Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Rooney nevjerovatno fali. Na Parkera i Gerrarda se ne može računati da podvale koju loptu i da odapnu s 20- tak metara. Isto mala djeca igraju, ne smiju u napadu jer nisu sigurni u sebi i tako samo predaju loptu i trče nazad. Žalosno a to su nekakve ikone u svojim klubovima. Rooney bi trebao to popuniti, na centru uzeti loptu i agresivno krenuti prema naprijed. Ne ustručava se pucati, proigrati, predriblati dok ovi limitirani duduci mogu samo gledati to sa centra jer ne smiju dalje krenuti. Ako Baines ne bude igrao onda ne treba ni Carrola ubacivati. Ne znam kako je drugačije on u stanju dati gol već glavom a s obzirom da protiv Francuza je samo jedan bio kvalitetan ubačaj sa strane tako da neka ga na klupi jer ovaj mulac neće odustati od svojih fiks ideja, sa skoro povrijeđenim Coleom. U napadu je Wellbeck solidno odigrao ali ne može sam sve. Trudio se, borio ali kad nemaš s kim odigrati dupli, nemaš kome dodati onda i ne možemo previše očekivati od njega jer je totalno odsječen bio. Ox je još uvijek neiskusan, brz je ali to je sve zasad tako da je bolje da Walcott počinje. Jonhson je po meni normala odigrao, kriva je veza za gol jer je bježala u šesnaesterac ka štoperima dok su se Francuzi sekali ispred njih. Nabili se i Hart nije mogao odbraniti ono. Ne znam majke mi, ne vodi ovo dobrom ako Woy nastavi sa sličnim formacijama onoj od jučer.
Who dares, wins !
stvar je u tome što je Carroll dao više golova nogom nego glavomm, odnosno dao je samo dva gola glavom dok je oko desetak dao nogom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne valja ga vidjeti s onolikom glavom samog u napadu bez kvalitetnih centaršuteva. Snaći će se on sam, uzeti loptu i nanizati 2,3 igrača i zakucati je u gol ? Hoće ali malo sutra. Wellbeck je duplo korisniji igrač od njega.Carlo je napisao/la:stvar je u tome što je Carroll dao više golova nogom nego glavomm, odnosno dao je samo dva gola glavom dok je oko desetak dao nogom.
Who dares, wins !
- Slatinash_7
- Kontakt:
Oj ja ga mrzim jer je reds,ja govorim da treba ubaciti Carrolla u napad jer on prilike iskoristava,ma koliko rijetke bile,on bi na Millnerovom mjestu ono zabio garantujem,ima nesto u tom covjeku..Ne mrzim Glenna,samo na osnovu vidjenog tokom sezone,a i sinocnje utakmice je bio prelos,centarustevi 0 bodova,a to treba Englezima.Jones je tu puno bolji i to je to..Nek igra,meni ne smeta,samo nek bude dobar rezultat,a ono juce dobar rezultat nije bio !
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ja sam isto za tu soluciju da Wellbeck ima prednost u odnosu na onog iz Liverpoola. Brži je, a i bolji sa tehnikom, u odnosu na Caroll-a. Andy Carroll je možda bolji što se tiče skok igre, ali ni Wellbeck nije puno lošiji od njega, što se toga tiče. I to je sigurno da će Wellbeck prije sam napraviti neku priliku za pogodak, nego što bi to uradio Andy. Malo sam se bojao i Harta sinoć, ona dva-tri izlijetanja u prazno su me totalno razočarala, ali srećom po Engleze, nije bilo kažnjeno od strane Francuza, poslije tih kikseva je dobro odbranio par odličnih šuteva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ali jeste li skontali kako je puhala promaha po ljevom beku...Nadam se da ce se Cole uozbiljiti,i puno bolje odigrat sljedecu utakmicu...Fali kreativnosti na sredini,a Parker i Gerard su bili daleko od toga...Milner nije pravo krilo,da probija po desnoj strani....U spicu Welbecku nedostaje Rooney...Young i Ox po krilima,mislim da ce bolje izgledati...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Meni je Cole protiv Bayerna u finalu LP bio jedan od boljih u timu Chelsea. Očekivao sam da će odigrati isto protiv Francuza, ali očigledno da nije. Ma hajde, opet kad skontam, bolje i ovaj remi, nego ništa. Ima vremena za popraviti se, samo što nema vremena za kiksati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bilo je govora o nekoj povredi Colea, ubijeđen sam bio da će Baines početi utakmicu. Vjerovatno Ashley daje sve od sebe ali ako igra s nekom od povreda, pa i najmanjom, to nije to.
Who dares, wins !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam zašto se i na Glena navalilo. Komplet ekipa odigrala katastrofalno, ali on nije bio najlošiji. Čak je bio i solidan. Nema se zadnjoj liniji šta puno prigovarat. Bili su pod pritiskom zbog jako defanzivne taktike i slabog veznog reda. Vezni red je bio ujedno i najslabija tačka ekipe.
I kao što @Henderson reče, od Engleza ne treba očekivati puno golova, niti neku kreativnu i lijepu igru, barem ne do povratka Rooneya. Bilo kako bilo, Engleska sa Royom može biti presretna sa prolaskom u knock-out fazu. Mora biti debele nafake (nešto aka Chelsea), da se napravi neki bolji rezultat.
I kao što @Henderson reče, od Engleza ne treba očekivati puno golova, niti neku kreativnu i lijepu igru, barem ne do povratka Rooneya. Bilo kako bilo, Engleska sa Royom može biti presretna sa prolaskom u knock-out fazu. Mora biti debele nafake (nešto aka Chelsea), da se napravi neki bolji rezultat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene igraca za jucerasnju predstavu protiv Trikolora

Stat pokazatelji

I opet se pokazalo da je tradicionalno engleska slaba tacka (zona) taj prostor izmedju odbrane i veznog reda, sto se ponovilo opet kod gola Nasria, jer su takve golove primali i 2004 od Zizua kad je Heskey napravio onaj glupi prekrsaj pa je Zizou zabio iz slobodnjaka, zatim prije dvije god Dempsey, a i Rui Costa 2000 sa tri asista kad su Englezi imali 2 gola prednosti

Stat pokazatelji

I opet se pokazalo da je tradicionalno engleska slaba tacka (zona) taj prostor izmedju odbrane i veznog reda, sto se ponovilo opet kod gola Nasria, jer su takve golove primali i 2004 od Zizua kad je Heskey napravio onaj glupi prekrsaj pa je Zizou zabio iz slobodnjaka, zatim prije dvije god Dempsey, a i Rui Costa 2000 sa tri asista kad su Englezi imali 2 gola prednosti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo malo i zanimljivog, obratite pažnju na 1:29.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Vid matere ti terija i leskota na slici, ko da su uletili u stršljenov roj
.
a englezi standardno loši

a englezi standardno loši

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Uoči njihove međusobne utakmice, branič švedske nogometne reprezentacije Jonas Olsson kao glavnu vrlinu engleske nogometne reprezentacije je istaknuo njihovu napadačku snagu, a također se osvrnuo i na rad svog bivšeg trenera Roya Hodgsona.
Engleska i Švedska u petak će u Kijevu, u okviru drugog kola grupe D, odigrati vjerojatno i presudnu utakmicu koja bi jednu od reprezentacija mogla gurnuti u sjajnu poziciju prije posljednjeg kola, dok bi ona druga vrlo lako mogla početi pakirati kofere.
Iako su tog ogleda preostala još puna dva dana, jasno je da u švedskom taboru, nakon poraza od Ukrajine, vrlo temeljito pripremaju taktiku za Engleze, svjesni da im je to utakmica iz reda onih - biti ili ne biti.
"Mislim da je njihova igra vrlo slična onoj koju je Hodgson forsirao u WBA dok sam ja tamo igrao", rekao je švedski branič Jonas Olsson na početku konferencije za medije, nakon čega je dodao: "Engleska je jako organizirana momčad, odlično se brane, a posebno su jaki u fazi napada gdje dominiraju Oxlade-Chamberlain, Welbeck i Walcott."
Iako su imali vodstvo u srazu s Ukrajincima, Šveđani nisu izdržali do kraja, stoga im nad glavom visi imperativ dobrog rezultata, odnosno pobjede, čega je svjestan i Olsson: "Mi smo u poziciji gdje si više ne možemo dopustiti luksuz poraza, a iskreno se nadam da možemo ubilježiti obje pobjede do kraja."
Vrlo zanimljiv podatak je i kako Šveđani nikada nisu izgubili službenu utakmicu protiv Engleske, što je još jedan razlog za nadu Šveđana u povoljan rasplet: "Dvije teške utakmice su pred nama, ali sada smo fokusirani isključivo na ovu prvu. Bilo bi najbolje pobijediti obje i tako bitno pojednostavniti stvar. Naša neporaženost protiv Engleske nije mala stvar. Dobro je taj podatak imati u glavi i znati da smo to učinili već nekoliko puta i da to možemo učiniti i u petak, ali i u narednim godinama."
Engleska i Švedska u petak će u Kijevu, u okviru drugog kola grupe D, odigrati vjerojatno i presudnu utakmicu koja bi jednu od reprezentacija mogla gurnuti u sjajnu poziciju prije posljednjeg kola, dok bi ona druga vrlo lako mogla početi pakirati kofere.
Iako su tog ogleda preostala još puna dva dana, jasno je da u švedskom taboru, nakon poraza od Ukrajine, vrlo temeljito pripremaju taktiku za Engleze, svjesni da im je to utakmica iz reda onih - biti ili ne biti.
"Mislim da je njihova igra vrlo slična onoj koju je Hodgson forsirao u WBA dok sam ja tamo igrao", rekao je švedski branič Jonas Olsson na početku konferencije za medije, nakon čega je dodao: "Engleska je jako organizirana momčad, odlično se brane, a posebno su jaki u fazi napada gdje dominiraju Oxlade-Chamberlain, Welbeck i Walcott."
Iako su imali vodstvo u srazu s Ukrajincima, Šveđani nisu izdržali do kraja, stoga im nad glavom visi imperativ dobrog rezultata, odnosno pobjede, čega je svjestan i Olsson: "Mi smo u poziciji gdje si više ne možemo dopustiti luksuz poraza, a iskreno se nadam da možemo ubilježiti obje pobjede do kraja."
Vrlo zanimljiv podatak je i kako Šveđani nikada nisu izgubili službenu utakmicu protiv Engleske, što je još jedan razlog za nadu Šveđana u povoljan rasplet: "Dvije teške utakmice su pred nama, ali sada smo fokusirani isključivo na ovu prvu. Bilo bi najbolje pobijediti obje i tako bitno pojednostavniti stvar. Naša neporaženost protiv Engleske nije mala stvar. Dobro je taj podatak imati u glavi i znati da smo to učinili već nekoliko puta i da to možemo učiniti i u petak, ali i u narednim godinama."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
sutra Andy počinje od prve minute, trebao je i prvu, ali dobro je i ovako.
Znaci poklon kvota i definitivno 1 na Švedjane.Carlo je napisao/la:sutra Andy počinje od prve minute, trebao je i prvu, ali dobro je i ovako.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
hajd da igra odbranu pa bilo bi i nekog smisla, ali čovjek igra u napadu tako da to nema nikakve veze s vezom.
Ma pusti ove padobrance, vidiš da šupljira. Samo da dobiju večeras, inače ću se pojesti.
Evo najave sastava za veceras:
.............Carol............
Young..................Walcot
.......Parker.....Milner......
............Gerard...........
Cole...Tery..Lescot...Jonson
.............Hart................
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
-
- Kontakt:
Danas Gordi Albion po pobjedu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- raul-zakon
- Kontakt:
Ovo je problem Engleske !NObonus je napisao/la:Evo najave sastava za veceras:
Ovdje nemaju igrača koji može podvaliti kvalitetnu loptu krilima ili napadaču. Ovdje nemaju čovjeka koji može "izmisliti" akciju, kao što to recimo ima Italija(pirlo), Španija(svi iz veze

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !