28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Kakva dva napadača, jeste li normalni... Pocijepali bi nas na prafaktore.
Eventuelno u drugom poluvremenu (u slučaju izjednačenog rezultata) ubaciti Ibiševića...
............Begovic............
Jahic.Pandza.Spahic.Papac
.....Rahimic...Zahirovic.....
.Pjanic.Misimovic.Salihovic.
............Dzeko..............
Eventuelno u drugom poluvremenu (u slučaju izjednačenog rezultata) ubaciti Ibiševića...
............Begovic............
Jahic.Pandza.Spahic.Papac
.....Rahimic...Zahirovic.....
.Pjanic.Misimovic.Salihovic.
............Dzeko..............
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 27 feb 2012, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će Salihović zauzeti mjesto u veznom redu, a da će Papac na poziciju desnog beka. Sad, koga kao upartneriti sa Spahićem? Pandžu? Možda bolje Jahu, al' s obzirom na odsustvo Mujdže, vjerovatno će biti opcija sa Pandžom i Spahićem. Jaha bi tako upotpunio posljednju liniju.
U vezi moramo imati trkače, a žrtvovao bih jednog napadača (u ovom slučaju Ibiševića). No, dakako da bi isti dobio priliku u 2. poluvremenu. Dakle, Rahimić, Salihović, Pjanić, Zahirović i Misimović. Imamo 2 defanzivca, jednog univerzalca i 2 ofanzivnija igrača. Najistureniji bi bio Džeko, a njemu najbliži Misimović.
Brazil je to. Ljudi će kazniti svako otvaranje, svaku prokletu pogrešku, tako da ćemo iste morati svesti na minimum. U biti, prvo poluvrijeme je bitno za nastavak uigravanja ekipe. Prvo poluvrijeme protiv Njemačke je pokazalo kako Salihović + Rahimić igraju u veznom redu i kako igra liči na pobjedničku. Ne znam zašto bismo bježali od toga igrajući sa Salihovićem na lijevom beku.
_________Begović
Jahić_Pandža_Spahić_Papac
Pjanić_Rahimić_Zahirović_Salihović
_________Misimović
________Džeko
Da, Pjaniće ne može igrati klasično desno krilo, al' ono što on najbolje radi će biti potrebno kontra Brazila. Čuvanje lopte, odlična pregled igre, šut i sl. Teško je očekivati od bilo koga da čuva i probija Marcela s jedne, te Alvesa s druge strane. No, zato treba tražiti šansu u tom veznom redu, koji je ipak naše najjače oružje. Da se razumijemo, ne mislim da je jači od brazilskog veznog reda, al' tu smo mi najjači. Izostanak Lulića će se osjetiti, al' koga nema bez njega se može i mora.
U vezi moramo imati trkače, a žrtvovao bih jednog napadača (u ovom slučaju Ibiševića). No, dakako da bi isti dobio priliku u 2. poluvremenu. Dakle, Rahimić, Salihović, Pjanić, Zahirović i Misimović. Imamo 2 defanzivca, jednog univerzalca i 2 ofanzivnija igrača. Najistureniji bi bio Džeko, a njemu najbliži Misimović.
Brazil je to. Ljudi će kazniti svako otvaranje, svaku prokletu pogrešku, tako da ćemo iste morati svesti na minimum. U biti, prvo poluvrijeme je bitno za nastavak uigravanja ekipe. Prvo poluvrijeme protiv Njemačke je pokazalo kako Salihović + Rahimić igraju u veznom redu i kako igra liči na pobjedničku. Ne znam zašto bismo bježali od toga igrajući sa Salihovićem na lijevom beku.

_________Begović
Jahić_Pandža_Spahić_Papac
Pjanić_Rahimić_Zahirović_Salihović
_________Misimović
________Džeko
Da, Pjaniće ne može igrati klasično desno krilo, al' ono što on najbolje radi će biti potrebno kontra Brazila. Čuvanje lopte, odlična pregled igre, šut i sl. Teško je očekivati od bilo koga da čuva i probija Marcela s jedne, te Alvesa s druge strane. No, zato treba tražiti šansu u tom veznom redu, koji je ipak naše najjače oružje. Da se razumijemo, ne mislim da je jači od brazilskog veznog reda, al' tu smo mi najjači. Izostanak Lulića će se osjetiti, al' koga nema bez njega se može i mora.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znaci Medunjanin sjedi na klupi...
Safetoglu je rekao da cemo igrati s dva igraca u vrsku napada
i .
Ali Safetoglu ocekuje poraz,nigdje optimizma,
Samo da se ne obrukamo...

Ali Safetoglu ocekuje poraz,nigdje optimizma,

ovo sto susic radi reprezentaciji je katastrofa. jos je veca katastrofa sto se javnost i savez ponasaju kao da je sve normalno.
Sent from my Commodore 64
"Lulić me zvao sinoć oko 23 sata i javio mi da ne može doći zbog povrede. To svakako predstavlja veliki hendikep za nas, jer se bez Lulića reprezentacija ne može ni zamisliti", rekao je, između ostalog, Pape za SportSport.ba
E sad Pape stvarno sereš... Treba biti realan, a ne pesimističan.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Ovaj Papac me stvarno nervira sa izjavimakokakolas je napisao/la:"Lulić me zvao sinoć oko 23 sata i javio mi da ne može doći zbog povrede. To svakako predstavlja veliki hendikep za nas, jer se bez Lulića reprezentacija ne može ni zamisliti", rekao je, između ostalog, Pape za SportSport.ba

nekad ovaj susic ima fakat izjave kao da mu je iq na nivou cimpanze
Unica grande amore
nemoj tako, on je nasa legenda, vole ga sirom bistrika, sedrenika i bjelava, a i osoim mu je dao povjerenje.AllAbout je napisao/la:nekad ovaj susic ima fakat izjave kao da mu je iq na nivou cimpanze
Ocekivat da mi pobijedimo ili odigramo nerijeseno,to mogu samo najveci optimisti..Safet Susic
"Cilj nam je da i poslije ove utakmice Brazil opet ima želju da igra s nama".
"Ostali smobez njega za ovu utakmicu, ali bolje sad nego da bude za kvalifikacionu utakmicu",
"kako rekoh, bolje sad da fali nego za kvalifikacije".
"Ostali smobez njega za ovu utakmicu, ali bolje sad nego da bude za kvalifikacionu utakmicu",
"kako rekoh, bolje sad da fali nego za kvalifikacije".
Podcijeniti će nas i prvi ćemo povesti... gol daje Vedo
Onda će nas u drugom poluvremenu stegnuti kao boa konstriktor dikobraza...
S obzirom na naš vezni red, očekujem da padnemo oko 70-e minute fizički...

Onda će nas u drugom poluvremenu stegnuti kao boa konstriktor dikobraza...
S obzirom na naš vezni red, očekujem da padnemo oko 70-e minute fizički...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- molotovljev
Misliš da si duhovit?AllAbout je napisao/la:nekad ovaj susic ima fakat izjave kao da mu je iq na nivou cimpanze
Grohotom se smijem!
F.K.SARAJEVO
Biće teško... očekujem veći posjed lopte na strani Brazilaca... ne sumnjam da će nas pritisnuti odmah..
Naši vjerovatno znaju da se ne trebamo i ne smijemo upustiti u trku s njim a jer smo tu popušlić... trebali biu čekati kontru kakvu...
Džeko - neredovno igra a svi znamo da nije tip trkača
Vedo - čast njemu ali i on je ''polusidraš'' od kojeg ne trebamo očekivati trku i krađu lopti
Spaha - igra redovno, igra dobro
Rahimić - samo na iskustvo
Miske - isto
Pjanić - bio jedan od lošijih protiv Atalante
Salihović - klupa
Papac - uvijek je dobar ali treba čuvati onog ''horoza''
Pandža - ratnik i borac ali ne može puno pomoći vezi
Zahirović - pauza, mlad i borben ali nije isto kad nisi u redovnom takmičarskom pogonu
Jahić - u dobroj formi i allrounder kojeg možemo iskoristiti na više pozicija
Medunjanin - na klupi je opet koliko sam upratio (ako sam u pravu)
To je gro ovog tima...
Biće teško (mojne mi zaozbiljo uzimati onih nekoliko rečenica s početka ove teme ''otresti ćemo ih k'o šljivu ranku
), ali nema veze, hrabro pa šta bude...
Naši vjerovatno znaju da se ne trebamo i ne smijemo upustiti u trku s njim a jer smo tu popušlić... trebali biu čekati kontru kakvu...
Džeko - neredovno igra a svi znamo da nije tip trkača
Vedo - čast njemu ali i on je ''polusidraš'' od kojeg ne trebamo očekivati trku i krađu lopti
Spaha - igra redovno, igra dobro
Rahimić - samo na iskustvo
Miske - isto
Pjanić - bio jedan od lošijih protiv Atalante
Salihović - klupa
Papac - uvijek je dobar ali treba čuvati onog ''horoza''
Pandža - ratnik i borac ali ne može puno pomoći vezi
Zahirović - pauza, mlad i borben ali nije isto kad nisi u redovnom takmičarskom pogonu
Jahić - u dobroj formi i allrounder kojeg možemo iskoristiti na više pozicija
Medunjanin - na klupi je opet koliko sam upratio (ako sam u pravu)
To je gro ovog tima...
Biće teško (mojne mi zaozbiljo uzimati onih nekoliko rečenica s početka ove teme ''otresti ćemo ih k'o šljivu ranku

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
nije to duhovito nego tuzno.molotovljev je napisao/la:Misliš da si duhovit?AllAbout je napisao/la:nekad ovaj susic ima fakat izjave kao da mu je iq na nivou cimpanze
Grohotom se smijem!
ni duhovito, ni tuzno, samo realno..takav je bio i u proslim kvalifikacijama..zato ni od narednih ne ocekujem nistanihco je napisao/la:nije to duhovito nego tuzno.molotovljev je napisao/la:Misliš da si duhovit?AllAbout je napisao/la:nekad ovaj susic ima fakat izjave kao da mu je iq na nivou cimpanze
Grohotom se smijem!
Unica grande amore
eto tvrde nam da radi dobar posao i da je vazan kontinuitet. cega ? sramote?ni duhovito, ni tuzno, samo realno..takav je bio i u proslim kvalifikacijama..zato ni od narednih ne ocekujem nista
Ne treba Safet davat ovakve izjave.. Ono tipa "pobjedu ili nerijeseno mogu ocekivat samo najveći optimisti" i tako to.. Ili on zeli da se ne razocaramo zbog poraza, ili da se plaho obradujemo u slucaju pobjede ili x-a... 

čovjek je samo realan i sjeća se portugala koji je kud i kamo slabiji od brazila. važno je dobro odigrati, a rezultat je u drugom planu. brazil je ponajjača reprezentacija svijeta i nikakva sramota nije izgubiti od njih ni 2-3 razlike.goonertz je napisao/la:Ne treba Safet davat ovakve izjave.. Ono tipa "pobjedu ili nerijeseno mogu ocekivat samo najveći optimisti" i tako to.. Ili on zeli da se ne razocaramo zbog poraza, ili da se plaho obradujemo u slucaju pobjede ili x-a...
a to što vi živite u svom svijetu je vaš problem, vjerovatno bi vi više voljeli da je ćiro trener pa da im se "naje*e mamice" i primi petardu...
Ma sta zna Pape,a pogotovo Osim koji mu je dao posao o fudbalu i selektorskom poslu,pa valjda forumasi znaju bolje.nihco je napisao/la:eto tvrde nam da radi dobar posao i da je vazan kontinuitet. cega ? sramote?ni duhovito, ni tuzno, samo realno..takav je bio i u proslim kvalifikacijama..zato ni od narednih ne ocekujem nista

Ne najavljivati pobjedu protiv Brazila,stvarno sramota,znaci da necemo da priznamo da smo jedna od najjacih repki na svijetu i nemamo nimalo samopouzdanja.Sramota Pape

Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 27 feb 2012, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.