjer".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije mi jasno slijedece:
Safet kaze za Cocalica da mu ne treba jer ima stopera koliko hoces, a Bicakcic ce uci u konkurenciju.
Ko onda ispada u svemu tome?
Cocalic takodjer moze igrati i zadnjeg veznog ali izgleda da Pape to ne zna.
Coca moze biti naslijednik Rahimica!
Safet kaze za Cocalica da mu ne treba jer ima stopera koliko hoces, a Bicakcic ce uci u konkurenciju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A sto naprimjer Nadarevic? Cisto samo da se vidi situacija sa njim, momak ima papire nase kako znam. I to mislim probati protiv Omana, ne protiv Latvije!Elegant je napisao/la:Spisak ocekivan jedni novo ime koje se moglo pojaviti je Said, ali eto nije.
Igrači koji žele da igraju za reprezentaciju, neka dođu u Sarajevu, ja ću ih vodati od ministra do ministra pa da završavamo papire. Mnogi igrači, da su htjeli, mogli su da igraju. Kolašinac je mogao igrati već pet utakmica u našem dresu. Sead Hajrović je pravi primjer".
Pravda za Papeta!
U ovoj citavoj situaciji Cocalic je se definitivno zagubio, ali trenutno zaista ne vidim nekog prostora za njega... Tu poslije Rahimica imas Zahirovica i Medunjanina koji su se ustalili u ekipi, Hadzic rjesava papire, Salihovic bez problema igra na toj poziciji, jos u krajnjoj granici ako dodas i Kolasinca, koji moze igrati tu poziciju ne vidim nikako prostora za Cocalica...bhsport je napisao/la:Nije mi jasno slijedece:
Pravda za Papeta!
Cocalic ne igra ni u Izraelu, kakav crni Cocalic. Pa bolje da vrati Vrancica koji ce igrati u 1. Bundesligi.bhsport je napisao/la:Nije mi jasno slijedece:
Kad bi Susic sve pozvao, sto se ovdje sve nabraja, opet bi se neko nasao i prigovarao.
Susic je selektor i samo on odlucuje koga ce pozvati, i niko vise, a za neuspjehe ili uspjehe ce on odgovarati, a ne mi.
Koliko se ova djecurlija sprda sa nasom zemljom, dovoljan su primjer bili Izet, Haris ,a slag na tortu je Halilovic, koji kaze citiram "NIKAD NISAM IMAO DVOJBE", sto znaci da se svima srao po glavi.
I da upravu je Pape, primjer Seada Hajrovica je da ko zeli za BIH da igra PODICE DUPE i srediti papirologiju,a tu ce i selekotr kao i savez uvijek izaci u susret, kao sto su Bicakcicu i Hadzic Anelu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Relano gledajuci koliko se samo igraca nabroji a mozda 2-3 imaju kvalitet za A tim.
Kolasinac, Hadzci, Bicakcic, Sead Hajrovic (U21 + A) ce kad tad zaigrati, za ostale treba sacekati.
Kolasinac, Hadzci, Bicakcic, Sead Hajrovic (U21 + A) ce kad tad zaigrati, za ostale treba sacekati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma glupost,koliko se samo igraca pominje...Gdje ih sve stepat..Mislim da neki trenutni koji igraju za poslabe klubove se moraju zapitat...Evo Kolosinca,Hadzica pa i ovaj iz Bg,Arslanagic,jbg nije to za zapostavit..Al neka sireg kadra.
Za utakmicu protiv Omana, po meni koga bi ja jos dodao jesu Husejinovic, narocito sto nema Misimovica... Nadarevica, staviti ga je 20-tak minuta umjesto Lulica (samo da se vidi sta moze momak napraviti i da se ne opterecuje previse Lulic) i Muslimovic (jer se ocito na njega koliko-toliko racuna, jer nemamo nekih napadaca umjesto Dzeke i Vede, i cisto da ne opterecuje previse Vedad)... Znaci samo probat i gotovo, jer kad oni svi rjese papire i njih ce nekad morati probati, pa da onda ne bude, bezveznog pritiska...
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 24 maj 2013, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!
Nemoj se vise ofirati i pametovati.emir79 je napisao/la:Cocalic ne igra ni u Izraelu, kakav crni Cocalic. Pa bolje da vrati Vrancica koji ce igrati u 1. Bundesligi.bhsport je napisao/la:Nije mi jasno slijedece:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 46205.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno su drugi u izraelskoj ligi a covjek je od 26 tekmi odigro 20.
To je u stilu da lupis da Dzeko ne igra u Citiju nikako.
@dufre, poredeci Izrael i Bjelrusiju nekako mi Izraelska liga jace djeluje. Uostalom na njemu je da se dobrim igrama nametne. Univerzalac je moze pokriti vise pozicija pa ce kao Zukanovic docekat svoju sansu kad tad.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Buric povrijedjen do kraja sezone a ovdje uzeli srat. e majko moja.
Do početka julija povrijeđen no to ne mijenja činjenicu da je prije bio u odličnoj formi a nakav Fejzić dobija poziv ispred njega.
Ispricavam se za svoje sranje...Batko je napisao/la:Buric povrijedjen do kraja sezone a ovdje uzeli srat. e majko moja.

Pravda za Papeta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.