Jbg, ringeraja.baTritolone je napisao/la:Cek jel vi to ozbiljno uspoređujete Gattusa koji je pojam pravog defenzivca, igraca sa lavljim srcem koji se nikad ne predaje sa ovom placipickom i prevarom od igraca koji ce radije zalec na teren nego potrcat ili odbacit igraca sa leđa?
Ne znam dali da placem ili se smijem
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Ne znam zašto me toliko citirašTitova-Juga je napisao/la:camp je napisao/la:Stvarno se svašta piše bez imalo razmišljanja.
Tata, znaš kako bi ti leglo ovo za potpisa ispod, još boldirano.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Cek jel vi to ozbiljno uspoređujete Gattusa koji je pojam pravog defenzivca, igraca sa lavljim srcem koji se nikad ne predaje sa ovom placipickom i prevarom od igraca koji ce radije zalec na teren nego potrcat ili odbacit igraca sa leđa?
Ne znam dali da placem ili se smijem
SportSport.ba i službeno preuzeo onu od Adidas - Impossible is nothing
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Iskulirati, dobro kazes. To je najbolji lijek. Prvo sto odoste u offtopic drugo sto je smijesno da se raspravlja sa nekim ko prati fudbal od 2010.
- Titova-Juga
- Kontakt:
camp je napisao/la:Ne znam zašto me toliko citirašTitova-Juga je napisao/la:camp je napisao/la:Stvarno se svašta piše bez imalo razmišljanja.
Tata, znaš kako bi ti leglo ovo za potpisa ispod, još boldirano.. Prvo me nazivaš mali, pa decko, pa mladic, pa tata. Cime zaslužih toliko pažnje
možeš me i iskulirati, da hoces
Ali primjetiš kako te nisam nazvao realnim i objektivnim.
Kada to uradim, znaj da sam se naroljo dobro
Uglavnom, utvrđeno je, Busquets je Super-duper STAR.
Čak je i srčaniji od Gattusa
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tacnije od 2011ahmad_tz je napisao/la:Iskulirati, dobro kazes. To je najbolji lijek. Prvo sto odoste u offtopic drugo sto je smijesno da se raspravlja sa nekim ko prati fudbal od 2010.
Ne možemo svi ko ti pratiti fudbal od 1969
Zadnja izmjena: camp, dana/u 12 jun 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pa mozes ga pratiti od juce, ali nemoj pricati o stvarima koje ne poznajes.
Mrak poredite igrace koji nisu isti profil, bez obzira sto igraju istu poziciju. Gennaro je radilica, covjek koji razbija protivnicke napade, vodja je na terenu i neko ko ce ekipu vratiti iz mrtvih.
Buskets s druge strane, ce preuzeti loptu od stopera, prenjeti je do najboljih veznih igraca na svijetu, enetualno presjeci koju kontru, ali mu to nije primarni zadatak.
Svaka cast Italiji iz 2006te, ali malo se podcjenjuju Spanci koji su aktivni evropski i svjetski prvaci. Znamo sto je tako, jer nasem mentalitetu vise odgovara jedan Gattuso ili Totti nego li Torres ili Buskets. Postujemo, volimo mi mangupe i prave borce, nismo nesto za ovu spansku estetiku, al mora im se odat priznanje.
Buskets s druge strane, ce preuzeti loptu od stopera, prenjeti je do najboljih veznih igraca na svijetu, enetualno presjeci koju kontru, ali mu to nije primarni zadatak.
Svaka cast Italiji iz 2006te, ali malo se podcjenjuju Spanci koji su aktivni evropski i svjetski prvaci. Znamo sto je tako, jer nasem mentalitetu vise odgovara jedan Gattuso ili Totti nego li Torres ili Buskets. Postujemo, volimo mi mangupe i prave borce, nismo nesto za ovu spansku estetiku, al mora im se odat priznanje.
Pa i Busquets je zajedno sa tim najboljim veznjacima, najbolji defanzivni veznjak na svijetu trenutno .. uz Alonsa naravno 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pričaj za sebe, hvala Bogu pa znam navijače Španjolske i Barcelone koji su prije svega realisti i objektivni, i ne ispaljuju čorke kao ti.M4kaveli je napisao/la:Pa i Busquets je zajedno sa tim najboljim veznjacima, najbolji defanzivni veznjak na svijetu trenutno .. uz Alonsa naravno
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- IlPrincipino
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Pa i Busquets je zajedno sa tim najboljim veznjacima, najbolji defanzivni veznjak na svijetu trenutno .. uz Alonsa naravno
gdje je nestala objektivnost...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Navedi mi bolje od te dvojice trenutno !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Titova-Juga
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Navedi mi bolje od te dvojice trenutno !
Ti i ovaj "camp".
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Buskets je dobar za Barce i (Spanije) zbog mira u repki.. cisto sumnjam da bi igrao u 1 postavi Milana, Rome, Intera, Napolija o Juventusu da ne pisem..
njegov kvalitet je poznat ali po..
FORZA NAPOLI
Hahahaha
Ma kakvi .. igra u najboljem timu svih vremena, al vjerovatno ne bi igrao u Milanu, Romi, Interu,...
Ma kakvi .. igra u najboljem timu svih vremena, al vjerovatno ne bi igrao u Milanu, Romi, Interu,...
- Titova-Juga
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Hahahaha![]()
Perfektnog nogometnog kluba nema, svi imaju svoje uljeze.
Zamisli kako bi to izgledao da je jedan klub sastavljen od zvijezde na svakoj poziciji, onda im ne bih bilo premca!
Sergio je tu jer boljeg trenutno nemaju. Y Toure je za njega tata, a ne Gattuso.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Taj mali, Busquets, je izbacio toga tatu iz Barcelone, svojim igrama naravno.Titova-Juga je napisao/la: Y Toure je za njega tata
Al' dobro, vjerujem da su u Barci pogriješili, što ćete vi ovdje naravno i dokazat', jel' da stručnjaci?
Bulkin je napisao/la:Buskets je dobar za Barce i (Spanije) zbog mira u repki.. cisto sumnjam da bi igrao u 1 postavi Milana, Rome, Intera, Napolija o Juventusu da ne pisem..
njegov kvalitet je poznat ali po..
A za bold
- Titova-Juga
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Taj mali, Busquets, je izbacio toga tatu iz Barcelone, svojim igrama naravno.Titova-Juga je napisao/la: Y Toure je za njega tata
Al' dobro, vjerujem da su u Barci pogriješili, što ćete vi ovdje naravno i dokazat', jel' da stručnjaci?
Strucnjaci su malo iznad, za koje je Buffon u usporedbi sa Casillasom mala maca, Nesta i Cannavaro nezasluzeni najbolji stoperskih par zadnjeg desetljeca, te Sergio the Holywood Busquets bolji igrac od Gattusa.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Boljeg nemaju ? .. pa naravno da nemaju
I da, zaboravio sam Toure-a .. znaci ta trojica su trenutno najbolji, istina !
Jes da je Toure morao napustiti Barsu i bas umjesto njega je uskocio Busquets .. nije se mogao uklopiti, al nije to jedini razlog ..
Prvi ide na snagu, drugi na tehniku..sto Barsa forsira..
Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
I da, zaboravio sam Toure-a .. znaci ta trojica su trenutno najbolji, istina !
Jes da je Toure morao napustiti Barsu i bas umjesto njega je uskocio Busquets .. nije se mogao uklopiti, al nije to jedini razlog ..
Prvi ide na snagu, drugi na tehniku..sto Barsa forsira..
Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.