Njegov svaki dodir je pod povećalom, neke mu se greške ukazuju protiv Cipra koje nitko normalan ne bi njemu pripisao.. Nitko ne govori da je bolji od Spahića ali trenutno igra u životnoj formi i kao takav je najbolji u reprezentaciji trenutno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slažem se upotpunosti Toni je sinoć odigrao gotovo perfektno i bio sigurno najbolji igrač reprezentacije BIH.Momak iz utakmice u utakmicu igra sve bolje ,siguran je ,neprelazan i u skoku nenadmašan.Toxicity je napisao/la:@Clutch![]()
![]()
Njegov svaki dodir je pod povećalom, neke mu se greške ukazuju protiv Cipra koje nitko normalan ne bi njemu pripisao.. Nitko ne govori da je bolji od Spahića ali trenutno igra u životnoj formi i kao takav je najbolji u reprezentaciji trenutno
Ti si rekao i za Virtuala da je bolji od Spahica...Virtu4l je napisao/la:Govorim ja da je bolji od Spahića-
I to, i toJuventinisimo je napisao/la:Ti si rekao i za Virtuala da je bolji od Spahica...Virtu4l je napisao/la:Govorim ja da je bolji od Spahića-
Toxicity je napisao/la:To je ta logika, štoper koji odigra više nego solidno SP i početak kvalifikacija nije dobar, dok jednog vozali Nigerijci kako su stigli a drugi saginje glavu kod ubačaja Argentine su itekako dobri ..
![]()
Govorim i ja da je bolji od Spahića.Virtu4l je napisao/la:Govorim ja da je bolji od Spahića-
Dovoljno je samo ponoviti ovo što je Edol gore napisao - "interveniše bez puno pametovanja i rizika", za razliku od Smetljara.Burundi je napisao/la:Ali bez argumenata, vec iz ciste mrznje prema kapitenu
Da ga otjeramo iz repke radi ovog ?Nerminovic je napisao/la:Sunjic primio petardu, izgubili 6-0
Elegant je napisao/la:Da ga otjeramo iz repke radi ovog ?Nerminovic je napisao/la:Sunjic primio petardu, izgubili 6-0
ovog sunjica su isto prozivali da je germanija i da ga pape gura u reprezentaciju pa kad je momak pokazao da vrijedi onda niko nistaPrincipatus je napisao/la:http://www.fussballtransfers.com/bundes ... liga_48814
Bilo bi super kada bi presao u Bundesligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.