Pitanje je hocemo li ga ikako gledati danas. Prije da ako budu trebali osvjezenje na krilima, da ce uci Perrotti, a ne on, jer sve je ovo frisko do sada, mada se iskreno nadam da ce dobiti svoju minutazu, makar nekih 15 minuta.sedra je napisao/la:Znaci necemo Stevu gledati od pocetka utakmice veceras,bas steta.
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Eh i ja se nadam drug,nisam otiso ni na posijelo veceras zbog tekme,a sa zenom sam dogovorio da je tv moj veceras.
Jesi to ti ozbiljno mislio da ce on igrati od pocetka veceras ?sedra je napisao/la:Znaci necemo Stevu gledati od pocetka utakmice veceras,bas steta.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa cini mi se da sam negdje procitao da bi mogao biti u sastavu,a mozda sam i sanjao.Trnutno gledam Real,dosadna utakmica bez kljucnih igraca.
čuj u prvih 11, pa jesi ti normalan, jesu propali ali toliko nisu
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Ah sto tolka frka ako sam se malo zabunio,jbg,nada zadnja umire.Panda je napisao/la:čuj u prvih 11, pa jesi ti normalan, jesu propali ali toliko nisu

Bogami nece lako on do prvih 11. Cak i ako kazemo da konkurise za sve tri pozicije iza Negreda, konkurencija mu je paklena. Rakitic, Reyes, Navas i Perroti. Nadat se da ce nekoga prodat. Moglo bi se desit, jer nemaju za hljeba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Perrotti i Rakitic navodno su najblizi odlasku iz kluba. Suskalo se nesto i za Reyesa ali vidjecemo. Nisu ga dzabe doveli da sjedi na klupi, sigurno planiraju nekoga prodati.Cartman je napisao/la:Bogami nece lako on do prvih 11. Cak i ako kazemo da konkurise za sve tri pozicije iza Negreda, konkurencija mu je paklena. Rakitic, Reyes, Navas i Perroti. Nadat se da ce nekoga prodat. Moglo bi se desit, jer nemaju za hljeba.
Reyesa mogu jedino u Betis prodati , a to bi njemu bilo ko da iz Barce prelazi u Real (ili obratno) .
Dakle:
Jesus Navas-prva zvijezda Seville,redovan na spisku selektora Španije,iako naravno nije igrač iz prve postave furije.
Izuzetno brzo krilo sa sjajnim prodorima.Iako ima tek 27 godina,ja ga se sjećam još iz finala Uefa kupa iz 2006 kao jednog od najboljih igrača Seville.
Vjerovatno bi davno napustio ovaj klub,da nema neki psihički poremećaj gdje pada u depresiju čim duže vremena ne prebiva u rodnoj Sevilli.
Reyes-Svojevremeno je kao dvadesetogodišnjak prešao iz Seville u Arsenal za preko 10 miliona eura,što je tada zvučalo i puno izdašnije nego danas.
Važio za jednog od najvećih Španskih talenata,u Arsenalu jedno vrijeme igrao odlično,međutim ispao je iz prave forme,počeo nizati prosječne partije,vratio se u Španiju,Real Madrid,Atletico Madrid,jedno vrijeme posudba u Benfici.
S vremena na vrijeme je znao zablisati,ali ipak nije to bilo to.
Danas je ponovno u matičnome klubu,s tendencijom napuštanja ako dođe dobra ponuda iz Turske,Ukrajine,Rusije...
Manu-čovjek koji igra sve pozicije u napadu,bio odličan u dresu Getafea te i u Sevilli pruža dobre partije.
Perotti-jedno vrijeme se činio kao "next big thing" svjetskoga fudbala,ali su ga povrede značajno izbacile iz takta.
Ipak još je relativno mlad igrač,ima potencijala da bude igrač svjetske klase,krilni napadač izuzetno opasan po protivnički gol.
Baba Diawara-igra sve pozicije u napadu,prije Seville igrao jako dobro u Portugalskoj ligi,ipak u Sevilli ima skromnu minutažu.
Trochowski-ofanzivni vezni i krilo,igrao dobro u Sevilli,ali povrijeđen je mjesecima,i još se ne nazire oporavak.
Rakitića i ne smatram Stevanovićevom konkurencijom,Rakitić u Sevilli uglavnom igra u veznom redu,kao ofanzivni vezni,ipak su Stevanoviću krilne pozicije primarne.
Dakle,ako uzmemo da bi Reyes vrlo lako mogao napustiti Sevillu u narednom periodu,da je Trochowski dugo povrijeđen,da Perotti ima stalnih problema sa povredama,situacija i nije tako crna
Od ovog Babe je ionako bolji,a ponavljam Rakitić mu baš i nije konkurencija.
Ja vjerujem da će se Stevanović nametnuti u Sevilli.
Za godinu će biti jedan od najbitnijih igrača tima
Jesus Navas-prva zvijezda Seville,redovan na spisku selektora Španije,iako naravno nije igrač iz prve postave furije.
Izuzetno brzo krilo sa sjajnim prodorima.Iako ima tek 27 godina,ja ga se sjećam još iz finala Uefa kupa iz 2006 kao jednog od najboljih igrača Seville.
Vjerovatno bi davno napustio ovaj klub,da nema neki psihički poremećaj gdje pada u depresiju čim duže vremena ne prebiva u rodnoj Sevilli.
Reyes-Svojevremeno je kao dvadesetogodišnjak prešao iz Seville u Arsenal za preko 10 miliona eura,što je tada zvučalo i puno izdašnije nego danas.
Važio za jednog od najvećih Španskih talenata,u Arsenalu jedno vrijeme igrao odlično,međutim ispao je iz prave forme,počeo nizati prosječne partije,vratio se u Španiju,Real Madrid,Atletico Madrid,jedno vrijeme posudba u Benfici.
S vremena na vrijeme je znao zablisati,ali ipak nije to bilo to.
Danas je ponovno u matičnome klubu,s tendencijom napuštanja ako dođe dobra ponuda iz Turske,Ukrajine,Rusije...
Manu-čovjek koji igra sve pozicije u napadu,bio odličan u dresu Getafea te i u Sevilli pruža dobre partije.
Perotti-jedno vrijeme se činio kao "next big thing" svjetskoga fudbala,ali su ga povrede značajno izbacile iz takta.
Ipak još je relativno mlad igrač,ima potencijala da bude igrač svjetske klase,krilni napadač izuzetno opasan po protivnički gol.
Baba Diawara-igra sve pozicije u napadu,prije Seville igrao jako dobro u Portugalskoj ligi,ipak u Sevilli ima skromnu minutažu.
Trochowski-ofanzivni vezni i krilo,igrao dobro u Sevilli,ali povrijeđen je mjesecima,i još se ne nazire oporavak.
Rakitića i ne smatram Stevanovićevom konkurencijom,Rakitić u Sevilli uglavnom igra u veznom redu,kao ofanzivni vezni,ipak su Stevanoviću krilne pozicije primarne.
Dakle,ako uzmemo da bi Reyes vrlo lako mogao napustiti Sevillu u narednom periodu,da je Trochowski dugo povrijeđen,da Perotti ima stalnih problema sa povredama,situacija i nije tako crna

Od ovog Babe je ionako bolji,a ponavljam Rakitić mu baš i nije konkurencija.
Ja vjerujem da će se Stevanović nametnuti u Sevilli.
Za godinu će biti jedan od najbitnijih igrača tima

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
on je doveden za milion € i sigurno nije doveden za prvih 11, ali ako se pokaže sigurno da može i to.. ali tek možda slj. sezoneGoalgetter je napisao/la:Perrotti i Rakitic navodno su najblizi odlasku iz kluba. Suskalo se nesto i za Reyesa ali vidjecemo. Nisu ga dzabe doveli da sjedi na klupi, sigurno planiraju nekoga prodati.Cartman je napisao/la:Bogami nece lako on do prvih 11. Cak i ako kazemo da konkurise za sve tri pozicije iza Negreda, konkurencija mu je paklena. Rakitic, Reyes, Navas i Perroti. Nadat se da ce nekoga prodat. Moglo bi se desit, jer nemaju za hljeba.
Kada i na kojem kanalu je utakmica Sevilje.
vatreni je napisao/la:Kada i na kojem kanalu je utakmica Sevilje.
Imas ovdje,pa potrazi ako imas neki od ovih kanala:
http://liveonsat.com/LJ_____soccer_e_spain_ALL.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
hvalaemir79 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Kada i na kojem kanalu je utakmica Sevilje.
Imas ovdje,pa potrazi ako imas neki od ovih kanala:
http://liveonsat.com/LJ_____soccer_e_spain_ALL.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Cijena za koju je on doveden sigurno ne određuje hoće li on igrati u prvoj postavi.Treninzi su pravo mjerilo.Trener da mu ne vjeruje sumnjam da bi ga i doveo.Mnogi igrači su dolazili u klubove i za mizernije cifre pa su postali veoma bitni igrači u tim klubovima.Panda je napisao/la:
on je doveden za milion € i sigurno nije doveden za prvih 11, ali ako se pokaže sigurno da može i to.. ali tek možda slj. sezone
DRUG NEBI TI PUNCA
da ali je glupo razmišljati da će se riješiti nekoga jer je on doveden.bagrcavi je napisao/la:Cijena za koju je on doveden sigurno ne određuje hoće li on igrati u prvoj postavi.Treninzi su pravo mjerilo.Trener da mu ne vjeruje sumnjam da bi ga i doveo.Mnogi igrači su dolazili u klubove i za mizernije cifre pa su postali veoma bitni igrači u tim klubovima.Panda je napisao/la:
on je doveden za milion € i sigurno nije doveden za prvih 11, ali ako se pokaže sigurno da može i to.. ali tek možda slj. sezone
on je doveden kao mladi potencijal. ako uspije odlično, ako ne nije velik problem jer je odšteta mala.
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; evo link nas komentator pa ko oce gleat spahu i nadam se miroslava u nastavku nek izvoli.
Daleko je sevilla od one ekipe koja je 2 put za redom osvojila kup uefa ove 2 sezone su razocaravajuce i kompletna ekipa igra ispod nivoa koji se ocekuje . A posebno trojac navas negredo reyes igraju ok ali ne onako kako mogu i trebaju. IGrali su odlicno na pocetku sezona i onda onaj poraz od barcelone kao da ih je slomio od tad vise nisu kako treba odigrali ni 1 tekmu. Steva je doveden za mal novac kao i 75 % igraca koji dodju u sevillu jer sevilla nema te pare da pravi transfere od 40-50 mill oni prave igrace. Neupitno je to da ce dobit sansu jer da nije tako doveli bi nekog iskusnijeg on je mlad i treba da se pokaze da moze da ispuni njihova ocekivanja...
Do sada Navas i Reyes glavni kandidati za zamjenu. Stevanovic bi mogao umjesto nekog od njih, iako sumnjam bar dok ne fasuju gol. Kakva je tekma dosadna , tesko da ce iko i blizu gola doci. Znaci, Stevanovic ce najvjerojatnije morati sacekati drugu priliku.
Ja bi bio sretan da dobije makar 15 minuta ali tvrda je ovo utakmica ne smije sevilla prosipat bodove tako lako vidjet cemo mozda mu trener vec i vjeruje pa dobije minute...milomlat je napisao/la:Do sada Navas i Reyes glavni kandidati za zamjenu. Stevanovic bi mogao umjesto nekog od njih, iako sumnjam bar dok ne fasuju gol. Kakva je tekma dosadna , tesko da ce iko i blizu gola doci. Znaci, Stevanovic ce najvjerojatnije morati sacekati drugu priliku.