ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: ACF Fiorentina
Lagano prizivam jos tri poraza u nizu
Fali klasicni napadac samo tako..

Support Velez, It's logical! ★
Zato je i dosao Larrondo.Mont0 je napisao/la:Lagano prizivam jos tri poraza u nizuFali klasicni napadac samo tako..

Edit: Roncaglia, 1:0. Sto ce ti napadac kad postoje ovako efikasni stoperi.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Ronkalju i Gonzala u napad i ne treba ti niko drugi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ima ti i te, njih dvojica su dali 7-8 golova dosad, posebno se Rodriguez istice..
No Jovetic no party. Tako izgledamo zadnjih sedmica..
No Jovetic no party. Tako izgledamo zadnjih sedmica..
Stize Rafal Wolski, ofanzivni veznjak iz Legije. 2.8m eura. Ljetos se dovodio u kontekst sa Dortmundom. To bi trebalo znaciti da ima nesto u njemu.
Edit: Stizu jos dvojica, Urugvajac Matias Vecino, takoder ofanzivni vezni, te Marvin Compper, stoper Hoffenheima. Prvi ce igrati tek od jula, mada ce trenirati sa igracima, dok se za drugog bore, da li sada ili na ljeto. S obzirom da je odseta tek 500 hiljada, vjerovatno ce doci sada u januaru.
Edit: Stizu jos dvojica, Urugvajac Matias Vecino, takoder ofanzivni vezni, te Marvin Compper, stoper Hoffenheima. Prvi ce igrati tek od jula, mada ce trenirati sa igracima, dok se za drugog bore, da li sada ili na ljeto. S obzirom da je odseta tek 500 hiljada, vjerovatno ce doci sada u januaru.
Greatness dies
Comper je dosao za, kazu 200.000 eura
Ja ne znam jesam li ga zamjenio sa nekim ili je to onaj lik sto je bio kapiten one sezone kad su bili hit i senzacija Bundeslige. Onda je bio dobar djavo ga nosi, mada pretpostavljam da je doveden da bude backup igrac.
Sutra desant na Siciliju. Pu sto nemam avion.

Sutra desant na Siciliju. Pu sto nemam avion.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Da to je taj Commper
Jak je bio pravo jedno vrijeme, e sad kakav je ne znam jer ne pratim bundesku više.

Jak je bio pravo jedno vrijeme, e sad kakav je ne znam jer ne pratim bundesku više.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo pojačanja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anton 1983
- Kontakt:
Lila PROP. Hoff ga je prodo jer je on izjavio nešto tipa, da on neželi igrati za Hoffenheim koji se bori za opstanak il tako neš i naravno da je po brzom postupku dobio cipelu. Nije dobar igrač i neću ga hvaliti zato jer je iz BUNDESLIGE.L'Avvocato je napisao/la:Da to je taj Commper![]()

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Samo da se stupasim na najljupkiju temu na forumu.

Nasao sam je u naftalinu:

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj i ja sam imao jedan Fiorentinin prije 10-ak godina, mozda i vise ... original, dobio na poklon od neke djece iz Italije. Nintendo im sponzor bio.
Kroz godinu dana dobijem i dres Intera ... nikako da ubodu pravi klub, sto ti je rec sudbina

Kroz godinu dana dobijem i dres Intera ... nikako da ubodu pravi klub, sto ti je rec sudbina

★★★
Bettonu, imas dres ili samo sliku? 
Imam ja kod sebe nekih dresova s kraja devedesetih, ne smiju se ni oprati, sve u stadiju nestanka..

Imam ja kod sebe nekih dresova s kraja devedesetih, ne smiju se ni oprati, sve u stadiju nestanka..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
betton je napisao/la:Nasao sam je u naftalinu:
aaa poznati Sieg Heil dres

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ma samo slika,sto se tice ovog dresa.Mont0 je napisao/la:Bettonu, imas dres ili samo sliku?
Imam ja dosta ovih starijih dresova,kao sto ti kazes ne smiju se ni da se operu.

Nije ti se dalo.L'Avvocato je napisao/la:Joj i ja sam imao jedan Fiorentinin prije 10-ak godina, mozda i vise ... original, dobio na poklon od neke djece iz Italije. Nintendo im sponzor bio.
Kroz godinu dana dobijem i dres Intera ... nikako da ubodu pravi klub, sto ti je rec sudbina![]()

Mene su zatrpavali Realovim dresovima,ali kad nisu srcu dragi.

- L'Avvocato
- Kontakt:
hahah to to ... interov sam ocu dao ionako je bio prevelik, a i ruzan nekako majku mu
a ovaj fiorentinin sam nosio dugo vremena, niko nije imao u to doba pa mi bio kul

a ovaj fiorentinin sam nosio dugo vremena, niko nije imao u to doba pa mi bio kul

★★★
Imam samo jedan dres viola,i to Batistuta.
Uvijek sam gotivio lika,zvijer na terenu.
Uvijek sam gotivio lika,zvijer na terenu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.