Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bob_Rock
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 13:13

Pa koliko ce ih to biti na klupi odjednom, kaze lik Barbarsz, Bolic i jos neki...Pa gdje ce sjediti rezervni igraci i ko ce ba to sve placati...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 26 nov 2009, 13:15

mislim ako treba nesto menjati to je prvo naziv tog saveza.uvjek taj naziv ce me posjecati na te lopove :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 13:16

Bob_Rock je napisao/la:Pa koliko ce ih to biti na klupi odjednom, kaze lik Barbarsz, Bolic i jos neki...Pa gdje ce sjediti rezervni igraci i ko ce ba to sve placati...

Koliko ih je dosad sjedilo boga pitaj

Ja sam konkretno mislio na strucni stab!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 13:17

Bob_Rock je napisao/la:Pa koliko ce ih to biti na klupi odjednom, kaze lik Barbarsz, Bolic i jos neki...Pa gdje ce sjediti rezervni igraci i ko ce ba to sve placati...
umjesto cire dolaze na klupu barbarez,bolic,kodro,konjic,hibic i salihamidzic a rezervni igraci ce bit u gledalistu :D :D

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 nov 2009, 13:17

smijesni_ste je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:pa ako moze barbarez biti trener onda moze i konjic,bolic,hibic i tako sve i jedan igrac koji je igro za reprezentaciju a nema veze sto nikad nisu vodili ama bas ni jedan je´dini klub
aj bogati sjasi vise sa foruma... bas si smijesan.. kakvo je iskustvo bilic imao??? Klinsman??? a pogotovo leonardo???? ima jos bruku primjera... po meni bolje barbarez mego tulic da BUDE....
nemoj mi ti govorit da sjasim sa foruma pa kad si pametan de mi reci sta su ti tvoji gore napravili eto ti bilic koliko je strucan nije hrvatsku odveo na svjetsko
dosao do polufinala EP... Klinsamn 3. na svijetu... leonardu dobro ide.. Pepe guardiola 3 titulu vec osvojio...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 13:34

ti poredis Klinsmana sa Barbarezom pa to jarane ne da je smjesno nego je pre smjesno pa Klinsman je odigrao vise utakmica u veliki takmicenjima nego Barbarez u bl

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 14:14

Najbolje da budemo bez selektora
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 16:08

Imate na kalman radiju emisiju o savezu itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 nov 2009, 16:26

smijesni_ste je napisao/la:ti poredis Klinsmana sa Barbarezom pa to jarane ne da je smjesno nego je pre smjesno pa Klinsman je odigrao vise utakmica u veliki takmicenjima nego Barbarez u bl
Ovdje se govori iskljucivo o iskustvu koje si si sam pomenuo. Tako da te odigrane tekme macku o rep ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 16:44

Adinjo je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:ti poredis Klinsmana sa Barbarezom pa to jarane ne da je smjesno nego je pre smjesno pa Klinsman je odigrao vise utakmica u veliki takmicenjima nego Barbarez u bl
Ovdje se govori iskljucivo o iskustvu koje si si sam pomenuo. Tako da te odigrane tekme macku o rep ;)
i sta hoces da reknes da barbarez ima vece iskustvo od klinsmana nemojte ba ljudi lupetat..............to ti je isto da poredis fergusona i bracu iz vrbanjuse

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 nov 2009, 16:48

smijesni_ste je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
i sta hoces da reknes da barbarez ima vece iskustvo od klinsmana nemojte ba ljudi lupetat..............to ti je isto da poredis fergusona i bracu iz vrbanjuse
A kako sveaga ti???

Mislim na trenesrsko iskustvo

Kako to da je tolika razlika izmedju njega Kliksnija, i ovih sto su pomenuti????

Ljudi ti samo govore da i ovi ljudi su krenuli od nule i napravili rezultete vec u svojim prvim trenerskim godinama, a ti se ufatio nekog iskustva ko pijan plota, pa nikako da popustis,
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 26 nov 2009, 19:29

Ma sve je ovo kurvaluk...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2009, 21:00

mah tresla se gora rodio se mis...heh niko se ne sjeca portugala vise :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2009, 21:16

Cij Barba pa da dobijemo Baku koji ipak bolje prica strani jezik. :lol:
Repka nije za ucenja zanata pa bio to i San Marino.
Manite se ovih sto nisu ni ulicni klub vodili. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 26 nov 2009, 21:17

Adinjo je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la: A kako sveaga ti???

Mislim na trenesrsko iskustvo

Kako to da je tolika razlika izmedju njega Kliksnija, i ovih sto su pomenuti????

Ljudi ti samo govore da i ovi ljudi su krenuli od nule i napravili rezultete vec u svojim prvim trenerskim godinama, a ti se ufatio nekog iskustva ko pijan plota, pa nikako da popustis,
Klinsman je imao veliku srecu jer je preuzeo Njemacku kada je niko nije htio,poslije veoma loseg rezultata na predhodnom EP-u.
Uletio je tu da popuni mjesto selektora,jer prije toga su ih odbili treneri poput Sammera, Rehagela, Hitzfelda, Dauma i ostalih.....
Eh sad.... ono najvajznije. Klinsman imao kraj sebe Lowa,kojem treba spomenik podici jer mu je stvorio trenersko ime,za koje je Klinsman najmanje zasluzan. Imao je kraj sebe covjeka za kojeg citav svijet smatra da je izmislio njemacku ofanzivnu taktiku, po kojoj su prepoznatljivi zadnjih par godina.
Dok je Klinsman vodio igrace na heklanje(al bash bukvalno heklanje),radi cega ga je citav svijet ismijavao, Jogi je podizao Fenixa iz pepela.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 nov 2009, 17:37

RTL: Utakmica između Turske i BiH bila je namještena?
Posljednjih nekoliko dana, nogomet u Evropi potresaju kladioničarski skandali. UEFA istražuje preko 200 sumnjivih utakmica.
Podsjetimo da je u kontekstu kladioničarskih najmeštaljki spominjana i premijer liga BiH kao i to da je pod sumnjom NK Travnik.

Naime, sumnja se da su Travničani namjestili utakmicu sa Sionom na pripremama u Švicarskoj kako bi sebi finansirali pripreme.

Šokantna vijest objavljena je na današnjem dneviku u 17:00 na njemačkoj televiziji RTL, u emisiji se između ostalog govorilo o posljednjim kladioničarskim skandalima a istaknuta je sumnja u namještanje utakmice između Turske i Bosne i Hercegovine igrane 11.10.2008. godine kada je naša reprezentacija poražena sa 2-1.

Naša reprezentacija je na poluvremenu pomenute utakmica imala vodstvo od 1-0, gol je postigao Edin Džeko da bi Turci u drugom dijelu preokrenuli i slavili pobjedu. Najprije je Džeko autogolom poravnao na 1-1 a gol za pobjedu Turske postigao je Erdinc.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nisam znala gdje da ovo stavim, kad je nesto lose, to mora bit vezano za gamad iz saveza :|
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:53

Sjajno informisani novinari. ;)

Radi se o utakmici u Zenici koja je zavrsita sa 1:1. Ne o utakmici u Turskoj.
Nasi dragi "novinari" neznaju izgleda ni citati u internetu. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 nov 2009, 18:10

Principatus je napisao/la:Sjajno informisani novinari. ;)

ebg, sportin :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 nov 2009, 18:30

lejla je napisao/la:

To su prvo Hrvatski mediji pa onda svi ostali.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 nov 2009, 18:35

Ponos Torina je napisao/la:
lejla je napisao/la:

To su prvo Hrvatski mediji pa onda svi ostali.
nemojte tako, znam lika sto je ovo napiso,,, :D :D
Didier Drogba

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46, TheTruth34, torbica, Vanja8 i 27 gostiju.