Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ZZtop10
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la ZZtop10 » 21 dec 2012, 19:13

I meni to glupost najveca ( to s lizanjem :D ) ja to nikad ne uradim i nikad nemam problema da okrenem list :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 24 dec 2012, 22:22

Sad idem gradom i prolazim pored neke cure gleda ona u mene gledam ja u nju,al zima spustim ja glavu tek skonta joj komsinica mi sto je ne pozdravi.Krivo meni,kontam ona ocekivala to i dok ja u glavi to kontam (nakon 20-ak metara) cujem neko govori joj komso ti samo te kafe pijes,tek se ja okrenu kad ona prodje pored mene hahaha joj reko izvini,zima nisam te vidio ahahahah kontam nije nesto dobro sa mnom hahaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 25 dec 2012, 15:51

Nikada nisam uspio "ispijukati" bombonu do kraja. Uvijek je moram polomit zubima :evil:
PAZZA INTER !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 dec 2012, 17:37

Merlin2 je napisao/la:Nikada nisam uspio "ispijukati" bombonu do kraja. Uvijek je moram polomit zubima :evil:
hahahah, same here :mrgreen:
naprijed rejal

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 25 dec 2012, 19:02

Uvijek poližem unutrašnju stranu omota od sladoleda :D
još ako je kornet, pošto dam liz onom kartonskom kružicu na vrhu :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 dec 2012, 19:04

Amoxicillin je napisao/la:Uvijek poližem unutrašnju stranu omota od sladoleda :D

To je već "škrtost" koju imam i ja,i vjerujem 99% ostalih forumaša. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 dec 2012, 19:06

mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem :lol: :mrgreen:
edit:
da ne pričam o stepenicama i potrebom da ustrčim i preskočim jedno 12 stepenaca
Vođa zna.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 25 dec 2012, 19:08

nedim1993 je napisao/la:mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem :lol: :mrgreen:
+1

hahahaha

a kad neko bulji u mene, obavezno se obrisem oko usta i obrisem nos :D da viidm da slucajno nema sta :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 25 dec 2012, 19:33

Amoxicillin je napisao/la:Uvijek poližem unutrašnju stranu omota od sladoleda :D
to i jest najukusnije :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 25 dec 2012, 19:52

Desilo se jednom da sam sanjao kako pišam na putu blizu moje kuce, na jednom odredjenom mjestu gdje je asfalt ostecen.
Sad ja svaki dan kad se vracam iz skole idem bas tim putem, i evo ziva istina je da mi se 7 puta u zadnjih 10 dana nenormalno pripišalo tačno na onom mjestu iz mog sna. Ja se syebo :roll: I to ono baš me zajmi, ne moš durat :mrgreen:

EDIT : Znaci tacno kad naidjem pored tog mjesta gdje je asfalt ostecen loma, osjetim neizdrzivu potrebu za pišanjem :? U meni je šejtan, treba to išćerati :twisted:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 25 dec 2012, 19:59

Amoxicillin je napisao/la:
a kad neko bulji u mene, obavezno se obrisem oko usta i obrisem nos :D da viidm da slucajno nema sta :mrgreen:
To je to :lol:
Ja sad dok citam upravo ovo radim :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 dec 2012, 15:26

vedofeelgood je napisao/la:Desilo se jednom da sam sanjao kako pišam na putu blizu moje kuce, na jednom odredjenom mjestu gdje je asfalt ostecen.
Sad ja svaki dan kad se vracam iz skole idem bas tim putem, i evo ziva istina je da mi se 7 puta u zadnjih 10 dana nenormalno pripišalo tačno na onom mjestu iz mog sna. Ja se syebo :roll: I to ono baš me zajmi, ne moš durat :mrgreen:

EDIT : Znaci tacno kad naidjem pored tog mjesta gdje je asfalt ostecen loma, osjetim neizdrzivu potrebu za pišanjem :? U meni je šejtan, treba to išćerati :twisted:
Postao/la vedofeelgood dana 25 dec 2012, 20:52
" Desilo se jednom da sam sanjao"...
Odma kontam , da nisu banane ? :mrgreen:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 26 dec 2012, 21:54

mrzim kad su ulice blatnjave/prljave pa padna kiša, a ja kad hodam u patikama, sva ona prljavština ostane na đonovima, pa kad uđem u neku čistu prostoriju, ostaju tragovi iza, fuj...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 dec 2012, 03:26

kad se vozim autom bar tri puta provjerim jesul vrata dobro zatvorena.. kad sam bio mali dva puta sam ispao iz auta.. -.-

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 dec 2012, 03:48

Dok sam bio mladji (prije nekih 4-5 godina) i opsjednut sa svojom "frizurom" na koju sam bacao po kilu gela u dva-tri mjeseca znao sam da tokom sna namještavam frizuru, mama me cak jednom snimala, ono prolazim prstima kroz kosu da bi je "digao" posto sam sa tim djelom bio naslonjen na jastuku pa se "sljepilo". Navikao da to radim po danu, pa tijelo inertno samo od sebe pocelo. Sreca pa sam prosao sa tom fazom :D

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 28 dec 2012, 14:03

Zivim na 3. spratu, i dok silazim pjehane do prizemlja uvijek popravljam one otirace za cipele ako su npr iskrivljeni ili sl. :lol:
SAMO ČELIK !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 28 dec 2012, 14:20

samir_tm87 je napisao/la:kad se vozim autom bar tri puta provjerim jesul vrata dobro zatvorena.. kad sam bio mali dva puta sam ispao iz auta.. -.-
to je fobija više mislim.
mene kao malog je auto udarilo i 2 3 godine poslije toga autima nisam smjeo prijeć nikako. auto parkirano a kod mene u glavi slika kako auto ide na mene i stalno se izmičem i nekakav čudan osjećaj ko da sva auta idu na mene :o .
ružno je to bilo, al sam je prebrodio :mrgreen:
Vođa zna.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 28 dec 2012, 14:34

nedim1993 je napisao/la:mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem :lol: :mrgreen:
Joj ovo se meni prije događalo, npr kad idem kući i neka treba dobra ide iz suprotnog pravca prema meni. Noge isto da postaju savitljive kontam sam ću sebi podapet i isfurat se. :lol: :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 dec 2012, 14:54

Naveče kad legnem spavat obavezno moram imati flašicu vode pri ruci .

Ima još sitnica koje su već pomenute:
mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem
:lol:

Ili situacija (ne znam ko je spominjao) kad neko sjedi do tebe u busu pa predje na slobodno sjedište tačno bih ga sljedeći put kad pita jel slobodno poslao u 3 lijepe pm .

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 28 dec 2012, 15:28

Ja kad refresujem comp. moram kliknuti vise od tri puta.. :|
One kanaFe na duksu,moraju biti poravnate...Oblizujem i grickam usne ko Miroslav Ilic :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.