Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la bosnas_ » 09 mar 2013, 18:01

odlican Kolasinac,aBd buduci Zmaj! zaista je momak ko beton,u zadnjoj liniji pored njega niko ne moze proci... jedva cekam da ga vidim u dresu BIH,nadam se da ce se papirologija sto prije rijesiti,i da ce u junu debitovati u dresu BIH protiv Latvije!

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 09 mar 2013, 22:23

:06, gura ga glavurdom :D :D

[youtube][/youtube]

dobra tekma danas majstora10 ;)

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 09 mar 2013, 22:55

Neizmjerno bi volio da ovaj momak zaigra za nas,i mislim da če biti dobar igrač,al trenutno nerealno gledate na njegove partije.Ima tu još dosta nedostataka u njegovoj igri,posebno u postavljanju.Danas je par puta ispao na zalijetanje prema igraču,tako je dobio i karton.Kada je prešao na poziciju veznog igrača totalno se izgubio u igri,viđen jedino u šansi na kraju utakmice,sporo i tromo trčanje.Borbenost mu niko ne može poreć,jak u duelima,volja nevjerovatna,ali...predaja lopte loša,nema aktivnih lopti naprijed,90% su pasivni pasovi prema Matipu i golmanu,igra u grču,nema opuštenosti!
Prema tome,još uvijek nema kvalitet za prvih 11 u repki,još uvijek prednost imaju Salihović i Lulić iako oni nisu defanzivci!Mislim da bi bolje partije pružao na mjestu centralnog braniča koje je njegova prirodna pozicija!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 mar 2013, 13:16

Pa šta treba da pokušava neke vizionarske pasove :roll:
Ne rise plaho, nije njegovo da razigrava dok god je u odbrani, tu samo nek igra kao i dosad i bice odlicno ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 10 mar 2013, 13:34

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pa šta treba da pokušava neke vizionarske pasove :roll:
Ne rise plaho, nije njegovo da razigrava dok god je u odbrani, tu samo nek igra kao i dosad i bice odlicno ;)
Ne dovoljno je to dječko moj za reprezentacije još uvijek!Moderan bočni igrač mora aktivno sudjelovat u 100% akcija svog tima,a ne samo vračat golmanu i štoperu,valja probijat stranu,centrirat...nabroj mi centaršute juuče protiv Burusije!?Ja ču ti reči tačan broj...0!!!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 mar 2013, 14:18

Pa **** te ima tek 19 godina, ili koliko već ,pa odgovornost je to da preuzme u ovakvom meču na sebe neke velike stvari, polako, ima vremena za njega koliko hoces, napredovat ce, vidi se zelja i volja, i ocigledno je da je velikim trudom i dospio tu gdje jest sad ;)

To je odlika velikih igrača, vjeruj mi ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 mar 2013, 14:30

barsa77 je napisao/la:Ne dovoljno je to dječko moj za reprezentacije još uvijek!Moderan bočni igrač mora aktivno sudjelovat u 100% akcija svog tima,a ne samo vračat golmanu i štoperu,valja probijat stranu,centrirat...nabroj mi centaršute juuče protiv Burusije!?Ja ču ti reči tačan broj...0!!!
Mogao si se zapitati, šta njemu trener kaže prije početka svake utakmice, kakve su zamisli trenera, kako on treba da se postavlja u utakmicama ?

Mogao si se zapitati da li postoji neko stručniji od tebe ko sjedi na klupi Schalke - a ?

Isto tako si trebao pokušati naći razlog zašto je prvenstvo na poziciji LB dobio neiskusni, nedovoljno kvalitetni igrač za reprezentaciju BiH ispred igrača koji je kapiten austrijske reprezentacije ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 10 mar 2013, 15:37

zizu1991 je napisao/la:
barsa77 je napisao/la:Ne dovoljno je to dječko moj za reprezentacije još uvijek!Moderan bočni igrač mora aktivno sudjelovat u 100% akcija svog tima,a ne samo vračat golmanu i štoperu,valja probijat stranu,centrirat...nabroj mi centaršute juuče protiv Burusije!?Ja ču ti reči tačan broj...0!!!
Mogao si se zapitati, šta njemu trener kaže prije početka svake utakmice, kakve su zamisli trenera, kako on treba da se postavlja u utakmicama ?

Mogao si se zapitati da li postoji neko stručniji od tebe ko sjedi na klupi Schalke - a ?

Isto tako si trebao pokušati naći razlog zašto je prvenstvo na poziciji LB dobio neiskusni, nedovoljno kvalitetni igrač za reprezentaciju BiH ispred igrača koji je kapiten austrijske reprezentacije ?
Momci moji ja sam 21 godinu igrao seniorski fudbal,pet godina sam već kao trener seniorske ekipe,gledam na stvari malo drugačije nego vi,posebno oko postavke igrača na terenu...momak je tek počeo sazrijevat,ako bogda biće dobar igrač,ALI TRENUTNO NEMA MJESTA U REPREZENTACIJI!Vi se zadovoljavate zato što on igra,a kako igra to nikog nije briga.On samo popunjava rupu koja je nastala POVREDOM Fuchsa(povrijedio se početkom februara,vratio se jednu utakmicu krajem februara te se ponovo povrijedio,juče ponovo se vratio)a ne da je istjerao iz ekipe Fuchsa!!!Gledaj te sljedeču utakmicu Šalkea pa če te vidjet da je Kolašinac na klupi!Ukoliko se neko drugi ne povrijedi!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 mar 2013, 15:43

Pa jel to on šta pogriješio u utakmicama u kojima je igrao ? Jel pravio neke radikalne pogreške koje su koštale njegov tim bodova ?

Ja se slažem sa tim da moderni bekovi isto " vise " u napadu, kao i u obrani, ali i danas imamo bekove koji su više defanzivno orijentisani i koriste se u jačim utakmicama prije i više nego oni ofanzivniji.

Svako nađe svoje mjesto pod nebom, i ne, ne zadovoljavamo se samo njegovom igrom, al ajd ti meni reci koga mi to imamo od 19 - godišnjaka da igra u ovako ili slično jakom klubu.

Svi se lože na mladiće iz naše lige, koji odigraju par pretkola kvalifikacija za neko europsko takmičnje, a ovaj igra na najvišem nivou i najjača takmičenja sa 19 godina.

Koja je razlika između njega i Bešića nazad 3 godine, koji je dobio poziv i bio forsiran, a za razliku od Kolašinca nije igrao skoro nikako, samo je sjedio na klupi ?

EDIT : ako Sušić kaže da na njega računa, da li se ti smatraš sa 5 godina trenerskog iskustva dovoljno kometentnim da osporavaš odluke selektora reprezentacije koja je među top 25 na svijetu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2013, 15:49

A ništa što ga trener i Njemački mediji hvale na sva usta.Ako se iko postavlja loše, to nije Kolašinac, mali ima odlična postavljanj, istina je da zna proletiti u prazno, slabije ide preko centra(sve ovisi o protivniku), ostavlja i dosta prostora na svojoj strani u odbrani jer stalno ide previše ka sredini, pa mu onaj dio terena prema korneru uvijek ostaje nepokriven.
Ali sa 19 godina igrati LP i Bundesligu je dovoljna referenca da ima mjesto u našoj repci i sam selektor je rekao da ima papire odma bi ga zvao ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 11 mar 2013, 08:04

rusilac seo je po ko zna koji puta potvrdio njegovu klasu protiv velikog dortmunda u revierderby zamalo je jos zabio gol bio bi igrac utakmice a samo 19 godina to nema nigdje samo nastavi tako seo, glavonja bolje receno

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 11 mar 2013, 08:11

fina mu ova jaknica to mu je najdraza uvijek ga ima na sebe seo voli vruco
slika

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 mar 2013, 18:15

Sejo je buducnost bh reprezentacije,nadam se da ce se ta papirologija brzo zavrsiti,do utakmice protiv Latvije u junu ili do Slovacke u septembru... gledao sam ga protiv Borusije,ma covjek je u zadnjoj liniji ko beton,ne znam da je iko pored njega prosao... sa nepunih 20 godina to je zaista veliki uspjeh,jer on ce jos puno puno napredovati! sve najbolje Zmaju!

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 11 mar 2013, 21:30

premjestite ovu straincu gdje mu je mjesto :!:

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 12 mar 2013, 10:30

Je li gledao neko utakmicu protiv Borusije? Čitao sam negdje da je poslije ulaska Fuchsa prebačen u vezni red, pa me zanima kako se tu snašao?

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 12 mar 2013, 10:49

teferič je napisao/la:Je li gledao neko utakmicu protiv Borusije? Čitao sam negdje da je poslije ulaska Fuchsa prebačen u vezni red, pa me zanima kako se tu snašao?
bolji je bio 10x na lijevi bek cini mi se to mu postala prirodna pozicija ali volio bi ga vidjeti kako se snalazi kao stoper

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 mar 2013, 10:50

Seo vozi dobru mecku.
1946

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 12 mar 2013, 10:52

Head je napisao/la:Seo vozi dobru mecku.
sa kojem smislu si se odlucio na nadimak 'head'?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 mar 2013, 10:54

Majstor10 je napisao/la:
Razmisljo o Sei,i hajd rek'o da stavim glavu u cast naseg Sea. 8-)
1946

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 12 mar 2013, 10:55

Head je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:
Razmisljo o Sei,i hajd rek'o da stavim glavu u cast naseg Sea. 8-)
bravo momcino tako te volim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.