Na Marakanu protiv Brazila.calcio je napisao/la:Sa Papetom u Brazil!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na Marakanu protiv Brazila.calcio je napisao/la:Sa Papetom u Brazil!
'ta ce oni, ima da ih poderemoArnelinho je napisao/la:Na Marakanu protiv Brazila.calcio je napisao/la:Sa Papetom u Brazil!
Realno, bolji smo.calcio je napisao/la:'ta ce oni, ima da ih poderemoArnelinho je napisao/la:Na Marakanu protiv Brazila.calcio je napisao/la:Sa Papetom u Brazil!
Ne vidim ja puno takvih koji igraju 10 godina. Ti vjerovatno misliš na Hasagića, Spahića, Misimovića. Prvi je već out, i bez zadnjeg se može. Jedino je problem Spahić, realno gledajući samo kvalitet, naš najbolji štoper i niko mu blizu nije još uvijek.aleksandar_veliki je napisao/la: Pa zar ti mislis da u nove kvalifikacije trebamo uci sa istim igrackim kadrom. Ja mislim da trebamo malo p'rotumbati po Evropi, pronaci zamjene za one koji igraju desetak godina, a nigdje nismo otisli. Bio je Bola, Balja, Muic, Konjic, Hibic, pa dodjose drugi.
a amar je inace amar a.s i on je svetinja i kod njega se igraci moraju ponasati ko na hadzu i na treninge dolaziti pod abdestomnidi je napisao/la:Sušić je previše dobar i mekan za repke pa igrači to previše koriste.Sjetite se samo nedolaska igrača na prijateljske utakmice,Begović ako se ne varam dva puta nije došao,pa ibričić itd ,pa jednu tekmu brani hasagić pa jednu begović da se ne bih neki naljutio ,pa misimović nešto puca po papetu poslije gola protiv bjelorusije ovakve stvari bih teško prošle kod amara.Što se tiće sastava repke ko god bio selektor igrače ovi isti igrači jer jednostavno mi nismo španija,njemačka da ti sad imaš nekih 30 igrača što mogu igrati ,mi imamo 13-14 igrača o kojih se vrti reprezentacija.
calcio je napisao/la:Sa Papetom u Brazil!
nismo pobjedili, ali ne znam kad smo bilo vise ponosni nego poslije pariza..Goalgetter je napisao/la:Kad vec navodite te velike utakmice, kad smo mi to odigrali dobro/ pobjedili tu jednu veliku utakmicu ? Od Italije 1996 nismo pobjedili jedan veci tim, najveca pobjeda odtad nam je dosad ona na Parkenu.
Bila je takva utakmica i u Spaniji 2005, slican scenario. Samo sada neki seru po Papetu, jer nije pobjedio veliku ekipu, a proslim selektorima to takodje nije uspjelo.Scof1eld je napisao/la:nismo pobjedili, ali ne znam kad smo bilo vise ponosni nego poslije pariza..Goalgetter je napisao/la:Kad vec navodite te velike utakmice, kad smo mi to odigrali dobro/ pobjedili tu jednu veliku utakmicu ? Od Italije 1996 nismo pobjedili jedan veci tim, najveca pobjeda odtad nam je dosad ona na Parkenu.
spielführer_21 je napisao/la:@Monolog, upravo je tako kako si napisao.. S tim da uz Amara i Barbareza ima Bajević, kao mogući kandidat. Ja bih tu dodao Kodru, mada ne znam ima li on podršku saveza i želi li se vratiti na mjesto s kojeg je otjeran. Kad bih ja birao onda bi on bio prvi izbor, Amar drugi, Bajević i Barbarez poslije njih.. Ipak se nadam da neće doći do toga i da će Sušić ostati na klupi, da ponovim još jednom..
Hmm...nije bas tako.Goalgetter je napisao/la:Bila je takva utakmica i u Spaniji 2005, slican scenario. Samo sada neki seru po Papetu, jer nije pobjedio veliku ekipu, a proslim selektorima to takodje nije uspjelo.Scof1eld je napisao/la:nismo pobjedili, ali ne znam kad smo bilo vise ponosni nego poslije pariza..Goalgetter je napisao/la:Kad vec navodite te velike utakmice, kad smo mi to odigrali dobro/ pobjedili tu jednu veliku utakmicu ? Od Italije 1996 nismo pobjedili jedan veci tim, najveca pobjeda odtad nam je dosad ona na Parkenu.
Ma ne postoje, @aco je to nagovijestio, ali onda je ispala frka ovih silnih "Papeljubaca", koji umjesto da brane Sušića, ospu drvlje i kamenje po Amaru. To je zanimljvio, a niko neće da primjeti..Principatus je napisao/la:Ova tema brzo napuni 50 stranica. U cemu je stvar?
Postoje neke pouzdane informacije, da ce stvarno Amar ili Bajevic biti selektori ili ne?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, jasmin10, Proximic i 10 gostiju.