Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Sramotna predstava naših, ja ne znam zašto smo ugovorili meč ako se niko neće truditi, samo smo se obrukali. Irska je smeće repka, nemaju šta da traže na EP-u. Ali ako se sjećam ovako smo se brukali protiv Švabe, Šveda, pa smo onda planuli
.

Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 26 maj 2012, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ko jos osim Svrake nije dobio priliku danas?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Stevanović je beton,inače ovi Vrančići,Vranješi,Zahirovići se nisu pokazali i očito je da je Sušić pogriješio što nije pozvao Zukanovića i Cocalića..blijedu partiju je odigrao Jahić,Pandža se trudio dosta ali imao je par pregrubih startova u zoni šuta..Po meni greška Sušića je bila i rano izvođenje Mujdže i uvođenje Zahirovića jer se totalno ekipa pogubila na terenu nije se više znalo ko šta igra..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
+1 , + Jahic . Lulic je trebao puno bolje.silver78 je napisao/la:Kloc kao po obicaju najlosiji!!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nemamo ni muda ni mozga...nadam se da ce se nesto promjeniti
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
[quote="sajo10"]Pricajte sta hocete al svaka cast Stevi kolko trci momak! Bice nesto od njega..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pandža je najbolje odigrao,pravi borac na terenu,a ne oni šetaći pojedini....Kako su nas obrukali.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moram istaći da je univerzalni igrač Jahić sjajan na poziciji stopera, samim tim što je u "stop" poziciji dok se Irci dodaju u petercu.
Ovo je Sušićeva greška!
Ovo je Sušićeva greška!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Patnja.
Vrančić napravi jednu dobru stvar, a onda ljudima pokloni kontru. I tako dva puta.
Stevanović je više pokazao od njega, al' opet ne bih da sudim o igračima nakon samo jednog poluvremena u reprezentativnom dresu.
U biti, još jednom smo pokazali da su ovi termini smrt za naše igrače. Čim se klupska sezona završi, naši igrači se automatski isključuju iz ozbiljnijeg bavljenja fudbalom.
Da nije bilo Begovića, vjerujem da bismo primili još (barem) 2 gola. Nesinhronizovanost odbrane (što je i razumljivo, jer Jaha i Pandža ne igraju zajedno), izostanak vizije u ofanzivnom dijelu, nonšalantnost...Eto, tako bismo danas trebali opisati ovu utakmicu.
Jedino što je gore od ove predstave naših reprezentativaca je Zoran Šuko. Al' je danas davio, jbt.

Vrančić napravi jednu dobru stvar, a onda ljudima pokloni kontru. I tako dva puta.

U biti, još jednom smo pokazali da su ovi termini smrt za naše igrače. Čim se klupska sezona završi, naši igrači se automatski isključuju iz ozbiljnijeg bavljenja fudbalom.

Da nije bilo Begovića, vjerujem da bismo primili još (barem) 2 gola. Nesinhronizovanost odbrane (što je i razumljivo, jer Jaha i Pandža ne igraju zajedno), izostanak vizije u ofanzivnom dijelu, nonšalantnost...Eto, tako bismo danas trebali opisati ovu utakmicu.
Jedino što je gore od ove predstave naših reprezentativaca je Zoran Šuko. Al' je danas davio, jbt.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Haj što ova kiša čovjeka smori, nego što me ova utakmica dotuče... slabo je ovo pravo.. 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
[quote="silver78"][quote="Carlo"][quote="silver78"]Kloc kao po obicaju najlosiji!![/quote]
ne rise[/quote]
Sto ne rise jel nije tako[/quote]
nije tako jer je irska vidno kvalitetnija, a ne može kad je sam u vrhu[/quote]
Pa nije citavu utakmicu sam u vrhu sta ga branite vise
,pun mi je **** vise ovog odnosa prema reprezentaciji,
naravno ne samo Edinovog.
Ovo je sramota ovako odigrati,ovako mozemo samo mi odigrati i nitko drugi.
ne rise[/quote]
Sto ne rise jel nije tako[/quote]
nije tako jer je irska vidno kvalitetnija, a ne može kad je sam u vrhu[/quote]
Pa nije citavu utakmicu sam u vrhu sta ga branite vise
,pun mi je **** vise ovog odnosa prema reprezentaciji,
naravno ne samo Edinovog.
Ovo je sramota ovako odigrati,ovako mozemo samo mi odigrati i nitko drugi.
Ja sam maksuz dosla da kazem STEVANOVIC.
i begovic, i pandza.
Od Dzeke i ekipe zvjezdica standardno majsko izdanje.
Medunjanin, koji fail danas.
Poslije gola smo se raspali, po obicaju.
Al Stevanovic, kako momak trci!
i begovic, i pandza.
Od Dzeke i ekipe zvjezdica standardno majsko izdanje.
Medunjanin, koji fail danas.
Poslije gola smo se raspali, po obicaju.
Al Stevanovic, kako momak trci!
...
Smijesan odnos najvece zvijezde,kunem ti se :S
Znaci Dzeki je qrac puco za tekmom,frajer 2 dodavanja tacna nije napravio... Lulic,pa 15 puta je isp'o frajer... Mujdja medju najboljim bio prvo polu-vrijeme,izvede ga...Onaj celavi,9-tka smijesan decko,bas smijesan... Pjanke i Miske fino,Miske pogotovo jer je trco po lijevoj,pomago Lulicu oko Dafa... Mali iz Vojvodine fino je odradio svoje,a Begovic najbolji...
Sad ce kao svi pa prijateljska je,prijateljska je i Irskoj bila... Dok je ovakvog seljackog temperamenta kod "zvijezda repke" nikad mi veliko takmicenje necemo vidjeti
Znaci Dzeki je qrac puco za tekmom,frajer 2 dodavanja tacna nije napravio... Lulic,pa 15 puta je isp'o frajer... Mujdja medju najboljim bio prvo polu-vrijeme,izvede ga...Onaj celavi,9-tka smijesan decko,bas smijesan... Pjanke i Miske fino,Miske pogotovo jer je trco po lijevoj,pomago Lulicu oko Dafa... Mali iz Vojvodine fino je odradio svoje,a Begovic najbolji...
Sad ce kao svi pa prijateljska je,prijateljska je i Irskoj bila... Dok je ovakvog seljackog temperamenta kod "zvijezda repke" nikad mi veliko takmicenje necemo vidjeti

Uvijek trava,uvijek bijelo NIKAD zuto,NIKAD Zeljo!!!
Hz
Najaci kad je najteze 87'
Hz
Najaci kad je najteze 87'
to je jos jedna stvar kaze nemamo igraca bogami ima samo ih treba probati pa onda reci ne mozeon za repku,,ali prvo probaj a ne on nema pa nema igraca za repku ne znam ja se nadam da cemo mi sa grupom kakvom imamo zbog individua proci,ali da je do susica ja ne bi bio bas nesto uvjeren jer covjek nema pojmao taktici .....harry_90 je napisao/la:Jel igrala BiH protiv Irske ? To je taj napredni fudbal dolaskom giganta Susica,ne mora on zvati dva stopera da isproba ne ne imaju tu Jahic i Pandza
Ibro. Ali ima on iskustva s tim, nece mu tesko past.zlaya_tm87 je napisao/la:Ko jos osim Svrake nije dobio priliku danas?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj Šelvi nije loš biće nešto od njega.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ima li neko statistiku Džeke?
Ubjedljivo najgori Jahić, kod Vrančića mi se svidjelo što zna krenuti prema naprijed mada to nije njegov posao pa može ostaviti prostora za kontre, ni Lulić ni Zahirović me nisu oduševili. Stevanović odličan i mora više dobijat priliku.
Čelik Zenica 1945
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
jedini + je Stevanovic, ostalo sramota, ne moraju ni dres oprati, toliko su trcali, gadi mi se
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
jedini koji su valjali su begovic, pandza i donekle pjanic. pa nemogu da vjerujem da se dzeko, ibisevic, ... nemogu po 20 minuta da sastave sa loptom. pozadi jahic i mujdza jako losi. u sredini miske neke suteve pokusava kao djete i tom jacinom. lulic zrtvovan iza, vrancic i zahirovic izgubljeni. prvo poluvrijeme je bilo ok sta jest jest al drugo lose jako lose. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.