Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Joj i ja sam brate..nakostrijesio se momacki...A kako mrzim onog Grafitea..hebo ga i penalrob do bagro je napisao/la:kako je fino bilo gledati kako dzeko zabija 3 gola,zao mi je sto nije misimovic makar jedan dao ali nema veze,posebno je fino bilo cuti kad navijaci prizivaju dzeku 3x puta najezio sam se![]()
![]()
i ja sam primjetio da je suza bilo ali radosnicae-roob je napisao/la:a kako je dzeki pao kamen sa srca kad je dao prvi
il se meni ucinilo il je i suza bilo
ma cijena za koju će otići iz Wolfsburga će biti oko 20milmajestic je napisao/la:Kolika mu je sad cijena? Tri gola,to znaci jos jedno 3 mill....sad je znaci oko 16-17 mill eura. Ako Bog da,do kraja sezone doci ce on i do 20 mill.
hehe joj jest sjecam se toga, igrač mu skide penal. Tada Grafite nije igrao i Miske trebao pucat i kaze Miske ajde Edo razvali i ono mu idbrani. U Teplicama je pucao penaleRiNo je napisao/la:Ajde pustitie neka Grafite puca penale stariji je i iskusniji...
Niste valjda zaboravili onaj penal, kad je golman dobio crveni karton, a na gol stao drugi igrac(napadac) i skinuo Dzeki penal
bome je nju edo onda razvaliomone je napisao/la:hehe joj jest sjecam se toga, igrač mu skide penal. Tada Grafite nije igrao i Miske trebao pucat i kaze Miske ajde Edo razvali i ono mu idbrani. U Teplicama je pucao penaleRiNo je napisao/la:Ajde pustitie neka Grafite puca penale stariji je i iskusniji...
Niste valjda zaboravili onaj penal, kad je golman dobio crveni karton, a na gol stao drugi igrac(napadac) i skinuo Dzeki penal
09.05.09 15:30 VfB Stuttgart : VfL Wolfsburgel-fighter je napisao/la:Džeko je genijalac. Može on (i bez golova sa bijele tačke) postići dosta golova u sezoni. Svaka čast majstore. Zna li neko protiv koga igraju sljedeću tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, General505, Google Adsense [Bot], katalinski i 12 gostiju.