Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amir Hadziahmetovic
Joj sto se moze kenjati.
Da ga je prozvao na spisku prije 5 dana, čitali bismo salve uvreda na račun selektora sto ga je pozvao ali i na Amirov račun.
Sad postigao golcinu i mijenja se priča za 180...
Jedina realnost jeste da je Amir imao tešku povredu i bio van terena 8 mjeseci.
Polahko se vraća. Ovo mu je bio tek 6.start ove sezone a odigrao je 600+ minuta nakon povrede.
Da ga je prozvao na spisku prije 5 dana, čitali bismo salve uvreda na račun selektora sto ga je pozvao ali i na Amirov račun.
Sad postigao golcinu i mijenja se priča za 180...
Jedina realnost jeste da je Amir imao tešku povredu i bio van terena 8 mjeseci.
Polahko se vraća. Ovo mu je bio tek 6.start ove sezone a odigrao je 600+ minuta nakon povrede.
-
- Kontakt:
Lik igra u turskoj ligi. Nije mi jasno kako je za neke igrače to okej i priziva ih se, za neke nije... Zar nije zaključak da ko god, pogotovo mlad, ode u Tursku, od njega nema ništa?

Tanak je kad je igrao najbolje dane u Besiktasu u rep je samo 1 utakmicu dobro odigro jos je imo Krunica iz Milana i Pjanica uz sebe
Tanak je al mi trenutno nemamo mozda nikog boljeg od njega. Na nasu zalost.
Al po ovim spiskovima pogotovo ovo danas jasno je kakvi vjetrovi "pusu".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vraca se u Besiktas
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Do kraja prelaznog roka se vraća. Bešiktaš je imao posebnu klauzulu o vraćanju sa posudbe i odlučio je da aktivira to.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ako se nametne u Besiktasu do matrovskih utakmica, nema razloga da ne dobije poziv. Previse nekakvih veznjaka je pozivano u zadnje vrijeme koji sigurno nisu kvalitetniji od njega. Medjutim, kad sam sad za vikend pogledao Fener protiv njegove ekipe, jos jednom sam shvatio zasto bih do kraja zivota gledao Gigovica i Huseinbasica ako treba, samo da hadziahmetovici, cimiroti, prcici i slicni vise nikad ne budu kostur reprezentacije. Ono njegovo smotano trcanje i povlacenje nogu me automatski vrati na sve silne poraze iz prethodnog perioda. Ok, Gigovic i ekipa zasad nisu pruzili vanserijske predstave, ali bar su jos uvijek mladi i mogu potrcati kako treba. Opet kazem, jedan Amir bi se mogao istrpiti - pogotovo ako je to ulazak s klupe zadnjih 30-ak minuta, ali trojica takvih u veznom redu nadam se nikad vise.
Btw, sad bi Buljubasic trebao dobiti vise prilika u Rizeu. Slican su profil igraca, mada se potajno nadam da ovaj mali ima vise trke u nogama...
Btw, sad bi Buljubasic trebao dobiti vise prilika u Rizeu. Slican su profil igraca, mada se potajno nadam da ovaj mali ima vise trke u nogama...
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Ne treba se vraćati na staro.
Radije istrpiti još par godina Bašića, Tahirovića, Huseinbašića, Gigovića i imat ćemo kvalitetan i borben vezni red.
Tu su još Burnić i Šunjić kao malo stariji.
Želim Amiru zdravlja, sreće i da se ne vraća u repku.
Radije istrpiti još par godina Bašića, Tahirovića, Huseinbašića, Gigovića i imat ćemo kvalitetan i borben vezni red.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Čovjeku 27 godina, nije star. Ako ćemo njega otpisivati zbog toga, onda ćemo i Huseinbašića penzionisati za 4 godine.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:03Ne treba se vraćati na staro.
Hadziahmetovic je za cvajtase Rodri.Zglavkar je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:11Čovjeku 27 godina, nije star. Ako ćemo njega otpisivati zbog toga, onda ćemo i Huseinbašića penzionisati za 4 godine.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:03Ne treba se vraćati na staro.

- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nisam toliko mislio na godine starosti nego u smislu da imamo novi vezni red za novi početak a povratkom otpisanih koji nisu bili u kadru za LN remetimo uigranost i timski duh ovih koji su uigravani kroz LN.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:03Ne treba se vraćati na staro.
Znam da je istih godina kao i dvojica potonjih ali mi djeluje nekako istrošen i nezainteresiran za razliku od njih.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Prošlo je vrijeme igrača koji znaju lopte, fizička i psihička pripremljenost, pozicioniranje, igra bez lopte, taktička spremnost i doprinos kolektivu su segmenti koji se gledaju.Mogli je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:15Hadziahmetovic je za cvajtase Rodri.Zglavkar je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:11Čovjeku 27 godina, nije star. Ako ćemo njega otpisivati zbog toga, onda ćemo i Huseinbašića penzionisati za 4 godine.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:03Ne treba se vraćati na staro.
Želim Amiru zdravlja, sreće i da se ne vraća u repku.![]()
Mo Bešić Marcelo Brozović za sve naše veznjake, moje mišljeneje ali ga nikad ne bih pozvao u ovu repku sve da pređe u Juventus jer donosi više štete nego koristi.
Slazem se s ovom sto kaze da je Amir Rodri za cvajtase. Iako je i Hadziahmetovic prosjek, al za sad je bolji od cvajtasa. Meni je ipak Sunjic za sad najbolja opcija, samo onaj klub gdje igra para oci, bolje u Zrinjskom da igra nego tu, realno.
Hadžiahmetović bi manje-više morao imati mjesta u reprezentaciji. U ovom trenutku, u onakvom veznom redu, on je čovjek koji može najbolje zadržati loptu i mijenjati ritam igre. Ima 30 utakmica za reprezentaciju što je dovoljno iskustva, ne uvodi ga se kao nekog novog.
Recimo da sam od Ivana Bašića očekivao da će iskočiti i preuzeti ulogu koju je imao Hadžiahmetović, ali ništa.
Recimo da sam od Ivana Bašića očekivao da će iskočiti i preuzeti ulogu koju je imao Hadžiahmetović, ali ništa.
Nema šansi da nije bolji od Burnića, vjerovatno i od Bašića. Ovo što je Gigović u zadnje vrijeme igrao za reprezentaciju, siguran sam da i Amir bez problema može. U suštini, ništa lošiji od trenutne garniture na sredini terena, a kudikamo iskusniji, ali ne star.
Nemamo mi mogućnosti a ni izbora da prelako otpisujemo igrače, a Amir pogotovo nije jedan od tih, može on još noge dati.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Amir je uvijek zahvalan igrac bio, znao je odigrat i ispod svojih mogucnosti a znao je i biti veoma dobar.. Zasluzuje poziv sigurno i ima mjesta u ovoj ekipi. Pao je u drugi plan zbog teske ozlijede al sad kad opet igra redovno na solidnom nivou mora se racunati na momka.
Iskace mi neki post iznenadni na FB sa slikom Hadziahmetovica i pisu fanovi Beaiktasa vratite ga bolji je od svih nasih veznih u klubu. Sve pozitivni komwntari. Vecina pise da je bio odlican i u Besiktash ali da su ozlijede bile problem. Cini se da bi se mogao vratit ili bar napravit neki bolji transfer. Dobar je u Rizeu ove sezone
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam kako je igrao u zadnje vrijeme, ali mislim da ga ne treba jos otpisati, vezni red nam je toliko slab da on itekako jos treba da bude opcija, jer nista losiji nije bio od Gigovica, Basica i ostalih. Za razliku od Krunica on moze jos doci u obzir za nekih sljedecih 4 godine, i vjerujem da ga prati strucni stab.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.