KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la braoolyo » 20 apr 2012, 11:48

Postoji i nacin i mjesto na kojem se ta istina iznosi. Kari se zali poslije skoro svake utakmice a ni u jednoj nismo osteceni, iako je sudjenje generalno uzasno.
Ni jednom se klub nije zalio u zapisniku utakmice (ili gdje se vec podnosi zalba) ali Kari redovno to radi na konferenciji. To nije dozvoljeno i treba da plati kaznu. Samo ne znam na koga misli kada kaze da "samo neki imaju pravo da se zale na sudjenje".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 apr 2012, 17:34

KARI čini se sprema odstupnicu....ili već sada sprema teren za plej--of
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2012, 19:25

braoolyo je napisao/la:Postoji i nacin i mjesto na kojem se ta istina iznosi. Kari se zali poslije skoro svake utakmice a ni u jednoj nismo osteceni, iako je sudjenje generalno uzasno.
Ni jednom se klub nije zalio u zapisniku utakmice (ili gdje se vec podnosi zalba) ali Kari redovno to radi na konferenciji. To nije dozvoljeno i treba da plati kaznu. Samo ne znam na koga misli kada kaze da "samo neki imaju pravo da se zale na sudjenje".
Ti izgleda nisi gledao KZS posle utakmice ? :? :roll:
Il' sto bi Kari rekao ti si gledao KZS ali nisi video(ili cuo) to.
Kari se apsolutno nigde nije zalio na sudjenje na ovome mecu(za razliku od meca sa Radnickim BKK),cak je i pohvalio sudjenje na tome mecu od strane Jurasa,Pecelja pa cak nije imao zamerki ni na sudjenje Mazica.On je Mazica spomenuo u kontekstu da mu je u vise navrata u toku utakmice sa njegove strane bilo preceno da ce prijaviti Pesica policiji u Beogradu.To svakako nije vezano za sudjenje,niti je vezano za lazno optuzivanje.A u obrazlozenju stoji da je kaznjen 100000 zbog komentarisanja sudjenja. :roll: Od kada je to zabranjeno pohvaliti sudjenje na mecu ? Znaci od sada bi svako kolo trebalo da se kaznjava ko god spomene rec sudija u KZS,bilo da je rec o treneru Partizana,Zvezde,bilo kog Radnickog,Mege i ostalih... :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 apr 2012, 19:50

Devil je napisao/la: Ti izgleda nisi gledao KZS posle utakmice ? :? :roll:
Il' sto bi Kari rekao ti si gledao KZS ali nisi video(ili cuo) to.
Nisam, samo sam citao.
Devil je napisao/la: Kari se apsolutno nigde nije zalio na sudjenje na ovome mecu(za razliku od meca sa Radnickim BKK),cak je i pohvalio sudjenje na tome mecu od strane Jurasa,Pecelja pa cak nije imao zamerki ni na sudjenje Mazica.On je Mazica spomenuo u kontekstu da mu je u vise navrata u toku utakmice sa njegove strane bilo preceno da ce prijaviti Pesica policiji u Beogradu.
Koliko sam procitao, na utakmici mu je prijetio tehnickom a poslije utakmice kad ga je ovaj ganjao mu je prijetio prijavom.
Od kada je to zabranjeno pohvaliti sudjenje na mecu ? Znaci od sada bi svako kolo trebalo da se kaznjava ko god spomene rec sudija u KZS,bilo da je rec o treneru Partizana,Zvezde,bilo kog Radnickog,Mege i ostalih...
Kad hvalis sudjenje, onda kazes "Svaka cast sudijama, odlicno su obavile posao". Ako kaze da je trecerazredni sudija, to sigurno nije pohvala.
Bilo kakvo kometarisanje sudjenja je nepotrebno i kaznjava se. I zna se kako i gdje se zali na sudjenje.

Mada ne znam u cemu je problem oko Pesica, meni je sasvim jasno zbog cega se on toliko zali, vjerujem da je i tebi.
DANTES je napisao/la:KARI čini se sprema odstupnicu....ili već sada sprema teren za plej--of
Kao sto je i Vujosevic spremao teren za cuvenu "dominaciju"?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2012, 19:55

1.Mozda bi bolje bilo da se pogleda KZS a ne da se samo procita pa da se komentarise ista.
2.Znas li slucajno koja grupa sudija je Mazic ?
3.Slazem se da se zna gde se zali na sudije,ali sta je konkretno problem u hvaljenju sudija na KZS.I ja sam isto za svako kaznjavanje kada se prica protiv sudija,ali ovde argument za kaznjavanje koji je dala disciplinska apsolutno nema veze sa onim sto se dogodilo. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 apr 2012, 20:18

Pogledacu ako uspijem naci.
Devil je napisao/la: 3.Slazem se da se zna gde se zali na sudije,ali sta je konkretno problem u hvaljenju sudija na KZS.I ja sam isto za svako kaznjavanje kada se prica protiv sudija,ali ovde argument za kaznjavanje koji je dala disciplinska apsolutno nema veze sa onim sto se dogodilo. ;)
Problem je sto to nije nacin na koji se sudije pohvaljuju, dakle ironijom i to poslije loseg sudjenja. Da mu je pohvala bila namjera, on bi to sigurno drugacije izrekao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2012, 21:04

Vidis koliko je lose davati ocenu nakon procitanog sa KZS.Kako si mogao da ocenis da li je ironija ili ne ako si samo citao iz nasih medija.Namerno debljam ovo nasih jer svi znamo kakvi su oni.

[youtube][/youtube]

Evo ti ta KZS koja malo kasnije krece,pa ces da vidis da je sve normalno bez trunke ironije i zalenja na sudije u ovome mecu.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 apr 2012, 21:21

U pravu si. Moja greska.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 apr 2012, 00:48

@braoylo pod znacima navoda??? Doduše mali si bio kad je počela pa ne znaš sve... Mali podsetnik, tada nam je najveći rival bila Budućnost..... Kasnije su došle trojke iz auta... Mada i to je davno bilo... Uh ma tako je to kad DOMINIRAŠ čitavu deceniju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 apr 2012, 10:30

Znam dovoljno.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 apr 2012, 18:16

braoolyo je napisao/la:Znam dovoljno.
Čuo negdje od nekog vrhunskog teoretičara,a??? E pa čuj i ovo dominacija nije izmišljena, nije upitna, već činjenica kao stijena čvrsta, istorijski podatak, ukucaš na vikipediji i vidiš....toliko....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 apr 2012, 18:32

Nisam dovodio u pitanje postojanje dominacije vec jedan od uzroka zbog kojeg je do nje doslo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 apr 2012, 20:31

braoolyo je napisao/la:Nisam dovodio u pitanje postojanje dominacije vec jedan od uzroka zbog kojeg je do nje doslo.
Kada smo mi uspjeli skinuti Milovu Budućnost onda svi drugi razlozi su smiješni..... Vaši pogotovo.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2012, 23:51

E moj Kari, Strahinja Milosevic te dobija :o :o :o :o
Ne mozes da vjerujes sta se desava sa Zvezdom.

Ali naravno nek Nedovic igra 4 minute, Cveleta nema, itd, itd.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2012, 13:49

neno#4 je napisao/la:E moj Kari, Strahinja Milosevic te dobija :o :o :o :o

Kari to radi ispravno,ne dopusta da se lome kola nad nemanjom!
Mali je precenjen to zna i kari,ali novinari su ga uspjeli napuhati..
Nedovic je imao ponudu iz lietuvasa,a znamo tko tamo trenira.. ,ali se sam odlucio da ne ide,upitaj se zasto :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 apr 2012, 23:45

Nemanja u rukama ima poene i napad. Odbranu nikada nece imati i to je kristalno jasno.
Sto se tice odlaska, sve je Misko dogovorio prvo sa Maccabi - em, a onda mali nije htio, i ostao odmah na pocetku sezone. Poslije toga sa Ritasom, ali nije uspio da Rasketa u Oli gurne, tako da je Nemanja ostao.

Kari prima basnoslovne pare, a nista ne pokazuje. Ekipa gubi utakmice na naivan nacin, Strahinja ih ubi neki dan :lol: :lol:

Selektivna godina, a nigdje igraca na pomolu.

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 apr 2012, 10:45

Nadam se da ne mislis ``da kari ne zna sta radi? :mrgreen:
Nemanja je dobar,ahh sad da je klasa nije..
Cjenim njegovu atletiku,ostalo manje vise.

Strahinja je igraqcina :twisted:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 apr 2012, 13:31

neno#4 je napisao/la:E moj Kari, Strahinja Milosevic te dobija :o :o :o :o

Povreda je u pitanju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 maj 2012, 01:19

1. Sramota je da ispred ove utakmice stoji naziv kosarkaska liga Srbije.Ovaj kvalitet je jedva za drugu ligu.
2. Sramota je da se u kosarkaskoj ligi Srbije takmici Crvena Zvezda.
3. Sramota je da ekipa koja sebe naziva ekipom u stvaranju ne moze da pobedi ovakav pa slobodno mogu reci katastrofalni Partizan.
4. Sramota je da u klubu velicine Crvena Zvezda igraju Covic koji ne moze pogoditi **** slobodno bacanje,ili Popovic koji je u 10 sekundi ukenjao celu utakmicu potezima kakvi se retko kada vidjaju na basketu iza zgrade. :roll:
5.Sramota je da ovakav igracki kadar ne moze da se bar malo oduzi ovakvim navijacima...
6. Sramota je i jos mnogo toga,ali cu da nastanem,ipak sam zadovoljan kada vidim u kakvoj sam zajebanciji na tribinama ucestvovao.Jedina svetla tacka veceras su navijaci uz Tomija i Mileta. :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 maj 2012, 02:12

Vecinu tih stvari sam ja tokom sezone pisao.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.