Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
villa ce vjerovatno negdje u englesku. sumnjam da ce u real
Decko odlazili su i veci igraci iz CFV poput Mendiete,Lopeza,Gerard López-a itd.pa nam nije bas tesko padalo.Villa je odlican igrac ali vjerujem da ce C.F Valencia za njega kada ode vrlo brzo naci zamjenu.Pipita je napisao/la:Pa meni ocito jest, jer ne znate ni diskutovati.. odmah tvrdite kako je to za teme Real Madrid.. A Villa se tice Valencije i vas, koji podrzavate taj klub.. kao da vam je tesko palo sto ce vam najdrazi igrac vjerovatno otici iz kluba
A mislim da "sanjas" previse da ce Villa u Real on ce vjerovatno na otok.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- juzni vjetar!
- Kontakt:
mozda ode i u barcu
ja bi volio da ostane u valenciji nije ni to iskljuceno 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Bolje mu je da odmah prekine karijeru nego da ode u Barcu,unistili bi ga samojuzni vjetar! je napisao/la:mozda ode i u barcuja bi volio da ostane u valenciji nije ni to iskljuceno

i ja bi volio da ostane na Mestalli,uglavnom vidjet cemo sto ce nam naredni period donijeti
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- adnan_nanda
- Kontakt:
---------------Primera División--------------
--------------------16. kolo-------------------

Valencia CF-----------vs----------Espanyol
-------------02.01.2010 /18:00-------------
--------------------16. kolo-------------------

Valencia CF-----------vs----------Espanyol
-------------02.01.2010 /18:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
pa zar igraju sad??? ja konto tek 9. i 10....
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
SRETNA NOVA 2010. GODINA, sve najbolje!!!
AMUNT VALENCIA!
- adnan_nanda
- Kontakt:
da,igraju sad,dosta je bilo pauze,nedostaje mi primera
hvala i Sretna Nova godina i od mene i aBd idemo u ligu prvaka

hvala i Sretna Nova godina i od mene i aBd idemo u ligu prvaka

Adi_Zepce je napisao/la:Decko odlazili su i veci igraci iz CFV poput Mendiete,Lopeza,Gerard López-a itd.pa nam nije bas tesko padalo.Villa je odlican igrac ali vjerujem da ce C.F Valencia za njega kada ode vrlo brzo naci zamjenu.Pipita je napisao/la:Pa meni ocito jest, jer ne znate ni diskutovati.. odmah tvrdite kako je to za teme Real Madrid.. A Villa se tice Valencije i vas, koji podrzavate taj klub.. kao da vam je tesko palo sto ce vam najdrazi igrac vjerovatno otici iz kluba
A mislim da "sanjas" previse da ce Villa u Real on ce vjerovatno na otok.

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Valencia [1 - 0] Espanyol
90' [1 - 0] N. Zigic
bravooo Ziga,u zadnjoj minuti ga uvali za pobjedu.
AMUNT
90' [1 - 0] N. Zigic
AMUNT
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
adnan_nanda je napisao/la:Valencia [1 - 0] Espanyol
90' [1 - 0] N. Zigic
AMUNT
čestitam iako ste trebali ranije zabiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ewo i ja da nekom cestitam,nisam gledao ali uopste ne sumnjam da je ovo zasluzenoadnan_nanda je napisao/la:Valencia [1 - 0] Espanyol
90' [1 - 0] N. Zigic
AMUNT

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- adnan_nanda
- Kontakt:
@Mirza,hvala,trebali smo ranije i imali smo prilika,Villa pogodio stativu u nastavku akcija jos jedna odlicna prilika ali nece u gol,dobro je da smo ikako zabili,nekako su sladja 3 boda kad ih jedva zaradis
@JameS,hvala,ma zasluzeno nego sta,moram i protivnike pohvaliti jer su se trudili,ali nasa nafaka
Fernandez je odigrao jedan dio susreta i dobro je da igra,pricalo je se da ce otici u ovom prelaznom roku,nadam se da nece.
sledeca utakmica je u kupu kralja 6-tog januara protiv deportiva.

@JameS,hvala,ma zasluzeno nego sta,moram i protivnike pohvaliti jer su se trudili,ali nasa nafaka

Fernandez je odigrao jedan dio susreta i dobro je da igra,pricalo je se da ce otici u ovom prelaznom roku,nadam se da nece.
sledeca utakmica je u kupu kralja 6-tog januara protiv deportiva.
to Nikola, Allah te nagradio...
AMUNT VALENCIA!
Sta on nije bio velik igracPipita je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Decko odlazili su i veci igraci iz CFV poput Mendiete,Lopeza,Gerard López-a itd.pa nam nije bas tesko padalo.Villa je odlican igrac ali vjerujem da ce C.F Valencia za njega kada ode vrlo brzo naci zamjenu.Pipita je napisao/la:Pa meni ocito jest, jer ne znate ni diskutovati.. odmah tvrdite kako je to za teme Real Madrid.. A Villa se tice Valencije i vas, koji podrzavate taj klub.. kao da vam je tesko palo sto ce vam najdrazi igrac vjerovatno otici iz kluba
A mislim da "sanjas" previse da ce Villa u Real on ce vjerovatno na otok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Taman kada pomislim da Zige se Valencia mora rijesiti on me demantuje svojim pogodkom

Hvala Ziga majstore na nova 3 boda
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma kakav gerard, kakvi svi...cast i mendieti, i claudiu lopezu, i svima...villa je za sve institucija...za takvog napadaca ne postoji zamjena niti ce ikad postojati...
nadjoh jedan podatak: od sezone 2005/06 pa do danas, david villa je najbolji strijelac na svijetu, znaci dao je najvise golova od svih igraca na svijetu...velicina...pa kad mi neko pocne hvalit ibrahimovica i etooa...e majko mila...svi su oni tek do koljena svetom davidu...
nadjoh jedan podatak: od sezone 2005/06 pa do danas, david villa je najbolji strijelac na svijetu, znaci dao je najvise golova od svih igraca na svijetu...velicina...pa kad mi neko pocne hvalit ibrahimovica i etooa...e majko mila...svi su oni tek do koljena svetom davidu...
AMUNT VALENCIA!
Tu dvojicu hvale jer igraju u Barceloni (odnosno igrao u Barceloni),ok Villa je dobar i bit ce ga tesko zamijeniti ali poznavajuci politiku Valencije naci ce vec nekog "novog Villu" iz "malih" klubova inace tako su silu dobri igraca otkrili.amadeus21 je napisao/la:ma kakav gerard, kakvi svi...cast i mendieti, i claudiu lopezu, i svima...villa je za sve institucija...za takvog napadaca ne postoji zamjena niti ce ikad postojati...
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 03 jan 2010, 01:20, ukupno mijenjano 2 puta.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
čestitam na pobjedi u zadnjoj sekundi i želim da vam ostane villa ili da bar ne ode u real
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Draga mi je Valencija uvjek bila i svaka čast na pobjedi.. Nadam se da ćete bar iduće godine u LP i da će se izvući iz minusa. Btw.šta ima sa tim minusom, jel sve riješeno ili ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma nije ni blizu rijesenog...mislim da bi plasmanom u lp rijesili vecinu dugova tako da ne bi mozda ni morali prodat najbolje igrace..a ne znam sta ce biti do tada...GunnerS je napisao/la:Draga mi je Valencija uvjek bila i svaka čast na pobjedi.. Nadam se da ćete bar iduće godine u LP i da će se izvući iz minusa. Btw.šta ima sa tim minusom, jel sve riješeno ili ?
AMUNT VALENCIA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.