Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Reci je,o veliki DeviluDevil je napisao/la:Na svu srecu ja i ortak smo nasli foru da zauvek nestanemo sa facea.![]()
Da te banuju,bezveze onako jednom pokusali i uspeli,ti mu slozis sve po spisku i on te prijavi i ide ban sa facea.the scouser je napisao/la:Reci je,o veliki DeviluDevil je napisao/la:Na svu srecu ja i ortak smo nasli foru da zauvek nestanemo sa facea.![]()
Ma nekad,jednom u 365 dana,FB ispadne koristan...to je sad meni jedina vadiona da ga ne izbrisem.Devil je napisao/la:Da te banuju,bezveze onako jednom pokusali i uspeli,ti mu slozis sve po spisku i on te prijavi i ide ban sa facea.the scouser je napisao/la:Reci je,o veliki DeviluDevil je napisao/la:Na svu srecu ja i ortak smo nasli foru da zauvek nestanemo sa facea.![]()
:mrgreen:Mozes samo novom registracijom uci sto mi ne pada na pamet,dosta je MSN tu imam sve sto mi treba.
iskusnoDevil je napisao/la:Da te banuju,bezveze onako jednom pokusali i uspeli,ti mu slozis sve po spisku i on te prijavi i ide ban sa facea.the scouser je napisao/la:Reci je,o veliki DeviluDevil je napisao/la:Na svu srecu ja i ortak smo nasli foru da zauvek nestanemo sa facea.![]()
:mrgreen:Mozes samo novom registracijom uci sto mi ne pada na pamet,dosta je MSN tu imam sve sto mi treba.
nezz da li može da pobrišeš sve prijatelje sa face-a i da promijeniš sve od imena do e-mail adrese i napišeš nekakvu šifru koju nikad nećeš upamtitDevil je napisao/la:Na svu srecu ja i ortak smo nasli foru da zauvek nestanemo sa facea.![]()
Hairlija srceMegamon je napisao/la:joj kad sad vidih event "Dan fatanja za guzu" i sad lafo ima 100 000 prisitnih.Ja fakat ne znam za sta im sluzi ta pamet
To je do facebooka koji u sustinu govori da ne poznajes tog prijatelja.majestic24 je napisao/la:Koji qrac je ovo...dodam nekoga za prijatelja i pise da se to nemoze realizovati. Zatim idem na ono centar za korisnike i pita me da li poznajem tu osobu i da nesto opisem "Please describe your recent friend request activity"
Sta on zna koga ja poznajem pizda mu materinaElmar je napisao/la:To je do facebooka koji u sustinu govori da ne poznajes tog prijatelja.majestic24 je napisao/la:Koji qrac je ovo...dodam nekoga za prijatelja i pise da se to nemoze realizovati. Zatim idem na ono centar za korisnike i pita me da li poznajem tu osobu i da nesto opisem "Please describe your recent friend request activity"
Jel' to moguce?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako nemate puno zajednickih prijatelja ili nikako, to ti posalje.Ali ta osoba moze tebe sigurno dodati tako da je zamolis u poruci, neofirno.
To ti je zato sto je ta odredena osoba stavila u postavkama da je ne mogu dodavati. Barem ja tako mislim.majestic24 je napisao/la:Koji qrac je ovo...dodam nekoga za prijatelja i pise da se to nemoze realizovati. Zatim idem na ono centar za korisnike i pita me da li poznajem tu osobu i da nesto opisem "Please describe your recent friend request activity"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.