KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - Diskusije
Al pazi ovo, ja ga nazivao "ovcar" na temi Milana i u PP kad mi se javljao, i sad lojo poceo svakog nazivati ovcar. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Moj ti je savjet jarane na Avazov lagano i baci se, ne trosi kisik na dunjaluku normalnim ljudima.mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:43allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:36Amawe, kmecis jazavicaru.
Sidji bolan sa foruma malo, idi nadji kakvo drustvo sebi, osim ovog Vijeca Bolesnika sto je glasalo za tebe.
Mozes misliti na sta je forum spao, da ovcar poput tebe bude uopste u izboru za forumasa, a maximum ti je slozena recenica i iq jedno 30!
Nisi imao nikakve šanse, džaba što ste se trudili. Da je bas bilo blizu postavio bi na temu kako pišam fotografije Sabrine, Lorensa Liste i željezare Zenica. Pačiću mali.
![]()
Bolan cijeli forum te mrzi, mislim da nijedan covjek izvan ove liste Vijeca Bolesnika nece napisati da si ti normalan lik metilju.

-
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko si stariji od Sefkije?allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:47Moj ti je savjet jarane na Avazov lagano i baci se, ne trosi kisik na dunjaluku normalnim ljudima.mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:43allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:36Amawe, kmecis jazavicaru.
Sidji bolan sa foruma malo, idi nadji kakvo drustvo sebi, osim ovog Vijeca Bolesnika sto je glasalo za tebe.
Mozes misliti na sta je forum spao, da ovcar poput tebe bude uopste u izboru za forumasa, a maximum ti je slozena recenica i iq jedno 30!
Nisi imao nikakve šanse, džaba što ste se trudili. Da je bas bilo blizu postavio bi na temu kako pišam fotografije Sabrine, Lorensa Liste i željezare Zenica. Pačiću mali.
![]()
Bolan cijeli forum te mrzi, mislim da nijedan covjek izvan ove liste Vijeca Bolesnika nece napisati da si ti normalan lik metilju.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Sa tolikim ljigavcima poput tebe ne razgovaram.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:49Koliko si stariji od Sefkije?allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:47Moj ti je savjet jarane na Avazov lagano i baci se, ne trosi kisik na dunjaluku normalnim ljudima.mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:43
![]()
Bolan cijeli forum te mrzi, mislim da nijedan covjek izvan ove liste Vijeca Bolesnika nece napisati da si ti normalan lik metilju.![]()
Ovi krepili su makar otvoreno pljuvali burazaxl, a ne kao ti licemjeru.
Sad cu ja vas malo karati, da vidite kako buraz kara!
Pozdravljam.
- mohikanac12
- Kontakt:
allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:47Moj ti je savjet jarane na Avazov lagano i baci se, ne trosi kisik na dunjaluku normalnim ljudima.mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:43allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:36Amawe, kmecis jazavicaru.
![]()
Kakav cijeli forum, koga briga za njih.

Samo Željo, samo Manijaci!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
U ovakvim se slučajevima pita "kad su ti dijagnosticirali brata"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Shevchete i onaj Brejvik se u odnosu na tebe doima ko skroz normalna osoba.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da je doveo seku možda bi i uzeo kantu. Ovako ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
On i Salkan su ona dva tiha dječaka što ti priđu u razredu i kažu "nemoj sutra u školu", ti kad pitaš što oni ti kažu "čuće se".
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Sefkija ne pise na forumu, a ti metilju ako si toliko nepismen, da ne razumijes da sam ja buraz njegov, treba te jos malo karati da shvatis.
Eto 15 Brejvika na listi, u pravu si padavicaru.
-
Nemamo seku na tvoju zalost, jedino razmjenu kakvu, da ti damo svog starog a ti nama nekog od zenskog roda.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:53Da je doveo seku možda bi i uzeo kantu. Ovako ništa.

Prenesi šefkiji da ga maksuz selamimo. Čisto iz radoznalosti, gdje je nestao ? Da budem malo precizniji, u kojem dijelu mozga se krije ?allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:54Sefkija ne pise na forumu, a ti metilju ako si toliko nepismen, da ne razumijes da sam ja buraz njegov, treba te jos malo karati da shvatis.
Eto 15 Brejvika na listi, u pravu si padavicaru.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne dam biseksualcima. Taman posla da fasuje kakvu boleščinu.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:56Nemamo seku na tvoju zalost, jedino razmjenu kakvu, da ti damo svog starog a ti nama nekog od zenskog roda.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:53Da je doveo seku možda bi i uzeo kantu. Ovako ništa.![]()
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Beduin
- Kontakt:
Ne kopiraj me, jazavac. Nego, frulu u stau i zibje na livadu, rumeni stvoru.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:49Krepilcino, jel to samo ti koristis rijec ovcar?
E moj padavicaru, idi ganjaj kamile krepilu ovcarski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Boxerice nosi 

- mohikanac12
- Kontakt:
-
Mentoli sa liste Vijeca Bolesnika, sto sad svi glasate za Dokurcenka kantu?
Zar nije on dobar momak?
Kakav duel, Dokurcenko-Epi dva krepila nevidjena plus GOAT, znaci top 3 idiota foruma.
Normalni ljudi sad imaju problem, jer sva 3 zasluzuju nagradu!
Zar nije on dobar momak?
Kakav duel, Dokurcenko-Epi dva krepila nevidjena plus GOAT, znaci top 3 idiota foruma.
Normalni ljudi sad imaju problem, jer sva 3 zasluzuju nagradu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.