Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emkic1
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 22:27

cole-ch je napisao/la:
emkic1 je napisao/la:Moje misljenje je da bi bolje bilo i za njega i za reprezentaciju da nije nigdje mrdao iz young boysa jer tamo je bio kljucni igrac ,igrao je uvijek sto puno znaci igracu i za samopoudanje i za fizicku formu.Jer ako pogledamo ko mu je konkurencija u laziu na lijevoj strani(manfredini,foggia,mauri...)Realno gledajuci sanse da se ustali u prvom timu su minimalne,.ja mislim da je doveden samo ko rezerva i da ce jako slabo imati priliku da se dokaze. Jer da nam se ne desi kao vecini igraca sto su otisli iz klubova gdje su bili neko i nesto,i vise nisu ni igrali. Kao darko maletic sad u PL ponovo :lol: :lol: a dok je kruzio po evropi sluzio je ekipama samo da se koja minuta ukrade sa njima na kraju.
:o :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Citav ti je tekst konfuzan... od toga da je Lulic bio nezamenjiv i najbolji u Boysima do toga da se ne moze ustaliti (a jos nije ni poceo) u I tim Lacija, do konstatacije da je doveden zbog klupe.

PS. Siguran sam da radis kao skaut u nekom vecem klubu ili si neki co komentator na skaj sportu. :D
PS: Stvarno mi je zao sto je tekst namjenjen za osobe za koeficijentom inteligencije iznad 60 a ne za posebne potrebe.Ali uzecemo i to u obzir sljedeci put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jun 2011, 23:20

emkic1 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
emkic1 je napisao/la:Moje misljenje je da bi bolje bilo i za njega i za reprezentaciju da nije nigdje mrdao iz young boysa jer tamo je bio kljucni igrac ,igrao je uvijek sto puno znaci igracu i za samopoudanje i za fizicku formu.Jer ako pogledamo ko mu je konkurencija u laziu na lijevoj strani(manfredini,foggia,mauri...)Realno gledajuci sanse da se ustali u prvom timu su minimalne,.ja mislim da je doveden samo ko rezerva i da ce jako slabo imati priliku da se dokaze. Jer da nam se ne desi kao vecini igraca sto su otisli iz klubova gdje su bili neko i nesto,i vise nisu ni igrali. Kao darko maletic sad u PL ponovo :lol: :lol: a dok je kruzio po evropi sluzio je ekipama samo da se koja minuta ukrade sa njima na kraju.
:o :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Citav ti je tekst konfuzan... od toga da je Lulic bio nezamenjiv i najbolji u Boysima do toga da se ne moze ustaliti (a jos nije ni poceo) u I tim Lacija, do konstatacije da je doveden zbog klupe.

PS. Siguran sam da radis kao skaut u nekom vecem klubu ili si neki co komentator na skaj sportu. :D
Nisam ni komentator ni scout ali znam jedno.,Lulic sto je igro igro je.A doce vrijeme kad ces se sjetit ovog posta
Pa nije potpisao za Barcu ili Real. Ili City ili neki drugi klub koji se voli razbacivati sa parama.
Talijanski klubovi ne stoje baš najbolje sa lovom u zadnje vrijeme, pogotovo ovi klubovi srednje veličine kao što je Lazio. Ogroman je pritisak od strane navijača koji su, malo je reći fanatični, a kasa prilično prazna. I sad to malo što imaš moraš trošiti sa velikim oprezom. Tri-četiri miliona koliko su dali za Lulića je za Lazio velika suma.
Pošto su u takvoj situaciji, sigurno ga nisu kupili na prvi impuls nego su ga pratili duže vremena, znaju dobro ko je, kakve su mu kvalitete itd. Tehnički direktor Lazia je albanac Igli Tare koji odlično poznaje igrače sa naših prostora. Trener Reja je takođe dobro upućen jer je trenirao Hajduk. I jedan i drugi su dolazili na utakmice YB i reprezentacije zbog Lulića. Znači skautirali su ga detaljno i doveli kao nekoga ko će biti pojačanje. Pored svega toga Lazio ima dobro iskustvo sa igračima koje su doveli iz švicarske lige. Lichsteiner i Behrami na primjer.

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 20 jun 2011, 09:11

Nadam se da si upravu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2011, 10:21

Cini mi se da je Lulic potpisao na 5 godina ugovor, a da li ce biti klupa ili ne to cemo da vidimo. Spominjes transfere od par milioncica, a sjeti se Kagawe za koliko je dosao u Dortmund, pa jedan Dani Alves je cini mi se za 500 000 eura stigao u Sevillu, pa jedan Pedro je stigao u Barcelonu za sigurno manju cifru nego je Lulic dosao, ima tu jos primjera (Alexis Sanchez, Zapata, Handanovic, Pastore, Hamsik itd.). Eh sad, necu da uporedjujem kvalitete ovih igraca, nego navodim te "milioncice" koje ti spominjes. Ako je Lulic placen 3, 4, 5 miliona, niko ne zna koliko tacno je placen, to sigurno nije mala cifra sto se tice Lazia i ostalih klubova u Italiji, jer su njihove kase ispraznjene, jer je kvalitet lige opao, znaci nema vise da se bacaju "milioncine" na transfere. Pa ni Kolarova nisu platili preko 5 miliona, a zgrnuse pare na njemu. Kada covjek sve sagleda, cini se da upravo ti transferi od par milioncica su mnogo ucinkovitiji za klub, nego ovi transferi od mnogo miliona. Ima milion primjera kako ti "milioncici" naprave od nekog igracinu (naveo sam ih vec prije). Cinjenica je i to, da kad te neko dovede jeftino, ti zelis jos vise da se dokazes, a kad te neko preplati (Edin Dzeko), onda si klupa, jer mislis da si igracina i da si sve postigao i ne trudis se (naravno ima velikih transfera koji i uspiju ali treba gledati realno).
Neko pomenu Manfredinija, pa lik ima 100 godina, ako je on Lulicu prepreka da bude u prvoj postavi Lazia, onda Lulic treba da se oprosti od fudbala, kakav ba Manfredini hahaha.

Lulicu samo naprijed, ja sam siguran da ce Lulic da postane standardan clan prve postave Lazia, bilo na beku ili na krilu, on ce sigurno svoje mjesto da izbori. Prednost mu je to sto moze i lijevo i desno igrati, jer cini mi se i lijeva i desna noga su mu podjednako ucinkovite sto se tice centarsuteva, suteva, pasova.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2011, 17:00

@emkic Lulic je skoro cjeli svoj vjek proveo po svajcarskim timovima i njihovom tipu treninga.
Mozemo pricati sta hocemo ali Svajcarci mladi igraci malo ,malo pa naprave veliki uspjeh.
To je Njemacki tip skole i fudbala.ili sve po PS.
Lulic ima u sebi red,rad i disciplinu,plus i onaj BiH mangupluk.
Brz sa loptom i bez,zna zabiti,zna okrenuti igraca za 360 stepeni,zna zabiti.zato je i dobveden.
Pruzi li mu se i prst Lula ce obadvije ruke odgristi.
za Lulica i takvog tipa igraca ja se ne plasim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 jun 2011, 18:30

Svaka mu cast na transferu! Malo sam citao da su neki pricali da je doveden da grije klupu... Ne bih se slozio s tim misljenjima. Lotito je previse skrt i mislim da on ne bi ni u ludilu dao toliko para za igraca koji bi mu trebao da sluzi kao grijac klupe ili kao igrac "za svaki slucaj nek ima". A na to sve, Lulic je idealan za formaciju koju Reja forsira. 3 stopera, 2 ofanzivna beka (aBd Lulic ce da razbija po lijevoj strani), 3 vezna i 2 napadaca..

Vjerujem da ce on uspjeti u Laziju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jun 2011, 19:00

harishp je napisao/la:@emkic Lulic je skoro cjeli svoj vjek proveo po svajcarskim timovima i njihovom tipu treninga.
Mozemo pricati sta hocemo ali Svajcarci mladi igraci malo ,malo pa naprave veliki uspjeh.
Brz sa loptom i bez,zna zabiti,zna okrenuti igraca za 360 stepeni,zna zabiti.zato je i dobveden.
2put si reko zna zabiti :mrgreen:
15.10 - 15.06 ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 jun 2011, 19:01

skyisthelimit je napisao/la:
harishp je napisao/la:@emkic Lulic je skoro cjeli svoj vjek proveo po svajcarskim timovima i njihovom tipu treninga.
2put si reko zna zabiti :mrgreen:
To je Hare mislio izdvojiti njegovu najbolju osobinu :mrgreen: . Bolje da je dva puta ponovio brz sa lotpom :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2011, 20:09

Goalgetter je napisao/la: [youtube][/youtube]
ZNA OKRENUTI PROTIVNICKOG IGRACA,JAKO JE BRZ SA LOPTOM I BEZ.I DA, ZNA ZABITI,U STVARI ZNA ZABITI,ILI AKO HOCETE BAS, ZNA LOBOVATI.
yebem ti caps lock :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 jun 2011, 11:59

Senade dobrodošao!

slika

Postat će legenda ovog kluba, to vam garantiram!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 jun 2011, 14:36

Eto sad si nam usrao svima cejf, jesi li ti nesto garantirao Lula se sigurno nece ni snaci : (
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 jun 2011, 22:03

Titova-Juga je napisao/la:Eto sad si nam usrao svima cejf, jesi li ti nesto garantirao Lula se sigurno nece ni snaci : (
Znam ja šta je u pitanju ;) Grb te ub'o. Da izgladimo situaciju:

slika

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 jun 2011, 22:14

Smrt komunizmu I crvenim banditima. Idite u banjaluku I zapadni mostar siriti svoju bolest . Senad lulic je tip igraca koji nikad neprestaje gristi prema tome se nesikiram za njegovo mjesto u laziu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2011, 22:16

Smrt i komunizmu i fasizmu, a zivio Lulic. :D

A kako sam cuo Reja planira sljedece sezone igrat 3-5-2 formaciju. Tu bi Lulic trebao igrat krilnog beka na ljevoj strani. Perfektna uloga za njega. Vidjet cemo, ali mislim da ce izborit mjesto u prvih 11. Svakako je lik koji nece kukat ni ako bude na klupi u pocetku, nego ce samo radit jos jace.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 jun 2011, 22:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 jun 2011, 22:16

gruezi je napisao/la:Smrt komunizmu I crvenim banditima. Idite u banjaluku I zapadni mostar siriti svoju bolest . Senad lulic je tip igraca koji nikad neprestaje gristi prema tome se nesikiram za njegovo mjesto u laziu.
jesil ti svjestan sta si napisao ?! Bas suprotno od komunizma vlada u ova dva grada, odnosno dijelu grada ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 jun 2011, 23:13

Chelsea_CBH je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Eto sad si nam usrao svima cejf, jesi li ti nesto garantirao Lula se sigurno nece ni snaci : (

slika

Jesu to oni isti što su oplakivali Miloševića na tribinama?! mensečini da jesu. :arrow:

Usput, navijačka podgrupa Lazia koja je izvisila transparent podrške Arkanu je razjebana.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 24 jun 2011, 09:18

VanBasten je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:

slika

Jesu to oni isti što su oplakivali Miloševića na tribinama?! mensečini da jesu. :arrow:

Usput, navijačka podgrupa Lazia koja je izvisila transparent podrške Arkanu je razjebana.
Mislim da griješiš. Irriducibili još uvijek postoje i jedna su od najjačih podgrupa navijača Lazia.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jun 2011, 10:51

Mislim da griješiš. Irriducibili još uvijek postoje i jedna su od najjačih podgrupa navijača Lazia.
Pogrešno sam se izrazio, vrh grupe, Yuri i ekipa je razjeban. Podrgupa nije ugašena. Mihajlović je platio taj transparent. Malo ko na tribini je znao šta se diže, poslije toga je bila prava frka unutar grupe.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 27 jun 2011, 17:33

Ti Saša zaslužujueš jednu posebnu ispriku od mene za sve moje glupe provokacije.

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 09 jul 2011, 11:34

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/lul ... inigu/6034" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Lula je masina,uklopit ce se 100% !
12.9.2009.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, JayCatwright, kupus army, Lavcina, Mostarska, Sheyi, tuzlanskinacin, Zglavkar i 109 gostiju.