i zaboravimo ovaj sadasnji krojen od nepoznavaoca fudbala...kralj_je_mrtav je napisao/la:Ne, nego se sjetimo strucnog staba nama zapadnih susjeda.Fozgen je napisao/la:Vi se salite zar ne?kralj_je_mrtav je napisao/la:Potez za svaku pohvalu. Balji i jeste mjesto u repki, bravo Pape.
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sta nam kaze papetov pomocnik
Odlican izbor
P.S. kolko vas to ima ovaj slican avatar kontam sve isti lik pise,ono 3 razlicita lika
P.S. kolko vas to ima ovaj slican avatar kontam sve isti lik pise,ono 3 razlicita lika

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
On je igrač sredine , može igrati desnog bočnog, a također se može priključivati u napadu, veoma zahvalan igrač, a uz to brz što je nama najpotrebnije.xavi26 je napisao/la:sta igra Haurdic, ja sam mislio da je on napadac?AYAN je napisao/la:Smatram da imamo dobre igrače i da imamo još mladih igrača koji su veliki potencijal. Prije svih bi spomenuo mladog Anesa Haurdića koji nam je najpotrebniji poslije Papca (ako se odazove). Anes je veoma brz i dobar tehničar, a upravo takav igrač nam fali u repki brz, brz i samo brz...tog igrača niko ne spominje i veoma sam razočaran zbog toga, jer je mali dokazao da je zvijer i da se na njega treba ozbiljno računati. Sve mi se čini, da u ovoj našoj zemlji svaki igrač treba imati svog novinara koji bi ga promovisao da bi se za njega čulo. Ali ipak se nadam da sam pogriješio u procijeni i da će npr. ss.ba napisati nešto i o tom mladom i kvalitetnom igraču.
Seferović i ostali mladi igrači jesu dobri i njih treba zvati, ali ipak treba biti svjestan da je Džeko zacementirao sebi mjesto u napadu, a Muslimović je također mnogo pouzdan za prvu postavu.
Dakle imamo igrače koji su garancija dobrog rezultata, ali dobar rezultat će doći ukoliko se dobro ukomponuje vođenje repke i igranje igrača. Ako to bude neusklađeno, mislim da ćemo imati velike probleme da se dokopamo i trećeg mjesta, jer Bjelorusi su veoma ozbiljna reprezentacija, a Rumuni su ipak mnogo iskusnija nacija u svjetskim i Evropskim takmičenjima da bi dopustili da se preko njih lahko pređe.
Na kraju ide zaključak: dobro ukomponovana funkcija struke i igrača, uz dodatna pojačanja mladim kvalitetnim snagama, vodi nas direktno na EP u suprotnom smo dojnji.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
epidemija!miky_hz je napisao/la:Odlican izbor
odlican potez susica! uvijek smo htjeli nase nogometne legende u vodstvu repke i to smo dobili ovaj put. nemogu samo shvatiti sto smeta nekome baljic ko pomocnik, al ko bi nama ista ugodio 

Drago mi je zbog Baljica,vi tu sad polemisete jel trebo Baljic za pomocnika,a repka hoce da igra sa nekim Arapima
joj ovaj savez je capki sve za pare,jedva cekam da odu,jedna Estonija igrala sa Brazilom prijateljsku,a mi ne mozemo odigrat barem sa Engleskom,Svedskom itd .. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neznam sto niko od trenera reprezentacije nije pozvao Tarika Cerica
Valja napunit kasu, da se dugovi vrate...harry_90 je napisao/la:Drago mi je zbog Baljica,vi tu sad polemisete jel trebo Baljic za pomocnika,a repka hoce da igra sa nekim Arapima![]()
![]()
joj ovaj savez je capki sve za pare,jedva cekam da odu,jedna Estonija igrala sa Brazilom prijateljsku,a mi ne mozemo odigrat barem sa Engleskom,Svedskom itd ..

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ovo ce biti nesto poput kombinacije, Kodro i Bola, samo sto ovaj put selektor ima kakvo takvo trenersko iskustvo.
Cini mi se da je Baljic ostavio dobar dojam kod papeta, jer ako se sjecate balja je nakon sto se kao oprostio od igranja opet vratio i igrao kod susica u turskoj. Ako nista ovo moze biti dobar spoj mladosti i iskustva, ili mozemo propasti skroz.
Cini mi se da je Baljic ostavio dobar dojam kod papeta, jer ako se sjecate balja je nakon sto se kao oprostio od igranja opet vratio i igrao kod susica u turskoj. Ako nista ovo moze biti dobar spoj mladosti i iskustva, ili mozemo propasti skroz.
...JA SAM SARAJEVO...
- majestic24
- Kontakt:
Baljic i Susic?? Hmm,zvuci zanimljivo. Ma nek se polako afirmiraju,pa cemo vremenom onu gamad istjerati iz saveza. Polako ali sigurno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]
Bio je igracina sto jest jest...pa sam taj trasnfer u Real dovoljno govori
[youtube][/youtube] kakva golcina
[youtube][/youtube] kakva golcina

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto konacno su dosle legende naseg nogometa u strucni stab. Sad bez pljuvanja po Balji. Kad Baljic pokaze Salihovicu jos par stvari oko slobodnjaka, ima da bude ko Beckham precizan. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta ce biti sa onim Borce ili kako se vec zove?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa i on i Balja ce bit asistenti. Ne znam hoce li bit jos jedan hrvat ili samo jos trener golmana...harry_90 je napisao/la:Sta ce biti sa onim Borce ili kako se vec zove?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Mene sad samo cudi sto ne dogovaraju te prijateljske.Do pocetka kvalifikacija imaju 4 uefina termina gdje mogu igrati prijateljske a zasad nam je samo njemacka sigurna eto nek bude i arabija ali sta je sa jos druga dva termina, sad mogu odmah sa evropskim zemljama dogovoriti tekmu.Ne mogu da vjerujem da bi nas sad bilo koja repka iz evrope odbila jer imamo respektabilan tim.Nasi moraju naci jos dva protivnika da sto spreminiji i uigraniji udjemo u kvalifikacije.Pravi profesionalci poput njemaca znaju vec svoje protivinike u prijateljskim i poslije SP u augustu a kod nas se nikad nista ne zna.
svi dolaze i prolaze, samo Borce ostaje..harry_90 je napisao/la:Sta ce biti sa onim Borce ili kako se vec zove?

Volim te Bosno!!!
baka veci strucnjak nego capello, reci mu da se nezajebaje!Johnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.