Oni su uz nas!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ako pobjedimo njima treba posvetit pobjeduElektrika je napisao/la:
Oni su uz nas!
Ako neko slucajno ima zastavu Irske kuci obavezno ponijeti na Kosevo. zbog podrske ircima ali i zbog psiholoskog pritiska na francuze-Barcelona- je napisao/la:ako pobjedimo njima treba posvetit pobjeduElektrika je napisao/la:
Oni su uz nas!
Gdje kupiti ?jacky09 je napisao/la:Da sam bliže Sarajevu samo bi radi toga otišao na utakmicu ... kupite irsku veliku zastavu nije puno keša a dobit ćete svojih 5 minuta slave.
Nemam.fanatic je napisao/la:Gdje kupiti ?jacky09 je napisao/la:Da sam bliže Sarajevu samo bi radi toga otišao na utakmicu ... kupite irsku veliku zastavu nije puno keša a dobit ćete svojih 5 minuta slave.
Ako ti imas kakvu posalji e, bice ti vracena poslije tekme
Eh sutra cijeli dan provodim u potrazi za istom !jacky09 je napisao/la:Nemam.fanatic je napisao/la:Gdje kupiti ?jacky09 je napisao/la:Da sam bliže Sarajevu samo bi radi toga otišao na utakmicu ... kupite irsku veliku zastavu nije puno keša a dobit ćete svojih 5 minuta slave.
Ako ti imas kakvu posalji e, bice ti vracena poslije tekme![]()
Valjda ima negdje u Sarajevu.. na nekoj pijaci ili neznam... potražite malo...
to bi ušlo u anale..
Ako nema kupit, nije problem otic gdje se prodaju tektili i uzet komad zelenog, bijelog, narandjastog sve spojit i eto ga.fanatic je napisao/la:Gdje kupiti ?jacky09 je napisao/la:Da sam bliže Sarajevu samo bi radi toga otišao na utakmicu ... kupite irsku veliku zastavu nije puno keša a dobit ćete svojih 5 minuta slave.
Ako ti imas kakvu posalji e, bice ti vracena poslije tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.