Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Malo prelistaj nazad i nadji kod. Poslije otidji na fantasy stranicu, pa na leagues i onda join league, sa tim kodom.D€LUX je napisao/la:44 boda ali nazalost neznam kako pristupit toj ligi vasoj
Eh super, taman da besplatno ubacim Thiaga Silvu (svakako je bolji od Smallinga).Galion je napisao/la:U toku lige prvaka imaš pravo na jedan besplatan transfer po kolu, a za svaki ostali ti oduzimaju 2 boda. Ali također imaš i wild card koju možeš iskoristiti jednom za vrijeme trajanja grupne faze i tada za to kolo imaš neograničen broj besplatnih transfera, baš kao i prije 1. kola.Claus je napisao/la:Oduzimaju li se ovdje bodovi ako napraviš transfer u toku Lige prvaka?
hahahahahmarseille_unique je napisao/la:nema marseille dere u lp, haha ja 47 ti 51, ubijamo ih, kako ti je ime ekipe
Jednostavno...dubrava je napisao/la:A kako se ovo igra? Imaju kakva uputstva?!
Ne kontam ja te moderne igre, pa mi objasnite, ako nekom nije mrsko il mi ukažite na upute..
dubrava je napisao/la:A kako se ovo igra? Imaju kakva uputstva?!
Ne kontam ja te moderne igre, pa mi objasnite, ako nekom nije mrsko il mi ukažite na upute..
http://en.uclfantasy.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;dubrava je napisao/la:Hvala reds na pojašnjenju. Al opet, gdje se to igra, prijavljuje, kako, s čim?
A ti mali šejtanu jedan beogradski, ni jedneStvarno ne znam i zanima me, pa da i ja malo igram, samo da naučim uputstva i komande..
ih, kad sam ja igrao FIFU 2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.