OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jul 2012, 20:26

80. minut.

Bez promjena rezultata, 2-0.

Priliku su dobili i talentovani juniori Gradine, Vejzović i Andrić (94)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 14 jul 2012, 20:29

Benjo_AFC86 je napisao/la:80. minut.

Bez promjena rezultata, 2-0.

Priliku su dobili i talentovani juniori Gradine, Vejzović i Andrić (94)
Bgm nasi ozbilnji bice ovo dobra sezona iako cemo imati najvise gostujucih utakmica :( :(
opstanak nebi smjeo doci u pitanje
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jul 2012, 20:43

Gradina Srebrenik 2:0 Zvijezda Gradačac

Damir Smajlović, Hamzić.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 jul 2012, 20:56

Čestitke momcima na pobjedi..Znao sam da imamo kvalitetnije igrače al sam mislio da se još nismo dovojno poslozli,da mozemo doc do pozitivnog rezultata.. :) Kad se ekipa posloži mogli bi bit hit prvenstva.. :)
OFK Gradina Srebrenik

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 14 jul 2012, 20:58

Brcko87 je napisao/la:Čestitke momcima na pobjedi..Znao sam da imamo kvalitetnije igrače al sam mislio da se još nismo dovojno poslozli,da mozemo doc do pozitivnog rezultata.. :) Kad se ekipa posloži mogli bi bit hit prvenstva.. :)
gradina ce sigurno bit hit prvenstva...sretno komsije ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 14 jul 2012, 21:07

jos kad bi ovi sa sportsport.ba htjeli obajvit nesh o ovoj utakmici pa da i drugi cuju za nas ....
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

gang
Kontakt:

Post Postao/la gang » 14 jul 2012, 21:22

je li u igru ulazio Huseinbasic

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 14 jul 2012, 21:27

ŠB.TRN je napisao/la:Po imenima imate odličnu ekipu.Ne znam tko ulaze novac al bilo bi glupo da nakon jedne sezone odmah ispadnete.Budete li igrali u vasem gradu tesko ce vas netko dobiti!!!
Lokalni biznismeni i vlast ;) Sumnjam da cemo ispasti,ekipa je sad stvarno dobra jos da se sve fino uklopi i nema brige za ispadanje.A bit ce navijaca bez obzira sto se igra u Gradaccu,koji je od Srebrenika udaljen neki 30 kilometara.
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 14 jul 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 jul 2012, 21:54

zuka_TM je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Po imenima imate odličnu ekipu.Ne znam tko ulaze novac al bilo bi glupo da nakon jedne sezone odmah ispadnete.Budete li igrali u vasem gradu tesko ce vas netko dobiti!!!
Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 15 jul 2012, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 14 jul 2012, 21:58

Ne volim ni ja al je tako jbg,jel pomaze nacelnik koji jest stranka kao i Osman,ja bi najvise volio da nema te politike oko kluba jer kao sto smo neki dan pisali sigurno bi jedan covjek kao Gasi imao mjesto u klubu ;)
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 14 jul 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 jul 2012, 23:14

zuka_TM je napisao/la:Ne volim ni ja al je tako jbg,jel pomaze nacelnik koji jest SDA stranka kao i Osman,ja bi najvise volio da nema te politike oko kluba jer kao sto smo neki dan pisali sigurno bi jedan covjek kao Gasi imao mjesto u klubu ;)
pa pomaze opstinska vlast,,iz opstinskog budzeta,,taj budzet nepune oni iz svoji dzepova,,nego mi obicni gradjani..nadam se da razumijemo se o cem pricam.. :) nema potrebe da na ovom forumu se spominju politicke stranke,da se imenuju.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 14 jul 2012, 23:19

Pa naravno da nisu njihove pare al njihov je izbor dal ce pomagati Gradinu.A evo ne pise vise koja je stranka,znam i ja da sam pogrijesio sto sam to napisao ;)

Edituj i ti post gdje si mi citirao ;)

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 14 jul 2012, 23:44

Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina Srebrenik 2:0 Zvijezda Gradačac

Damir Smajlović, Hamzić.
danas sam bio u klokotnici i mogu kazat kako gradina ima stvarno dobru ekipu. oni su rasturili zvijezdu. izgledaju na terenu bas kao moderna ekipa. u napadu su posebno opasni. onog smajlovica je nemoguce cuvat a u veznom redu su puno dobili sa hamzicem i ovim husicem,on je igracina. zvijezda me pomalo razocarala. doslo im je nekoliko igraca sumnjivog kvaliteta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2012, 23:52

Svi treba da se pribojavaju novoga Premijerligaša iz Srebrenika, veoma dobra Zvijezda je pala bez ispaljenoga metka, to je dovoljno upozorenje, još je Gradina tek u pripremnom procesu, šta će tek da bude kada krene prvenstvo :D
A sada ozbiljno, meni je igra Zvijezde ovoga proljetnoga dijela prvenstva bila najdopadljivija od svih ekipa Premijer lige ;
Sada, ako ste uspijeli da ih pobjedite s 2 gola razlike, sigurno je da svaka ekipa treba da se pripremi veoma ozbiljno za vas, sretno
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 jul 2012, 01:08

Respect je napisao/la:

Damir Smajlović, Hamzić.
danas sam bio u klokotnici i mogu kazat kako gradina ima stvarno dobru ekipu. oni su rasturili zvijezdu. izgledaju na terenu bas kao moderna ekipa. u napadu su posebno opasni. onog smajlovica je nemoguce cuvat a u veznom redu su puno dobili sa hamzicem i ovim husicem,on je igracina. zvijezda me pomalo razocarala. doslo im je nekoliko igraca sumnjivog kvaliteta.
E moj druze ti na osnovu jedne prijateljske utakmice prosudjujes ekipu, sta bi trebo zeljo sto je sa sutjeskom igro 1-1 ili man city sto izgubi od nekog tamo, uglavnom respect gradini.
Prijateljska utakmica u pripremnoj fazi nije nikakakvo mjerilo, u praksi to nebi se trebali ni zvat prijateljska vec testna utakmica, samo cekam kad ce pocet pisat da ce zvijezda sa ovakvim igracima i upravom ispast

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 15 jul 2012, 01:13

Tkanton je napisao/la:
Respect je napisao/la:

Damir Smajlović, Hamzić.
E moj druze ti na osnovu jedne prijateljske utakmice prosudjujes ekipu, sta bi trebo zeljo sto je sa sutjeskom igro 1-1 ili man city sto izgubi od nekog tamo, uglavnom respect gradini.
Prijateljska utakmica u pripremnoj fazi nije nikakakvo mjerilo, u praksi to nebi se trebali ni zvat prijateljska vec testna utakmica, samo cekam kad ce pocet pisat da ce zvijezda sa ovakvim igracima i upravom ispast
ma neka pisu sta hoce mi uvijek lose igramo ove test utakmice naravno treb pohvalit gradinu kako sam cuo od jednog koji je bio tamo odlicno su igrali...sretno u prvenstvu ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 15 jul 2012, 03:48

Cestitke ekipi Gradine na zasluzenoj pobjedi.Puno srece u nadolazecem prvenstvu.
Dobrodosli u Gradacac, osjecajte se kao kod kuce!Pozdrav iz Gradacca.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 jul 2012, 09:53

Bosanski zmaj je napisao/la:Cestitke ekipi Gradine na zasluzenoj pobjedi.Puno srece u nadolazecem prvenstvu.
Dobrodosli u Gradacac, osjecajte se kao kod kuce!Pozdrav iz Gradacca.
Hvala, nadam se da će tako i biti . :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 jul 2012, 10:36

Bivši igrači presudili Zvijezdi, Gradina slavila s 2:0

Komšijski okršaj u polufinalu nogometnog turnira u Doboj Istoku pripao je Gradini, koja je s 2:0 savladala Zvijezdu.

Novi premijerligaš iz Srebrenika tako je pokazao da nije slučajno u društvu najboljih, a ako znamo kakva su pojačanja stigla u Gradinu ovog ljeta, onda nema sumnje da će momčad, predvođena trenerom Samirom Adanalićem, biti težak protivnik svakoj ekipi.

Već je to danas na svojoj koži osjetio gradačački sastav, kojeg su porazili upravo njegovi bivši članovi.

Strijelci za Gradinu bili su napadač Damir Smajlović, koji je prije nekoliko sezona igrao u Zvijezdi, te donedavni kapiten crveno-bijelih, iskusni veznjak Amir Hamzić.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 15 jul 2012, 11:13

Čestitke Gradini na pobjedi imate odličnu ekipu sa Smajlovićem, Hamzom, Husićem... Tosunović i Džafić kad se spreme neće vas niko moć dobit....juče mi se najviše svidio onaj mali u vezi mislim da se zove Ordić ...al vi uvijek imate talente koji igraju po PL...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.