FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 16 jan 2010, 15:44

Ne treba jos slaviti treba opet realno gledati na sve to. Ako budemo iznad 10 mjesta super je, opstanak je siguran.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 jan 2010, 15:53

karadza je tu....odlicno bi bilo kad bi doveli tog malog Mostarlica...jel nima neko iz Bihaca da malo kaze kakav je taj momak...ja sve sto sam saznao o njemu su bile rijeci fale...pa vidjecemo
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 jan 2010, 15:59

slani grad je napisao/la:karadza je tu....odlicno bi bilo kad bi doveli tog malog Mostarlica...jel nima neko iz Bihaca da malo kaze kakav je taj momak...ja sve sto sam saznao o njemu su bile rijeci fale...pa vidjecemo
Ja sam ga par puta gledao kad sam bio u Bihaću a i na "Jutjubu" zna dobro igrat i rutinski gol zabit.
Spammer

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jan 2010, 16:02

AulleTa je napisao/la:
slani grad je napisao/la:karadza je tu....odlicno bi bilo kad bi doveli tog malog Mostarlica...jel nima neko iz Bihaca da malo kaze kakav je taj momak...ja sve sto sam saznao o njemu su bile rijeci fale...pa vidjecemo
Ja sam ga par puta gledao kad sam bio u Bihaću a i na "Jutjubu" zna dobro igrat i rutinski gol zabit.
Evo i na **** potvrdjena informacija da je Mostarlic godinu dana kod nas. Odlican posao. :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 jan 2010, 16:06

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 jan 2010, 16:10

Slazem se super da je potpisao na 1 godinu bice pravo pojacanje, za sada smo najjaci u ligi, opstanak nije upitan.
Spammer

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jan 2010, 16:12

AulleTa je napisao/la:Slazem se super da je potpisao na 1 godinu bice pravo pojacanje, za sada smo najjaci u ligi, opstanak nije upitan.
Iskreno se nadam. ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 16 jan 2010, 16:14

Samo ne razumijem zašto ovoliki stoperi u Slobodi.......Memišević, Crnogorac, Čejvanović, Milošević pa sad i Karadža...Sve su to provjereni, dobri igrači ali ih pola ne može igrati...Ne razumijem ovo neplansko dovođenje igrača, a napadači (s kojima su Tuzlaci jako deficitarni) odlaze...(Mujić)... :?:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jan 2010, 16:15

Najaci smo u ligi trenutno,sve ekipe medju privh 5 nam dolaze.prvo kolo Sarajevo na Tusnju,valjda bude odziv Fukara u punom broju,da podrzimo momke,i trenera :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jan 2010, 16:17

partibrejker1921 je napisao/la:Samo ne razumijem zašto ovoliki stoperi u Slobodi.......Memišević, Crnogorac, Čejvanović, Milošević pa sad i Karadža...Sve su to provjereni, dobri igrači ali ih pola ne može igrati...Ne razumijem ovo neplansko dovođenje igrača, a napadači (s kojima su Tuzlaci jako deficitarni) odlaze...(Mujić)... :?:
Neka, od viska glava ne boli. :D :D :D :D
Fakat nisu trebali Mujica pustiti, ali sta je tu je. Evo dosao je Mostarlic, tako da imamo zamjenu za Mujica.

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 16 jan 2010, 16:20

mislim Karadža ocekivano u Slobodi, lik nije mogao nigdje vani i dosao je u Slobodu jer tu moze biti 6 mjeseci i opet ici jer ce to sigurno uraditi!!! u Željezničaru mu to sigurno ne bi dopustili :!:
a o Glavašovim izjavama o najboljoj ekipi to je vec :oops: za 5 kola ce kukati ugasise neprijatelji slobodu ovo ono :roll: kao i u Olimpiku dok lose krene on digne ruke i ode jer njemu nije novac problem on je bio u Njemackoj 10 godina

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 jan 2010, 00:01

ima neka prica da bi moga doc na potpis Zoran Rajovic...jel zna neko o kome je rijec....jel to ovaj sto je igrao u zrinjskom..i ako je taj gdje sad igra

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jan 2010, 00:02

slani grad je napisao/la:ima neka prica da bi moga doc na potpis Zoran Rajovic...jel zna neko o kome je rijec....jel to ovaj sto je igrao u zrinjskom..i ako je taj gdje sad igra
Prvu polusezonu je odigrao u Olimpiku.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2010, 00:10

slani grad je napisao/la:ima neka prica da bi moga doc na potpis Zoran Rajovic...jel zna neko o kome je rijec....jel to ovaj sto je igrao u zrinjskom..i ako je taj gdje sad igra
Ne znam, ja nisam nista cuo. Sto se tice Rajovica, dobar napadac. A ako se spekulise vrlo je moguce da dodje, jer glavas ima veza sa Olimpikom.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 jan 2010, 00:11

bh_navijac je napisao/la:mislim Karadža ocekivano u Slobodi, lik nije mogao nigdje vani i dosao je u Slobodu jer tu moze biti 6 mjeseci i opet ici jer ce to sigurno uraditi!!! u Željezničaru mu to sigurno ne bi dopustili :!:
a o Glavašovim izjavama o najboljoj ekipi to je vec :oops: za 5 kola ce kukati ugasise neprijatelji slobodu ovo ono :roll: kao i u Olimpiku dok lose krene on digne ruke i ode jer njemu nije novac problem on je bio u Njemackoj 10 godina
ne supljiraj o tom karadzi...sviju ti...kao ti znas sto je on u Slobodi..vazda isti supljak..nasi vise iskesirali i kraj price... grebali ste i rukama i nogama da ga dofurate i sad kao eto u Zelji to nesto nebi dozvolili na 6 mjeseci :roll: ....inace vam svi igraci koji dodzu potpisu na 4 godine :roll: ..mislim na ova zvucnija imena...ne provaljuj se...inace svi ovdje imaju taj sindrom da pljuju po igracima koje njihov klub ne uspije dovest ili ga napuste...kao...ma taj je odron od igraca i nije nam ni trebao ili...i bolje sto nije dosao...vazda isti supljaci..ccc

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 jan 2010, 00:16

omerbavarac je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Samo ne razumijem zašto ovoliki stoperi u Slobodi.......Memišević, Crnogorac, Čejvanović, Milošević pa sad i Karadža...Sve su to provjereni, dobri igrači ali ih pola ne može igrati...Ne razumijem ovo neplansko dovođenje igrača, a napadači (s kojima su Tuzlaci jako deficitarni) odlaze...(Mujić)... :?:
Fakat nisu trebali Mujica pustiti, ali sta je tu je. Evo dosao je Mostarlic, tako da imamo zamjenu za Mujica.
Memisevic moze kvalitetno odigrati i po boku, a po meni je najbolje rijesenje za zadnjeg veznog...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 jan 2010, 00:23

Pirke_TM87 je napisao/la:
Memisevic moze kvalitetno odigrati i po boku, a po meni je najbolje rijesenje za zadnjeg veznog...

PA Memisevic prva 3-4 kola je igrao na stoperu a ostalo kao zadnji vezni :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2010, 00:26

Pirke_TM87 je napisao/la:
Ma previse je on meni spor igrac. S obzirom da su dovedeni novi stoperi, mogao bi on izgubiti mjesto u odbrani, ili eventualno da ga trener premjesti u vezu.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 jan 2010, 00:55

Ne znam, samo je Memisevc u vrijeme dok je igrao za nas bio predobar igrac, i to najbolji stoper lige, da bi onda otisao u Rusiju i ne znam sta se desilo sa njim, i dok je igrao za Zelju, igrao je i na mjestu stopera, i na bocnom a po meni odlican posao je radio i u vezi, tako da bi Glavas ukoliko se on vrati u formu mogao biti na slatkim mukama sa Memisevicem...
U svakom slucaju, zelim vam puno srece u ovom proljetnom dijelu, ovo mjesto na kojem ste sada ne oslikava pravu sliku Slobode, i ovo je nesto sto nikad od slobode nisam ni ocekivao...Nadam se dobrom proljecu na Tusnju :)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 jan 2010, 09:56

Sta ce nam Rajović, imamo dva super napadaca (Smajlovića i Mostarlića) i dvije zamjene (Mujića i Slomića) a tu je i Kasapović, dobar je Rajović igrač ne kažem ja, nego samo sam mišljenja da ne bi trebalo gomilati igrački kadar.
Spammer

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.