UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Pjanic i Prcic ne mogu zajedno. Kad je Pjana izašao a Prcic na njegovo mjesto došao, dolazio je po loptu bliže zadnjoj liniji, tek je čovjek počeo da igra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prcic se svo vrijeme krio iza dva napadaca Finske, Ahmedhodzic nije znao sta ce s loptom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
slazem se, ja bi vise forsirao Kolasinca na lijevom krilo momak igra direktno trci i trci i jak je pa je puno teze ga zaustaviti jest da tehnicki nije kvalitet ali takav tip nam treba na krilo kada god je odigrao na ovu poziciju imali smo dobre partije 1-1 Francuska, 0-2 Kazakhstan 1-1 Ukraina , Hotic desno a Kolasinac lijevo,braco je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:48Trebaju nam agresivniji igrači i direktniji na go. Yebote Pjanić, Prcić, Hadžiahmetović, 3 preslikana vezna od kojih su sva trojica profilom neki duboki playevi, to qrcu ne valja. Em nemaš agresivnosti u tom veznom redu, em ne možeš ni da kupiš druge lopte. Volio bih da igramo s jednim veznim koji je direktniji na go tipa Hotić na desetku ili Rahmanović da je tu. Fali nam ta direktnost na protivnički go, a ona trojica nabrojanih jer profilom nisu takvi igrači.
Na to dodaš Krunića na krilu kao četvrtog veznog koji je zavaljen na krilu i ne bi ga Pep i Mourinho skupa naučili da igra krilo jer frajer nije krilo. Yebote više glumljenje lijevog krila sa Krunićem i prije Gojakom, radije stavi krilo Krupe da ti igra krilo ali bar znaš da je krilo. Duljević kakav god da je on bi mi uvijek ima prednost na krilu ispred Krunića jer Duljević ako ništa ima tu prodornost i dribling. Može recimo i Menalo, nije ni on neki dribler profilom ali je dosta direktan na go i sjajno se kreće bez lopte i zato se uvijek nađe u situacijama za gol i u reprezentaciji i u klubovima. Zbog toga bi Menalo mogao igrati i neku polušpicu u 3-5-2 skupa s Džekom.
Sto se tice odbrane Ahmedhodzic je zabetonirao mjesto u prvih 11, akobogda kad se Muharemovic malo razvije pa direkt njih dvojica ali za sad anel i denis, momci su mladi znaju se dugo sto kaze anel od mali nogu, vidjeli smo sta to znaci, Misimovic Dzeko, Ibisevic Salihovic.
Desni bek Gazibegovic, momak mlad pred njega je sjajna karijera, lijevi bek mali Dedic bas sam gledao u statistici kluba kada je god igrao na tu poziciju pobjedjivali su vise nego kad je igrao kao desni, mada to nista neznaci sto se tice ove grupe igrace uglavom momak moze desno ili lijevo igrati bez probleme.
Sta reci za sredinu terena i na kojem igracu se nasloniti, Krunic mi je uvijek bio onako prosjecan kao i Hadziahmetovic, Prcic i Gojak, ali ipak tu ima Hadziahmetovic prednost neku momak imao je jako dobro sezonu zavrsili 3ci, najskuplji je igrac konyaspora i nadam se transfer uskoro u bolji klub, Krunic jest u jako boljem klubu ali vecinom gledajuci njega u reprezentacija nije nista pokazao, Pjanic ko Pjanic mada uvijek nekako izgledamo bolji kad ga nema ali opet se radi o najkvalitetniji igrac na papiru sigurno sto imamo, pa je logicno da ce uvijek biti tu.
U napad naravno Dzeko nas najbolji igrac u historiji reprezentacije, jest da godine vise nisu na njegovoj strani ali zato kao veceras par poteza i gol, za drugog napadaca mislim da je potrebno da ima neko tu pored Dzeke najvise zbog trke, eto Prevljak ja mislim da bi se svi slozili zasluzio je mjesto u prvih 11, naravno tu je i Demirovic ali jos nije za prvih 11 zavrsnica mu fali.
Za golmana ruku na srce Sehic je najbolje sto trenutno imamo da nije Kovacevic uradio sta jest sad bi ga predlozio za prvih 11 ali vrijeme ce reci.
----------------------------------Sehic------------------------------------
Gazibegovic--Ahmedhodzic--Hadzikadunic--Dedic
Hotic----Hadziahmetovic-----------Pjanic----Kolasniac
-------------------------Dzeko-------Prevljak------------------------
Isto mi se svidja opcija da igramo sa wing backs
----------------------------------Sehic------------------------------------
-----Gazibegovic---Ahmedhodzic--Hadzikadunic-----
Dedic------------------------------------------------------Kolasinac
------------Krunic-------------Pjanic----------Hotic---------------
--------------------------Dzeko---------Prevljak---------------------
Meni bi bilo drago da naprimjer zamole Viscu da se vrati za sad, posto Hotic moze igrati na desno krilo i lijevo, jer mi ocigledno nemozemo igrati kroz sredinu i za ove igrace koje imamo pokusati ovako sa vise fokusom na krilima, sa brzinom.
-----------------------------------Sehic-----------------------------------
-----Gazibegovic---Ahmedhodzic--Hadzikadunic-----
Dedic------------------------------------------------------Kolasinac
------------Visca--------------Pjanic-----------Hotic--------------
--------------------------Dzeko---------Prevljak---------------------
Sta da kazem raja dok ne isplivaju neki novi igraci mi nemamo bolje jedino sto imamo dobro buducnost sto se odbrane tice, mozda ce biti bolje.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 04 jun 2022, 21:48, ukupno mijenjano 3 puta.
- Hadersfild
- Kontakt:
Eh, kako bi sada leg’o Visca…
EDIT. CG iks 1p, vrlo moguce da i tu na kraju ne bude pobjednika.
Kao sto sam i ocekivao, ova grupa ce do kraja neizvjesna biti jer se radi o podjednakim protivnicima, nijanse ce odluciti.
Kao sto sam i ocekivao, ova grupa ce do kraja neizvjesna biti jer se radi o podjednakim protivnicima, nijanse ce odluciti.
Kult glavnog grada.
mislis radi se o podjednako losim repkama:-)Hadersfild je napisao/la: ↑04 jun 2022, 21:37Eh, kako bi sada leg’o Visca…
sve je ovo za C lige:-)
Ovo CG - Rumunija je gora utakmica i od naše. Teško je vjerovati da je grupa sa Norveškom, Švedskom i Srbijom u istoj ligi.
Gubi Rumunija
Zadnja izmjena: CYN3, dana/u 04 jun 2022, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi ih dobijaju s igracima iz Decic Tuzija, Sutjeske iz Niksica i Buducnosti iz Podgorice

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da si jedini Hrvat koji prati utakmice svoje domovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:49Telemachnemaju arene, al zato moraju i utakmice sa sportkluba zatamnit
![]()
jel moguce ovo

Nemoj se iznenadit kad nas ova Rumunija u utorak opali po usima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 22:12Ljudi ih dobijaju s igracima iz Decic Tuzija, Sutjeske iz Niksica i Buducnosti iz Podgorice![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
2-0 dobili i to jos bez Savica i Jovetica . ali kazu ovde nasi igraci igraju u losim klubovima ne mogu vise. 

Tekashi je napisao/la: ↑04 jun 2022, 22:19Mislim da si jedini Hrvat koji prati utakmice svoje domovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:49Telemachnemaju arene, al zato moraju i utakmice sa sportkluba zatamnit
![]()
jel moguce ovo
Veliko hvala.

- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo poker majstor opet doceko utakmicu reprezentacije da iskomentira nesto..idi bola preuzmi stupčanicu, orašje, iskru bugojno..bilo koga. Da imas bar dan radnog staza kao trener, nemoj se blamirat objavama
Prvo poluvrijeme greska Peteva to se odmah znalo 4 vezna da ne funkcionise jos je Kolasinac isao visoko odbrana je bilo suplja kad je zamjenio dva vezna malo smo krenuli preko krila ali cinjenica puno nepreciznih pasova dodavanja strasne greske za profesionalce i cesto bezidejno lopta se vraca nazad..
Finska ( 27.5 + 12.5) - BiH ( 47.0 + 25.5) 1-1
Crna Gora ( 20.2 + 6.49) - Rumunija ( 41.9 + 32.8 ) 2-0
Vrijednost na TM
Crna Gora ( 20.2 + 6.49) - Rumunija ( 41.9 + 32.8 ) 2-0
Vrijednost na TM
Logično da će pobijediti kad igrači igraju za državu koju vole, kad imaju uređen savez, normalnog selektora. Uglavnom sve suprotno od nas.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu CG-Rum
Meni se kod Crnogoraca najvise svidja ovaj Haksabanovic,skecam se dobro da se i protiv nas na onoj prijateljskoj bas isticao.Mugosa i Marusic isto danas vrhunsks partije.U odbrani bas iskusni igraci,Vujacic i Vesovic iz Qarabaga posjeduju dobar kvalitet.Ima tu jos igraca koji igraju vani u respektabilnkm klubovima.Naravno kao svaka reprezentacija imaju svoje kvalitete ali i mane,otp.tu smo negdje po mjeri.Dosta igraca iz svoje lige su pozvali ali generalno kao kolektiv momci su puno borbeniji nego mi.Ginu za svaku loptu,nije realno koliko trce.
Rumuniju ovu moraju zgaziti.Mi danas sve do zadnjih 15-ak min katastrofa malo je reci...Nema sanse da cemo pored Finske biti prvi,ali isto tako necemo ispasti.Ostaviti sto bolji utisak i krenuti u potragu za novim selektorom.
Meni se kod Crnogoraca najvise svidja ovaj Haksabanovic,skecam se dobro da se i protiv nas na onoj prijateljskoj bas isticao.Mugosa i Marusic isto danas vrhunsks partije.U odbrani bas iskusni igraci,Vujacic i Vesovic iz Qarabaga posjeduju dobar kvalitet.Ima tu jos igraca koji igraju vani u respektabilnkm klubovima.Naravno kao svaka reprezentacija imaju svoje kvalitete ali i mane,otp.tu smo negdje po mjeri.Dosta igraca iz svoje lige su pozvali ali generalno kao kolektiv momci su puno borbeniji nego mi.Ginu za svaku loptu,nije realno koliko trce.
Rumuniju ovu moraju zgaziti.Mi danas sve do zadnjih 15-ak min katastrofa malo je reci...Nema sanse da cemo pored Finske biti prvi,ali isto tako necemo ispasti.Ostaviti sto bolji utisak i krenuti u potragu za novim selektorom.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jun 2022, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!