Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Madafaka
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Madafaka » 29 maj 2010, 22:06

pile87 je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Joj ovih strumfova, pa pojedoste se od muke sto je Pape selektor, jadovi jadni.

Novi Zeland dobio Srbiju, Spanija u zadnjoj minuti jedva Saudijsku Arabiju, mi popusili i sta sad? KONTATE LI DA JE OVO J3BENA PRIJATELJSKA UTAKMICA, GDJE SE PROBAJU IGRACI. PA **** VISE BA!

ONI TI GA PUSE SAFETE...
Nije problem sto je pape pitar nego sto je parmak, i ciro je bio pitar pa nije ga niko prozivao bar ne za to, ciro nije neki strucnjak sto se taktike tice ali je motivator, Safet je ne znam ni ja kako bih ga nazvao najblaze receno nema pojma.Nije problem ni sto se probaju igravi neka ali reci mi jednu akciju koju si vidio da su napravili nasi igraci ?
Ma stoji to da smo slabo odigrali, ali ipak ovo je PRIJATELJSKA gdje su se testirali igraci, da vidi covjek na koga moze racunati... vjerujem da je dosta igraca mislima u Frankfurtu, itd... Ako ovako budemo igrali u kvalifikacijama, e onda mozemo pricati o katastrofi, itd...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 maj 2010, 22:06

Loše,bruka Njemačka će nas pojest.Obrana coma,napad.A tek igrač izmjene niša s vezom.Jadnooooooo.
Eh gdje je ĆIRO sad???? ;) euforija đžaba .NULA!!!!!
Zadnja izmjena: loptica, dana/u 29 maj 2010, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fi hajati.
GO Bosno.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 maj 2010, 22:06

Evo ušao sam samo nakratko(gledam Eurosong) da vidim komentare nakon večerašnjeg poraza.
Ja da budem iskren nisam puno ni očekivao od ovog duela.
Vidim da mnogi krive Sušića za poraz i smatraju da nije trebao biti angažovan na mjesto selektora,što se mene tiče bilo je i boljih opcija.Ne smatram ga velikim stručnjakom ali ne znači da je loš.
Sjetite se da je i Ćiro loše krenuo u prvim tekmama na klupi tako da vidjećemo šta će biti u nastavku...
Igra loša pogotovo u odbrani ali šta je tu je nadam se boljoj igri protiv "elfa".

P.S. Salihović maestralan pogodak,svaka čast maestro !
FK Pjetlovi

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 29 maj 2010, 22:07

miralem444 je napisao/la:
The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
nemogu da vjerujem da smo ovoakav primitavan narod...pa hebo te sta je s vama koji vam je visee...psujes covjek mater jer je izgubio protiv svedske u gostima 4:2...hehehehe....zalosno jadnoooo...srami se godina al primjeti se da si dijete...adolescent..zesci id a te pubertet trese da valja..
ma pusti covjeka vidis da su mu od nene transplantirali mozak......dovoljno je bilo vidjeti one navijace i nase i njihove.....ma brate gospoda sve.....dotjerano uglancano.....pravi evropski navijaci.....a ne ovo sto dodje na nase BP CCCC TRUHLEZ ZIVA...NEMA KAKIH NEMA........E BAS OVAKVI STO HEBE DODJU NA STADION I SJEDE ZA LEDJA MISIMOVICU I HAJ STO PSUJE MATER VEC I BOGA........

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 29 maj 2010, 22:08

reds je napisao/la:Evo ušao sam samo nakratko(gledam Eurosong) da vidim komentare nakon večerašnjeg poraza.
Ja da budem iskren nisam puno ni očekivao od ovog duela.
Vidim da mnogi krive Sušića za poraz i smatraju da nije trebao biti angažovan na mjesto selektora,što se mene tiče bilo je i boljih opcija.Ne smatram ga velikim stručnjakom ali ne znači da je loš.
Sjetite se da je i Ćiro loše krenuo u prvim tekmama na klupi tako da vidjećemo šta će biti u nastavku...
Igra loša pogotovo u odbrani ali šta je tu je nadam se boljoj igri protiv "elfa".

P.S. Salihović maestralan pogodak,svaka čast maestro !
De upitaj Vukasina bil mogo igrat desnog beka.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 29 maj 2010, 22:09

Bosnier je napisao/la:
Kemo je napisao/la:Mene je najvise iznerviralo sto nismo napravili niti jednu izradjenu akciju. Fulio je Safet sve zivo veceras, previse amaterski pristupio mecu. Jeste prijateljska, i da smo izgubili 5:0 nema veze, ali ne neparaviti niti jednu izradjenu 100% sansu, to je vec zalosno
potpisujem

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 maj 2010, 22:09

Lijevi bek fali. Nema nam druge nego ganjat Radovanovicu drzavljanstvo 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 maj 2010, 22:09

Igraju brazil-bih!
Ocekuje se pobjeda nase reprezentacije, pa recemo ubjedljiva!
Mi imamo dzeku, a oni samo pata, kaku, robinja, maicona, alvesa....
...brazil dobio 4-2
Ma nemaju nasi pojma, dzeko nista ne vrijedi, ma raspad sistema..
Ovako se mogu opisati neki od forumasa!
slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 29 maj 2010, 22:09

[youtube][/youtube]

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 22:10

MOZAK je napisao/la:Igraju brazil-bih!
...brazil dobio 4-2
slika
Da, a ti si izjednacio svedske polovnjake i Brazil... zapitaj se sta pises po forumu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 maj 2010, 22:11

Hungary [0 - 3] Germany
4' [0 - 1] L. Podolski (pen.)
69' [0 - 2] M. Gomez
73' [0 - 3] Cacau
:|
FK Pjetlovi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 22:11

Nadam se da Safet sta promjenit do meca sa Njemcima,jer danas smo dno dna bili,nit napada nit ista.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 maj 2010, 22:12

Bajrami 88.godište igračina to je IGRA!!!!!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 maj 2010, 22:12

Kemo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Razumijem da je prijateljska, ali koliko to puta moramo probati Pandzu i Mravca da bi saznali da su to teski klocevi kojima nema mjesta medju prvih 11???????
Sudić povrijeđen, Mensur nema pravo igrati.
Koga bi ti to prob'o života ti?

Nekog iz PL BiH? :lol:
Znas li ko je Edin Cocalic. Igrea kvaliteteno na pozicijama stopera, defazivnog veznog i lijevog beka
Kao DF je odličan bio u PL, kao stoper tako-tako. No bek, nejma šanse.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 maj 2010, 22:12

loptica je napisao/la:Loše,bruka Njemačka će nas pojest.Obrana coma,napad.A tek igrač izmjene niša s vezom.Jadnooooooo.
Eh gdje je ĆIRO sad???? ;) euforija đžaba .NULA!!!!!
Eto npr. ja baš ne mislim tako ko što ti, zašto ? Zato što mi uvijek igramo isto ili čak bolje kad je u pitanju neka bolja reprezentacija kao što je Njemačka, i ako ćeš relano, možda je i ovo dobro što smo danas vidjeli gdje su greške, možemo sve to ispraviti protiv njemaca.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 maj 2010, 22:12

Cartman je napisao/la:Ne znam kako Pape kaze da smo dobro igrali do drugog gola. Jesmo mozda bolje, ali dobro nikako. Igra je bila vrlo previdljiva i staticna. Kljucni igraci su nam bili totalno osjeceni i Majstrovoci i MEllberg su imali potpuno kontrolu. Iskreno, osim golova, manje-vise nista nismo stvorili. Tako da ne razumjem kako moze ikako bit zadovoljan.
Slazem se s kolegom.Bez bokova nemamo igre.Ibro bi po desnoj strani pravio dar mar. ;) Nazalost,on ulazi nakon 85.minuta i kao najvazniji i najstandardniji nogometas Hajduka mijenja povremenog Medunjanina,koji dobija svake 2 tekme 15 minuta u sadasnjem spanjolskom drugoligasu Valladolidu. :? Nemamo krilnih igraca,pa se Dzeko izvlacio na stranu u prvom poluvremenu sto mi ne ide u mozak nikako. ;) Pandza uopce nije toliki kloc ili kako ga vec nazivate,covjek igra stopera i samo stopera.Ok,Susic ga je probao desno,nije islo,trebao ga je ili izbaciti ili vratiti nazad.Mislim da bi on puno bolje odigrao na tom mjestu nego Mravac.Pjanic nije nista pokazao,a za Muratovica nemam komentara.Spahic je definitivno nas najbolji igrac i nije slucajno u prvoj postavi Ligue 1.Miske nevidljiv,Muslimovic jako dobar,pokretljiv,gurnuo jednu strasnu loptu Pjanicu i Pandzi.Prilike nije imao,pa da mozemo govoriti o ucinkovitosti.Begovic siguran sto je bilo najvaznije.Ni za jedan gol nije kriv.Sejo majstorski zabija i potvrdjuje klasu.Ovo je bila prijateljska utakmica u kojoj se Susic mogao uvjeriti ko moze,a ko ne i u cemu grijesi.Protiv Nijemaca ocekujem bolju partiju i dobar rezultat.Reci da 4:2 nije lose jednostavno ne stoji iz razloga sto BiH sa ovim igracima mora pobijediti Svedsku sa onim igracima.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 maj 2010, 22:13

BAJRAMI: PJANIĆ JE SVJETSKA KLASA

U prijateljskom susretu igranom u Stockholmu domaća Švedska je rezultatom 4:2 pobijedila naš nacionalni tim. Izabranicima Safeta Sušiča najviše problema zadavao je Emir Bajrami, koji je nakon susreta uprkos porazu, pohvalio našu reprezentaciju.

"Utakmica je bila odlična, a moram reći da Bosna i Hercegovina ima mnogo kvalitetniju ekipu nego što sam to očekivao. Znao sam da BiH ima sjajne igrače i prije, ali jedrugačije je kada se s njima susretnete na terenu", rekao je Bajrami i dodao:

"Posebno me oduševio Miralem Pjanić koji je bio moj zadatak u defanzivi. To je doista strašan igrač svjetske kvalitete. Uvjeren sam da će postati jedna od najboljih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Na kraju moram pohvaliti i bh. navijače koji su na tribinama doista bili fenomenalni".

Maestralan igrač je ovaj Bajrami bar prema današnjem meču.
FK Pjetlovi

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 29 maj 2010, 22:14

da li neko zna imaju li veze dobiveni žuti kartoni u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo veze sa kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, odnosno prenose li se i oni, jer čini mi se dosta naših igrača ima jedan ili dva žuta kartona iz prošlih kvalifikacija
"Je..š mjesto koje nema šljive"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 22:15

Madafaka je napisao/la:Ma stoji to da smo slabo odigrali, ali ipak ovo je PRIJATELJSKA gdje su se testirali igraci, da vidi covjek na koga moze racunati... vjerujem da je dosta igraca mislima u Frankfurtu, itd... Ako ovako budemo igrali u kvalifikacijama, e onda mozemo pricati o katastrofi, itd...
Ma koga je to novog zovno osim onog malog iz Sibenika pa da ga proba, ne stoji ta prica...NIje mi jasno sta ima probavati Pandzu na beku covjek ga u zivotu nije odigrao, Nadarevic najgori niko to da kaze, po krilima nismo nista uradili igra spora...Iskreno nista bolje i ne ocekujem protiv njemacke
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 maj 2010, 22:15

Isnar je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:Igraju brazil-bih!
...brazil dobio 4-2
slika
Da, a ti si izjednacio svedske polovnjake i Brazil... zapitaj se sta pises po forumu... ;)
Ja sam naveo primjer kako bi se pisalo da se isto desilo!
Malo citaj izmedju redaka!
Ako su svedjani polovnjaci, sta smo onda mi...
Danas smo i dobro prosli!
Ipak je ovo prijateljska..ja sam siguran da cemo i mi dostici nivo ovih polovnjaka ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.