ko je dao golove?Hans je napisao/la:2:0 :/
NK Troglav 1918 Livno
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
keine ahnung...slogauskoplje je napisao/la:ko je dao golove?Hans je napisao/la:2:0 :/
Kako prodje protiv Kamesnice ?
prva utakmica i odma u prvoj postavi, kako bi nam dobro doso u prvoj ligi da je osto u Livnu!Počela je utakmica na Pecari.
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, D. Džidić, Bertoša, Ljubić, Ješe, Šilić, Kordić, Wagner, Ćorić, Ivanković, Zlomislić. Trener: Marijan Bloudek.
SLAVIJA: Dujković, Svitlica, Papaz, Rašević, Dudo, Vidić, Kokot, Mamić, Fazlagić, Aleksić, Perišić. Trener: Vlado Čapljić.
- slogauskoplje
- Kontakt:
joj, eno i olimpic koristi vaše fore - samo - što su oni uložili žalbu odmah, a vi čekali dojavu
no dobro, bilo pa prošlo
sretno u prvoj ligi
nemojte samo ispadat pa da sloga mora brinuti za opstanak
no dobro, bilo pa prošlo

sretno u prvoj ligi

nemojte samo ispadat pa da sloga mora brinuti za opstanak

Sloga Uskoplje
Što se tiče stadiona i infrastrukture, Livno je posjetila Komisija za licenciranje NSFBIH i naš stadion je dobio zeleno svjetlo za prvu polovicu sezone, ali će se za nastavak natjecanja na proljeće morati obaviti određeni građevinski zahvati.

sad neznam sta je jadnije, komisija ili stadion!
Okupljanje juniora i kadeta u četvrtak, 2 dana prije početka prvenstva,......
MANDIĆ: POJEDINCI MORAJU MIJENJATI NAVIKE
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad nitko neće staviti moram ja
.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad nitko neće staviti moram ja

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Gdje su vam svlacionice ?
desno je glavni teren, vidi se pocetak tribine, a u ovoj bijeloj kuci iza gola pomocnog terena su svlacionice:AboveTheLaw je napisao/la:Gdje su vam svlacionice ?

-
- Kontakt:
Dobre vijesti dolaze iz troglava-IGRAČI DOGOVARAJU DA DONESU NOVCE ZA PLAĆU I JOŠ NEŠTO PREKO TOGA DA KUPI UPRAVA OPREMU DA IMAJU U ČEMU IGRATI.UPRAVE NIGDJE IZUZEV MATKOVIĆA KOJI DOĐE I POOBIČAJU SE ISTRESA NA IGRAČIMA I OBEĆAVA IM SVAŠTA NEŠTO A OD TOG PO OBIČAJU NIŠTA.NEK NAM JE BOG UPOMOĆI.
Jel to iz pouzadnog izvora ili su to bezvezne price? 

-
- Kontakt:
Troglav dobio branitelja 2-1 u jednoj vrlo teškoj utakmici sličnoj onoj protiv Jedinstva.Golman Gelo je doveo goste u vodstvo da bi Troglav u drugom djelu to sve nadoknadio i zasluženo pobjedili.Nadam se da će ova tri boda dati podršku upravi da stisnu redove i ove momke malo osokole.Dobru utakmicu odigrala je cijela ekipa a za nsvaku pohvalu je Vukadin sa svojim zalagqanjem.
zasto vlado nebrani?
-
- Kontakt:
Vlado radi u akustiku
Pa znam to, ali kakve veze ima to?
Omladinska Liga Jug
1. kolo
Kadeti: HNK Rama - NK Troglav 2:1
Juniori: HNK Rama - NK Troglav 1:4
od Juniora ocekivam puno!
1. kolo
Kadeti: HNK Rama - NK Troglav 2:1
Juniori: HNK Rama - NK Troglav 1:4
od Juniora ocekivam puno!
Covjek racuna da mu je u Akustiku sigurna placaLivnjak je napisao/la:Pa znam to, ali kakve veze ima to?

decki kakva je ekipa Branitelj?
pobjedili ste 2:1 ali me zanima sta vi mislite da li bih Jedinstvo moglo do bodova u Rodocu?
pobjedili ste 2:1 ali me zanima sta vi mislite da li bih Jedinstvo moglo do bodova u Rodocu?
Troglav je daleko bolje igrao protiv Branitelja nego JedinstvaEmir93 je napisao/la:decki kakva je ekipa Branitelj?

Prema prikazanom na Zgonima, mislim da je Jedinstvo blize pobjedi, ali se domaci teren ne moze zaboraviti. Sve zavisi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.