Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Snooker
Jedan jedini i najveci !
RAKETA !
RAKETA !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sad bi fazon bio da osvoji 7 svjetskih prvenstava, dakle još 2, i onda da se namjerno povuče skroz iz Snookera.
Nažalost, ode on i ranije...
Nažalost, ode on i ranije...
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
jos jedan rekord je pao
With his six centuries Ronnie set a new record for World Championship final centuries ...
The record for a world final previously stood at five, shared by John Higgins, Matthew Stevens and Hendry.
Centuries : 103, 106, 113, 100, 133, 124
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Uh...kakvo prvenstvo
Pomor favorita. Redom su padali Selby, Robertson, Higgins, Ding, Allen, a na scenu stupali neki momci koji su bili poznati samo zagriženim poznavaocima ove igre.
Milkins, White, Walden i na kraju Barry Hawkins. Čovjek koji je odigrao turnir života i imao konstantu kroz cijeli turnir. Uspio izbaciti drugog nosioca i čovjeka koji je bio najbolji kroz cijelu sezonu i uvijek nezgodnog Dinga ali je na njegovu žalost u finalu ipak "udario" na jačeg, jedinstvenog, neponovljivog. Na čovjeka koji je u 5 mečeva imao procenat od 93 % ubačenih kugli, čovjeka koji je godinu dana bio van svega ovoga, čovjeka koji je veći i od samog sporta koji predstavlja. Ako se može za živu osobu reći da je legenda, onda on s pravom može ponijeti tu titulu.
Bila je tužna i oskudna ova prethodna sezona bez Ronniea, a ono što veseli je taj ugovor sa sponzorima koji nam sigurno daje mogućnost da majstora vidimo na djelu makar 9 mečeva u narednoj sezoni, a ono što je 100 % sigurno Sheffield i Crucible će idućeg maja ponovo na djelu vidjeti onoga zbog koga za ovu igru znaju i u najzabačenijim dijelovima svijeta.
Izjava nakon meča :
[youtube][/youtube]
a evo šta kažu pojedini igrači sa toura :

Pomor favorita. Redom su padali Selby, Robertson, Higgins, Ding, Allen, a na scenu stupali neki momci koji su bili poznati samo zagriženim poznavaocima ove igre.
Milkins, White, Walden i na kraju Barry Hawkins. Čovjek koji je odigrao turnir života i imao konstantu kroz cijeli turnir. Uspio izbaciti drugog nosioca i čovjeka koji je bio najbolji kroz cijelu sezonu i uvijek nezgodnog Dinga ali je na njegovu žalost u finalu ipak "udario" na jačeg, jedinstvenog, neponovljivog. Na čovjeka koji je u 5 mečeva imao procenat od 93 % ubačenih kugli, čovjeka koji je godinu dana bio van svega ovoga, čovjeka koji je veći i od samog sporta koji predstavlja. Ako se može za živu osobu reći da je legenda, onda on s pravom može ponijeti tu titulu.
Bila je tužna i oskudna ova prethodna sezona bez Ronniea, a ono što veseli je taj ugovor sa sponzorima koji nam sigurno daje mogućnost da majstora vidimo na djelu makar 9 mečeva u narednoj sezoni, a ono što je 100 % sigurno Sheffield i Crucible će idućeg maja ponovo na djelu vidjeti onoga zbog koga za ovu igru znaju i u najzabačenijim dijelovima svijeta.
Izjava nakon meča :
[youtube][/youtube]
a evo šta kažu pojedini igrači sa toura :

FORZA MARŠAL !!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Cestitke najboljem ikada,nadamo se da ce mo ovog majstora gledati i u buducnosti 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Robertson ljudina..
Williams više pametuje, nego što odaje priznanje.
Murphy hinjski ono baš
Judd otmjeno i potpuno ispravno !
Williams više pametuje, nego što odaje priznanje.
Murphy hinjski ono baš
Judd otmjeno i potpuno ispravno !
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ma da sam na njegovom mjestu nakon ovakvog prekucavanja ja više nikad ne bi zaigrao, ovako ce ostati upamcen kao bog otac ove igre, gdje pauzira godinu dana i onda hladno da hladnije ne može biti razbije konkurenciju samo tako
nema potpisa
on igra zbog love, a ne jer mu je merak igrati snuker ili zbog neke tamo slave i veličanja po forumimaAdmir_Sa je napisao/la:ma da sam na njegovom mjestu nakon ovakvog prekucavanja ja više nikad ne bi zaigrao, ovako ce ostati upamcen kao bog otac ove igre, gdje pauzira godinu dana i onda hladno da hladnije ne može biti razbije konkurenciju samo tako
pa svi profesionalni sprotisti igraju zbog love, a ne što vole. eto taman se messi ili lebron rado dižu svaki dan na trening, putovanja i šta sve ne. al Ronie je dugo na sceni, snuker je ok placen, pa valjda je zaradio neku finu lovujestamaji je napisao/la:on igra zbog love, a ne jer mu je merak igrati snuker ili zbog neke tamo slave i veličanja po forumimaAdmir_Sa je napisao/la:ma da sam na njegovom mjestu nakon ovakvog prekucavanja ja više nikad ne bi zaigrao, ovako ce ostati upamcen kao bog otac ove igre, gdje pauzira godinu dana i onda hladno da hladnije ne može biti razbije konkurenciju samo tako
nema potpisa
ne znas ti ko je Raketa i kakva je njegova zivotna prica dok pises ovakve stvariAdmir_Sa je napisao/la:pa svi profesionalni sprotisti igraju zbog love, a ne što vole. eto taman se messi ili lebron rado dižu svaki dan na trening, putovanja i šta sve ne. al Ronie je dugo na sceni, snuker je ok placen, pa valjda je zaradio neku finu lovujestamaji je napisao/la:on igra zbog love, a ne jer mu je merak igrati snuker ili zbog neke tamo slave i veličanja po forumimaAdmir_Sa je napisao/la:ma da sam na njegovom mjestu nakon ovakvog prekucavanja ja više nikad ne bi zaigrao, ovako ce ostati upamcen kao bog otac ove igre, gdje pauzira godinu dana i onda hladno da hladnije ne može biti razbije konkurenciju samo tako
to stoji ako ima nekih neouobicajnosti u životu. ajd da ne guglam objasni meni, a i svima drugima koji ne znaju šta je to zanimljivo i neobicno kod njega u životu
nema potpisa
Imal iko kakvih informacija o ovome prvensvu legendi snukera,dal ce biti na eurosportu i hocel raketa igrat i tako to ...
da ide ovaj turnir na ES i igrat' ce Raketa, msm da je u subotu na ES2, a u ned. na kecuOrion87 je napisao/la:Imal iko kakvih informacija o ovome prvensvu legendi snukera,dal ce biti na eurosportu i hocel raketa igrat i tako to ...
To,hvala buraz....miki_92 je napisao/la:da ide ovaj turnir na ES i igrat' ce Raketa, msm da je u subotu na ES2, a u ned. na kecuOrion87 je napisao/la:Imal iko kakvih informacija o ovome prvensvu legendi snukera,dal ce biti na eurosportu i hocel raketa igrat i tako to ...
Nekako mi neobicno ove sedmice bez snookera,ali eto vec za vikend opet bice dobre egzibicije nadam se ........
- Cautinho
- Kontakt:
Jesam se Higinsa pozelio.Nisam ga odavno gledao.Kad bi sad pao jedan mec izmedju Babe i njega,tacno za odmorit dusu.
Keep walking.
To sam i ja čekao čitavu godinu i to bi se i desilo u četvrtfinalu da nije Higgins isp'o. 
Someone's mouth said paint them all red.
http://www.youtube.com/watch?v=1vCYf_ZCWZMCautinho je napisao/la:Jeli itko ikad u povijesti snookera razbio kugle (pocetni udarac) kako se i normalno razbijaju,a ne safety.
hodža je napisao/la:![]()
good one
njegov legendarni break od 12 i spot iz '96-te
[youtube][/youtube]
Can't decide which is a worse form of torture - watching him play or hearing him sing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.