Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Prandeli ne može sastaviti spisak dok se na završi racija. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
ma kakav pepe ... nema glupljeg igrača u timu od njega a da je igrao toliko utakmica kao on, hvala Bogu da ga nije zvaoAdmir_Sa je napisao/la:ama sta ce giacherini u pmja ne znam da se taj sastavio sa loptom pri kraju sezone, bolje pepe umjesto njega
![]()
al ajd mislim da nece nikako ni igrati
đake je solidan al ni njega nikad ne bi zvao u repku
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma bolje da je zvao ove mlade igrace tipa Verratti i sl. nego ove polovnjake koji su tu samo da popune mjesto, momci ce bar steci malo iskustva i osjetit ce tu atmosferu sto moze biti dosta korisno.L'Avvocato je napisao/la:ma kakav pepe ... nema glupljeg igrača u timu od njega a da je igrao toliko utakmica kao on, hvala Bogu da ga nije zvaoAdmir_Sa je napisao/la:ama sta ce giacherini u pmja ne znam da se taj sastavio sa loptom pri kraju sezone, bolje pepe umjesto njega
![]()
al ajd mislim da nece nikako ni igrati
đake je solidan al ni njega nikad ne bi zvao u repku
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipe
- Kontakt:
pronađi dvojicu uljeza
Nema ništa od Italijana ni ove godine na EURU
Ako prođu grupu bit će dobro. To govorim iz razloga što se ovo sve dešava u reprezentaciji zadnjih 5 dana. Jednostavno to će dodatno potresti igrače i odigrat će kao ku'rac. Siguran sam u to i siguran sam da je to jedini razlog zašto će slabo odigrati.

Nema ništa od Italijana ni ove godine na EURU

Ako prođu grupu bit će dobro. To govorim iz razloga što se ovo sve dešava u reprezentaciji zadnjih 5 dana. Jednostavno to će dodatno potresti igrače i odigrat će kao ku'rac. Siguran sam u to i siguran sam da je to jedini razlog zašto će slabo odigrati.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Italia je prekucala mundial u momentu kada je potresao jedan od najvećih skandala ikada, tako da nema govora o tome, a i ako se ne varam godine 1982 je bio skandal pa i tada osvojiše svjetsko.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
x2Oxygen je napisao/la:Italia je prekucala mundiale u momentima kada su je potresali neki od najvećih skandala ikada, tako da nema govora o tome, a i ako se ne varam godine 1982 je bio skandal pa i tada osvojiše svjetsko.
1982 i 2006.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jest prekucala, al je smijesno na bilo koji nacin porediti ekipu iz 2006 sa Bufonom,Materacijem, Zambrotom, Nestom, Kanavarom, Gatuzom, Pirlom, Kamoranezijem, Totijem, Del Pijerom, Inzagijem itd itd manje-vise na vrhuncu karijera, sa ovim ekipom...
nadam se da ce napraviti neki rezultat, naravno navijam za njih svim silama, ali ovaj sastav ne obecava. Mnogima tu nije mjesto ni na sirem spisku. skripi na bocnim pozicijama, onda nevjerovatno je da nakon toliko godina italija nema 10-ke (Djovinko je jos uvijek nedokazan na ovom nivou, Kasano nedovoljno spreman- takodjer nedokazan potencijal. Rosi nije tu), a o pravom napadacu da ne govorim. Kad ti je sva nada spala na Balotelija i Montoliva, a zamjene ti Djakerini, Borini i Dijamanti- sve ti je jasno...jos kad se na to nadoveze i teska grupa, ovo bi mogao biti jos jedan razocaravajuci turnir za Italiju..svi se nadamo nekom cudu, ali tesko. Jednostavno ovaj roster samo reflektuje krizu u kojoj je talijanski fudbal.
nadam se da ce napraviti neki rezultat, naravno navijam za njih svim silama, ali ovaj sastav ne obecava. Mnogima tu nije mjesto ni na sirem spisku. skripi na bocnim pozicijama, onda nevjerovatno je da nakon toliko godina italija nema 10-ke (Djovinko je jos uvijek nedokazan na ovom nivou, Kasano nedovoljno spreman- takodjer nedokazan potencijal. Rosi nije tu), a o pravom napadacu da ne govorim. Kad ti je sva nada spala na Balotelija i Montoliva, a zamjene ti Djakerini, Borini i Dijamanti- sve ti je jasno...jos kad se na to nadoveze i teska grupa, ovo bi mogao biti jos jedan razocaravajuci turnir za Italiju..svi se nadamo nekom cudu, ali tesko. Jednostavno ovaj roster samo reflektuje krizu u kojoj je talijanski fudbal.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipino
- Kontakt:
danas Cesare na treningu ponovo uvježbavao 4-3-1-2 formaciju..govori se da će tako i igrati protiv Rusije za par dana...
ono što je odlično jest da se vratio Giorgio..danas je on zajedno sa Barzagliem činio stoperski par...
u veznom redu su bili Marchisio - Pirlo - De Rossi...
jedinica je Montolivo...'ebo ga on...
ovo sa Montolivom je nidje veze...u bezveznoj formi je čitavu sezonu..nije čestito nešto ni igrao...a on ga sada forsira...
u napadu Antonio i Balo...
ono što je odlično jest da se vratio Giorgio..danas je on zajedno sa Barzagliem činio stoperski par...
u veznom redu su bili Marchisio - Pirlo - De Rossi...
jedinica je Montolivo...'ebo ga on...

ovo sa Montolivom je nidje veze...u bezveznoj formi je čitavu sezonu..nije čestito nešto ni igrao...a on ga sada forsira...
u napadu Antonio i Balo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Najveća šteta Prandellia je što je uporan sa tom formacijom, a pozvao je ekipu koja bi trebala igrati 4-3-3, Balonja u sredini, a po krilima Gio, Cassano, Di Natale, Borini, doduše, trebala mu je još jedna prva špica što smo i govorili.
Montolivo uopšte nije ofanzivni vezni igrač, može on to odigrati, ali to nije njegovo mjesto, čak igra zadnjeg veznog često u violama.
Zato je i Diamantia poveo, jer tu igra, niđe veze, forsira formaciju za koju nema igrače.
Gio to može takođe igrati, ali to je onda 4-3-3 što bi bilo idealno, ali u ovako teškoj grupi će teško eksperimentisati, a pogotovo neće u prvom meču gdje se treba dobro braniti sa Španijom.
Montolivo uopšte nije ofanzivni vezni igrač, može on to odigrati, ali to nije njegovo mjesto, čak igra zadnjeg veznog često u violama.
Zato je i Diamantia poveo, jer tu igra, niđe veze, forsira formaciju za koju nema igrače.
Gio to može takođe igrati, ali to je onda 4-3-3 što bi bilo idealno, ali u ovako teškoj grupi će teško eksperimentisati, a pogotovo neće u prvom meču gdje se treba dobro braniti sa Španijom.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
kakve je izjave davao očekivao sam da će to izgledati daleko bolje...ovako mi se ne svidja ni sekunde...
Gio koji je preletio Seriu A ove sezone mu sjedi na klupi a igrat će lik koji je više sjedio na klupi nego igrao...i to igra na neprirodnoj poziciji...

Gio koji je preletio Seriu A ove sezone mu sjedi na klupi a igrat će lik koji je više sjedio na klupi nego igrao...i to igra na neprirodnoj poziciji...

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
najbolje je da je đakerinija stavio na poziciju montoliva
vala precjenjujete tog giovinca to je strašno. dobar je igrač ali da je toliko dobar koliko vi to smatrate igrao bi sad u juventusu a ne u parmi i igrao bi češće u reprezentaciji. jbg nije ni on više tinejdžer ima već punih 25 godina. što se te ofanzivnije pozicije tiče ko kaže da pirlo neće igrati isturen? koliko znam on za italiju igra ofanzivnog veznog već duže vremena. može komotno montolivo pozadi a pirlo isturen kao fantazista jer to je andrei i prirodna pozicija još iz doba brescie.
ovako gledajući sastav napad je nekako najtanji još ako balo ne bude miran postizanje golova mogla bi biti prava patnja.

vala precjenjujete tog giovinca to je strašno. dobar je igrač ali da je toliko dobar koliko vi to smatrate igrao bi sad u juventusu a ne u parmi i igrao bi češće u reprezentaciji. jbg nije ni on više tinejdžer ima već punih 25 godina. što se te ofanzivnije pozicije tiče ko kaže da pirlo neće igrati isturen? koliko znam on za italiju igra ofanzivnog veznog već duže vremena. može komotno montolivo pozadi a pirlo isturen kao fantazista jer to je andrei i prirodna pozicija još iz doba brescie.
ovako gledajući sastav napad je nekako najtanji još ako balo ne bude miran postizanje golova mogla bi biti prava patnja.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
po čemu je to Montolivo zaslužio startnu postavu? bio je odličan ove sezone..fantastičan...
na treningu se uigravala ova formacija..i to nije prvi put...Montolivo se planira na ovoj poziciji...
čuj Gaiccherinia...malo provokacije ovo ono..da se mene pitalo ne bih ga ni pozvalo...kao ni Montoliva..kao i još par igrača...
Montolivo mogao sjediti na klupi..nek bude zamjena Pirlo..ali da on igra ovo..to je već smiješno..
na treningu se uigravala ova formacija..i to nije prvi put...Montolivo se planira na ovoj poziciji...
čuj Gaiccherinia...malo provokacije ovo ono..da se mene pitalo ne bih ga ni pozvalo...kao ni Montoliva..kao i još par igrača...
Montolivo mogao sjediti na klupi..nek bude zamjena Pirlo..ali da on igra ovo..to je već smiješno..
ma daj bjaži ba krivo vam što montolivo nije prešao u juventus pa sad daj sve juventine u repku a sutra da juve proda pola ugovora parmi ili kome 3. rekli bi gio smeće
pirlo je zadnju sezonu u milanu bio loš što radi povrede što radi forme itd pa što ga prandelli nije nogirao iz repke što je igrao kvalifikacije? montolivo je dosad odigrao preko 30 mečeva za seniorsku repku italije gio možda 5-6 a prandelli nije trener italije 5-6 godina, skontaj zašto.

pirlo je zadnju sezonu u milanu bio loš što radi povrede što radi forme itd pa što ga prandelli nije nogirao iz repke što je igrao kvalifikacije? montolivo je dosad odigrao preko 30 mečeva za seniorsku repku italije gio možda 5-6 a prandelli nije trener italije 5-6 godina, skontaj zašto.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 30 maj 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!

Najjači vezni red lige sada imamo, jači ćemo biti za još 30-tak % dolaskom Asamoaha i Pogbe.
Montolivo

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipe
- Kontakt:
ajd ne prdi tu, eto nek ti znaš bolje od Prandellija. Izvini molim te vidim pravi se našo da nešto govori.
Sine italijanima treba iskustvo, a Montolivo je u najboljim godinama. Montolivo, De Rossi i Pirlo su najuigraniji trojac u reprezentaciji
Montolivo je učitelj naspram Giovinca. Momak je previše izvikan.
Keep calm and trust Prandelli
Sine italijanima treba iskustvo, a Montolivo je u najboljim godinama. Montolivo, De Rossi i Pirlo su najuigraniji trojac u reprezentaciji

Montolivo je učitelj naspram Giovinca. Momak je previše izvikan.
Keep calm and trust Prandelli

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nastavimo montolivo......

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
čuj krivo nam...
nebitno mi totalno gdje igra...govorim to zbog reprezentacije...bolje da je i Diamantia stavio koji je letio u posljednjih desetak utakmica nego Montoliva...

nebitno mi totalno gdje igra...govorim to zbog reprezentacije...bolje da je i Diamantia stavio koji je letio u posljednjih desetak utakmica nego Montoliva...
pa eto i za pirla je bilo slično. ja kada sam govorio da je xavi za njega picki.n dim smijali ste se a sada ga dižete u nebesa. isto da ja sad pljujem po chielliniju i kažem bolji bonera jbt. pa i chiellini je igrao katastrofalno prije 2 sezone pa je opet igrao u repki jer ima kvalitet a forma je relativna isto tako i buffon kada je juve 2 godine zaredom 7. završavao radi je greške koje nikad u karijeri nije radio pa opet prandelli zna šta i kako. sutra kada bi abate prešo u juve ista bi priča bila. malo objektivnosti ne bi škodilo 
diamanti vs montolivo

diamanti vs montolivo

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
nemoj molim te pričati o objektivnosti...
nebitno mi je ovo totalno..samo kažem da je po meni greška što Montolivo igra tu poziciju...postoji dosta bolji rješenja...

nebitno mi je ovo totalno..samo kažem da je po meni greška što Montolivo igra tu poziciju...postoji dosta bolji rješenja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.