@FabrizioRomano
Da nece i Dzeko i Suarez doci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ova ekipa ako ne moze Sampu dobiti neka se samopenzionisu.Pogba je napisao/la: ↑17 sep 2020, 15:05Slabiji tim ni lani nije izveden od ovog.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 10:02Expected XI v Sampdoria
Ovo je formacija i tim koji bi se borio za 3-4 mjesto u Seria A. Trebali su onda fakat vratit Maxa i Mandzu.Tek
Danilo-Bonucci-Chiellini
Cuadrado-Rabiot-Arthur-Ramsey-Alex Sandro
Kulusevski-Ronaldo![]()
0-1![]()
Kako nisu? Pokupit ce 70% Bonuccijevih dugih lopti, predvodot presing, igrat ledjima, primat, drzat loptu 2-3 sekunde dok Dibi i Runa ne zauzmu startne napadacke pozicije, zabijat i igrat se sa Sofijom.
To prvo je tačno i stoji da nam je trebalo apsolutno, ja sam bio presretan i sa nekom Llorente varijantom samo da ima ko kupiti te lopte i kreirati prostor, to je i Sarriu falilo prilično u ekipi. Samo, Edin je imao ok sezonu, ali mi je djelovao prilično sporo, što bi se reklo baš za Italiju, i zato sam bio za Suareza iz kojeg se vjerujem može više soka iscijediti.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:13Kako nisu? Pokupit ce 70% Bonuccijevih dugih lopti, predvodot presing, igrat ledjima, primat, drzat loptu 2-3 sekunde dok Dibi i Runa ne zauzmu startne napadacke pozicije, zabijat i igrat se sa Sofijom.![]()
Nisu rijeseni, ali nemamo napadaca, a na trzistu nema bolje opcije trenutno.![]()
Slazem seBurberry46 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:12Dobro nam dosao Edine. Lijepo je vidjeti ga u Juventusu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.