Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Kakav kreten od frajera, volim Inter al‘ ovdje igram za vise love ali navijam za Celzi od mladjih dana 

Good news for #cfc: Reece James does not require surgery.
Bad news for #cfc: Reece James expected to miss 6-8 weeks with torn hamstring.
Bad news for #cfc: Reece James expected to miss 6-8 weeks with torn hamstring.
Manchester City i Tottenham uvale gol u sudijskoj nadoknadi za pobjedu, a Chelsea...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nadam se da Lukaku nece danas dobiti priliku da igra nakon onog intervjua od neki dan 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pise se da je na hladjenju ovu utakmicu.
Ma smijesan. Iskreno nista ga vise ne moze oprat. Taman da sutra da gol u finalu lp za pobjedu, istetovira grb Celzija na celu i da placuci da intervju da se izvinjava

jao Lukaku koliko moraš biti glup pa ovo reći i uraditi. Prvo odeš iz Intera jer vidiš svi odoše, nema se love i odeš, a realno u životnoj formi bio i sve mu se dole posložilo. Odeš odatle, za velike pare, vatiš se u klub za koji "navijaš" od malena i sve je bilo super dok je išlo. Počeli prvi problemi, titula se odmakla, baciš oko dole kad ono Inter opet dominantan, plate okej sve super... pa bi ti da se opet malo dole vratiš al racku popišate te njihovi navijači hahaha
Ne vjerujem da će ga odmah klupirati jer bi to bilo očito ono kazna bla bla, nego će to ići kao sa Kepom i Alonsom kad su fasovali klupe
A danas čak mislim da imamo neke šanse prvenstveno jer smo zbog rezultata autsajderi a ovi hoće da igraju protiv jačih ekipa da se nadmeću, X najrealniji

A danas čak mislim da imamo neke šanse prvenstveno jer smo zbog rezultata autsajderi a ovi hoće da igraju protiv jačih ekipa da se nadmeću, X najrealniji

Moze prismrdit klubovima poput Intera nakon Celzija. Ne vjerujem da ce kod vas dugo ostati. Samo zbog ovog intervjua.darker10 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 11:43Ma smijesan. Iskreno nista ga vise ne moze oprat. Taman da sutra da gol u finalu lp za pobjedu, istetovira grb Celzija na celu i da placuci da intervju da se izvinjavaIskreno se nadam da ce se nac nacin da ga se offloada. Ono sto bi moglo bit jos gore po njeg jest to sto su svi vidjeli kakav je paksu zapravo
![]()
Neovisno o situaciji sa intervjuom, Lukaku bi protiv Liverpoola (kao i protiv bilo koje druge jače ekipe) bio igrač manje. To se pokazalo na milion primjera u dosadašnjoj karijeri.
Tako da klupa je pod moranje (može i tribina).
Tako da klupa je pod moranje (može i tribina).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zato i kazem, nista ga ne moze oprat. Da igra danas dobio bi zvizduke sa tribina sto ce i dobijat ako naredni put zaigra.
Iskreno ovo je prvi put da sam vidio ovako nesto. Vazda je bilo nezadovoljnih fudbalera, al niko ovo dosad nije uradio.
Kad vidim formu pojedinih igraca i imena u damasnjoj postavi ovo je donji dio tabele.
Azpi alonso bekove
Akademac na stoperu
Kovacic nije usao u formu zbog povrede.
Pulisic katastrofa.
Valjda ce havertz nakon odsustva makar licit na igraca.
Azpi alonso bekove
Akademac na stoperu
Kovacic nije usao u formu zbog povrede.
Pulisic katastrofa.
Valjda ce havertz nakon odsustva makar licit na igraca.
Ovo samo Haverc i Mount mogu izvuci
- wadethegreat
- Kontakt:
Nadam se da nas nece pojesti preko bekova mada hoce 99 posto.
Bod ja zadovoljan.
U utrci za prvaka nismo tako da skupljati bodove.
Bod ja zadovoljan.
U utrci za prvaka nismo tako da skupljati bodove.
- Pensioner26
- Kontakt:
Bod premija danas. Pušilić ponovo u sastavu. Šta je sa Wernerom? I dalje ima prehladu?
3 boda veceras. Ne znam stonste pesimisti. Havertz postaje legenda kluba
U pravu si bratePensioner26 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 16:53Bod premija danas. Pušilić ponovo u sastavu. Šta je sa Wernerom? I dalje ima prehladu?

- Pensioner26
- Kontakt:
Je li vidite vi ovog Pušilića?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.