Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
Sretno vam sutra morate pobjediti želim sljedeće sezone da igrate u prvoj engleskoj ligi
King Kevin Durant
Veceras veoma bitna utakmica za Leeds koju moraju dobiti ako misle u play off,a mislim da goreg protivnika u ovome trenutku nisu mogli dobiti.Ipak prednost je sto se igra na Ellandu ako se moze nazvati prednost.
Sport Klub + radi prenos tako da cu i ja nadam se moci uzivati u ovome mecu i fudbalu koga igra Leeds atraktivno sa dosta golova.Poslednji put kada sam gledao Leeds niste se dobro proveli.Bilo je to na onaj ponedeljak kada ste pukli od Cardiffa 0-4.Nadam se da cu ovaj put biti sretni jer voleo bih da Leeds udje u PL.
Sport Klub + radi prenos tako da cu i ja nadam se moci uzivati u ovome mecu i fudbalu koga igra Leeds atraktivno sa dosta golova.Poslednji put kada sam gledao Leeds niste se dobro proveli.Bilo je to na onaj ponedeljak kada ste pukli od Cardiffa 0-4.Nadam se da cu ovaj put biti sretni jer voleo bih da Leeds udje u PL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dabogda pobjedili usli u play off,da konacno Man UTD ima ljutog rivala u EPL

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Slazem se sa Devil-om. Itekako bitna utakmica za Leeds a protivnik nemoze nikako biti gori u ovom trenutku, Reading je u dobroj formi. Nisam bas ocekivao od Hearta da bude jedan od najopasnijih ove sezone u timu gostiju ali iznenadio je sviju pa tako i mene, cini mi se da je prosli mjesec dobio nagradu za najboljeg igraca a sa 33 godine covjek igra odlicno i uz Longa mi je nekako najdrazi u timu gostiju. Eh sada za Leeds bi mogao biti hendikep neigranje McCartney-tako da zaista nisam siguran kome bih dao prednost u ovom mecu. Naravno da i Leeds ima svoje adute poput Gradel-a ili onog spica iz Argentine kojem uvijek zaboravim ime
tako da veceras ocekujem odlican mec. Leeds-ova forma im neide u prilog ali svakom nizu mora jednom doci kraj a ja se nadam da ce vasa forma, bar rezultatski, veceras da se "podigne" a Readingov niz takodjer bi mogao veceras "pasti". Sve u svemu ocekujem odlican mec i nadam se pobjedi Leeds-a pa da se vratite gdje i pripadate vec jednom. Sretno!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Gledao do neke 35.minute na Sport Klubu i onda mi se poceo nesta gubiti isto kao da gledam stream sa ocajnim netom.Nadam se da ce se to popraviti do drugog dela.
Ono sto sam video jeste jedna ne tako dobra utakmica,ocekivao sam vise,ali je i vaznost meca verovatno doprineo nesta losijoj igri za oko oba tima sa dosta rezerve.Leeds imao jednu sjajnu priliku preko Snoodgrasa jos ne verujem da mu je golman ono skinuo.
Ono sto sam video jeste jedna ne tako dobra utakmica,ocekivao sam vise,ali je i vaznost meca verovatno doprineo nesta losijoj igri za oko oba tima sa dosta rezerve.Leeds imao jednu sjajnu priliku preko Snoodgrasa jos ne verujem da mu je golman ono skinuo.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mexy_whites
- Kontakt:
Kraj poluvremena i lose utakmice. Imali smo dvije sanse, a gosti jednu i to je to. Ipak Reading dominira na sredini terena vecim dijelom i to me brine. Valjda ce SG nesto promijeniti i to prije svega izvesti Livermorea koji je blizu crvenog kartona. MOT
Side before self
Steta, imam osjcaj da ste ga sada zabili da bi pola ovih navijaca iza gola zavrsilo u terenu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- mexy_whites
- Kontakt:
Jel mislis na precku? Jbga nesrecaRooney88 je napisao/la:Steta, imam osjcaj da ste ga sada zabili da bi pola ovih navijaca iza gola zavrsilo u terenu.

Side before self
Da, steta fkt!mexy_whites je napisao/la:Jel mislis na precku? Jbga nesrecaRooney88 je napisao/la:Steta, imam osjcaj da ste ga sada zabili da bi pola ovih navijaca iza gola zavrsilo u terenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- mexy_whites
- Kontakt:
LEEDS 0, READING 0
Leeds: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Naylor, Lichaj, Johnson, Livermore (Kilkenny 46), Snodgrass, Howson (Watt 81), Gradel, Paynter (Somma 81). Subs: Higgs, Bannan, Bromby, McCormack.
Reading: McCarthy, Mills, Harte, Griffin, Khizanishvili, McAnuff, Leigertwood, Hunt (Church 70), Karacan, Long, Robson-Kanu (Manset 81). Subs: Tabb, Federici, Pearce, Antonio, Howard.
Referee: E Ilderton
Booked: Livermore, Naylor (Leeds)
Att: 24,564
Nismo dobili i sad smo na 7. mjestu na tabeli. Bolje smo igrali u 2p, imali neke sanse ali na kraju ipak samo bod. Odbrana je veceras odigrala dobru utakmicu sto me naravno iznenađuje. Pred kraj tekme Gradel i Snodgrass su imali odlicne prilike pa i Watt u 90. minuti no nazalost bez gola. Sljedeca tekma je u ponedjeljak protiv davljenika Crystal Palacea na Selhurst Parku. MOT
Leeds: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Naylor, Lichaj, Johnson, Livermore (Kilkenny 46), Snodgrass, Howson (Watt 81), Gradel, Paynter (Somma 81). Subs: Higgs, Bannan, Bromby, McCormack.
Reading: McCarthy, Mills, Harte, Griffin, Khizanishvili, McAnuff, Leigertwood, Hunt (Church 70), Karacan, Long, Robson-Kanu (Manset 81). Subs: Tabb, Federici, Pearce, Antonio, Howard.
Referee: E Ilderton
Booked: Livermore, Naylor (Leeds)
Att: 24,564
Nismo dobili i sad smo na 7. mjestu na tabeli. Bolje smo igrali u 2p, imali neke sanse ali na kraju ipak samo bod. Odbrana je veceras odigrala dobru utakmicu sto me naravno iznenađuje. Pred kraj tekme Gradel i Snodgrass su imali odlicne prilike pa i Watt u 90. minuti no nazalost bez gola. Sljedeca tekma je u ponedjeljak protiv davljenika Crystal Palacea na Selhurst Parku. MOT
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
0-0
jbg
jbg
Nemogu da vjerujem da one sanse na kraju niste zabili! 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- marijo_leeds
- Kontakt:
Sad cekat sljedecu utakmicu i probat tu dobit i vidjet kako dalje.......još su tri kola za odigrat....
WE ARE LEEDS!!!!!!!
WE ARE LEEDS!!!!!!!
Ne znam što reći, niste mi mrska ekipa, ali drago mi je što smo mi trenutno 6.momčad na tabeli. Ostala su još tri kola, sve je moguće ja bih najviše volio da uđemo u play-off i Mi i Vi, ali Swansea je dosta neugodna. Sretno vam u narednim utakmicama i želim vam sve najbolje!
Big club, great history, Nottm Forest.
Nije lako s davljenicima igrat
, al znao je Leeds zakucavat ekipe u niži rang
, MOT 

We Are Leeds
- mexy_whites
- Kontakt:
Swansea je vec u play offu, nece oni ispustiti ovu prednost do kraja sezone. A u doigravanju ce biti najveci favorit bez obzira ko zavrsi 3. na tabeli.Number01 je napisao/la:Ne znam što reći, niste mi mrska ekipa, ali drago mi je što smo mi trenutno 6.momčad na tabeli. Ostala su još tri kola, sve je moguće ja bih najviše volio da uđemo u play-off i Mi i Vi, ali Swansea je dosta neugodna. Sretno vam u narednim utakmicama i želim vam sve najbolje!
Side before self
Swansea je dosta dobra ekipa, ali nekako ih ne volim. Više bih volio da ste vi na toj poziciji.
off: Imaš li možda stream da gledam Cardiff v QPR? hvala unaprijed!
Big club, great history, Nottm Forest.
- mexy_whites
- Kontakt:
http://leestreams.tv/old/channel2.htmNumber01 je napisao/la:Swansea je dosta dobra ekipa, ali nekako ih ne volim. Više bih volio da ste vi na toj poziciji.
http://www.goltv-vivo.****/
http://realtvsport.com/channel-5.php
Udji pred utakmicu, jedan mora moci....ako ne moze onda ovdje biraj bilo koji ovisno o brzini konekcije:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports
Side before self