Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahah, same hereMerlin2 je napisao/la:Nikada nisam uspio "ispijukati" bombonu do kraja. Uvijek je moram polomit zubima
Amoxicillin je napisao/la:Uvijek poližem unutrašnju stranu omota od sladoleda
još ako je kornet, pošto dam liz onom kartonskom kružicu na vrhu
+1nedim1993 je napisao/la:mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem![]()
to i jest najukusnijeAmoxicillin je napisao/la:Uvijek poližem unutrašnju stranu omota od sladoleda
još ako je kornet, pošto dam liz onom kartonskom kružicu na vrhu
To je toAmoxicillin je napisao/la:
a kad neko bulji u mene, obavezno se obrisem oko usta i obrisem nosda viidm da slucajno nema sta
Postao/la vedofeelgood dana 25 dec 2012, 20:52vedofeelgood je napisao/la:Desilo se jednom da sam sanjao kako pišam na putu blizu moje kuce, na jednom odredjenom mjestu gdje je asfalt ostecen.
Sad ja svaki dan kad se vracam iz skole idem bas tim putem, i evo ziva istina je da mi se 7 puta u zadnjih 10 dana nenormalno pripišalo tačno na onom mjestu iz mog sna. Ja se syeboI to ono baš me zajmi, ne moš durat
EDIT : Znaci tacno kad naidjem pored tog mjesta gdje je asfalt ostecen loma, osjetim neizdrzivu potrebu za pišanjemU meni je šejtan, treba to išćerati
to je fobija više mislim.samir_tm87 je napisao/la:kad se vozim autom bar tri puta provjerim jesul vrata dobro zatvorena.. kad sam bio mali dva puta sam ispao iz auta.. -.-
Joj ovo se meni prije događalo, npr kad idem kući i neka treba dobra ide iz suprotnog pravca prema meni. Noge isto da postaju savitljive kontam sam ću sebi podapet i isfurat se.nedim1993 je napisao/la:mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem![]()
![]()
mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.