Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
I ja navijam za BiH ali me hastra da cemo popusit obadvije utakmice.Zasto to mislim je zato sto Pjanic neigra protiv Finske tako da od Dzeke neocekujem nista a pogotovo od Visce ili Cimirota.Finci ce nas ubit trkom ce da vidite.
Mi se svi pribojavamo jednog drugoligaskog igraca koji nam moze zagorcat tekmu ... a sta tek finski navijaci kontaju kad pomisle na Dzeku ... jos ga oni ne znaju u zrnce ko mi ... to bude kolektivno salijevanje forumske strave ...Sabinho je napisao/la:Sve zavisi kakvog ce raspolozenja bit' Dzeko. Ako bude raspolozen da igra uzimamo 100%, a ako bude raspolozen za setnju onda ce biti problema.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
plus turistički faktor, ova moja raja koji idu na sve tekme vani to koriste da obiđu evropu, često i sa cijelom familijom!Haroni je napisao/la:@Maestro, ne putuje se iz razloga da bi se vidila BiH kako pobjeduje, nego se ide kako bi se dala podrška igračima i bodrila naša jedna jedina u cilju za što boljim rezultatom. Uz to je i sam doživljaj vidit toliko našeg naroda u centru tudjeg grada.Maestro je napisao/la:Ako budu igrali kao protiv armenije i grcke dzaba putujute u finsku i italiju. 0-1 poena maksimalno.
Zato za.**** pecimizam. I u dobru i u zlu, navija se za nju
naravno "i tata bi sine" ali poslije brazila sam hanumi moro obećat da je kraj tom "bacanju para"

Nas svak ubije trkom .... dosad smo na to i navikli ... samo trka neuspije uvjek progurat loptu kroz gol liniju al suhi kvalitet uglavnom da ... #northirelandonmymindAlipasino je napisao/la:Finci ce nas ubit trkom ce da vidite.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Goalgetter
- Kontakt:
Makar nas nece iznenaditi sa trkom kao Nigerija 

možda mi njih iznenadimo ko nigeriju bez lijevog beka i odigramo bez golmana

Ima li gdje kupiti ovaj nas adidas dres, bijele kombinacije. Ti bi to mogao znatijestamaji je napisao/la:možda mi njih iznenadimo ko nigeriju bez lijevog beka i odigramo bez golmana

ne znam stvarno, ima sigurno online negdje. najbolje pitaj na temi "dres reprezentacije"
trebao je biti fan shop u novoj zgradi saveza ali mislim da je to, ko i sve ostalo u vezi saveza, na nivou "biće jednom"

trebao je biti fan shop u novoj zgradi saveza ali mislim da je to, ko i sve ostalo u vezi saveza, na nivou "biće jednom"
Ja nasilja nad pravopisom, majko mojaAlipasino je napisao/la:I ja navijam za BiH ali me hastra da cemo popusit obadvije utakmice.Zasto to mislim je zato sto Pjanic neigra protiv Finske tako da od Dzeke neocekujem nista a pogotovo od Visce ili Cimirota.Finci ce nas ubit trkom ce da vidite.

Halo profesore jeli ovo forum knjizevnosti,kontam da nisam fulio temu.Mojne ganje Hamo Remze ti male.
dobro je pa ne igramo na takmičenju u atletici nego u fudbaluAlipasino je napisao/la:I ja navijam za BiH ali me hastra da cemo popusit obadvije utakmice.Zasto to mislim je zato sto Pjanic neigra protiv Finske tako da od Dzeke neocekujem nista a pogotovo od Visce ili Cimirota.Finci ce nas ubit trkom ce da vidite.

i oni irci su nas dobili po trčanju

mi njih po golovima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Goalgetter
- Kontakt:
Tacno tako. Jednostavno odem na gostovanje da se provedes sa drustvom par dana, obidjes drugi grad, i naravno dati podrsku ekipi, ako pobjede super ako ne prve 3 sedmice im j.ebes sve po spisku i onda vec planiras sljedecejestamaji je napisao/la:plus turistički faktor, ova moja raja koji idu na sve tekme vani to koriste da obiđu evropu, često i sa cijelom familijom!Haroni je napisao/la:@Maestro, ne putuje se iz razloga da bi se vidila BiH kako pobjeduje, nego se ide kako bi se dala podrška igračima i bodrila naša jedna jedina u cilju za što boljim rezultatom. Uz to je i sam doživljaj vidit toliko našeg naroda u centru tudjeg grada.Maestro je napisao/la:Ako budu igrali kao protiv armenije i grcke dzaba putujute u finsku i italiju. 0-1 poena maksimalno.
Zato za.**** pecimizam. I u dobru i u zlu, navija se za nju
naravno "i tata bi sine" ali poslije brazila sam hanumi moro obećat da je kraj tom "bacanju para"mada, ako se opet negdje plasiramo ...

Volio bi da Bih pobjedi ali nevidim na koji nacin, kad nam je igra katastrofa plus u prvoj nema Pjanica. Moja prognoza pobjeda finske i 2 gola Pukija. Protiv italije se nema sta traziti, jer su nasi vec tu upisali 0 bodova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koji kanali prenose utakmicu prekosutra i u utorak???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Konzerva je napisao/la:Koji kanali prenose utakmicu prekosutra i u utorak???

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Ogadi mi utakmicu, sad sam totalno indiferentan.Osim13 je napisao/la:Konzerva je napisao/la:Koji kanali prenose utakmicu prekosutra i u utorak???
- ultrabosnia
- Kontakt:
A jbt Puki ispade jaci od Ronalda i Messija kombinovano
I kad ti budu svi leđa okrenuli
https://sportsport.ba/fudbal/finski-rep ... ssi/321681ultrabosnia je napisao/la:A jbt Puki ispade jaci od Ronalda i Messija kombinovano
Forumaši odgovoraju "Strah nas je Pukija, zabit će nam četiri minimalno"!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ultrabosnia
- Kontakt:
"Protivnik šalje lopte na Džeku koji ih zatim odlaže ostalim igračima. Kada ga malo pristinete, Paulus Arajuuri (finski štoper op.a.) će mu disati za vratom, udarit će ga poneki put po stopao i on vjerovatno više neće biti vrhunski igrač. Džeko nije (Lionel) Messi".Raonffa je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/finski-rep ... ssi/321681ultrabosnia je napisao/la:A jbt Puki ispade jaci od Ronalda i Messija kombinovano
Forumaši odgovoraju "Strah nas je Pukija, zabit će nam četiri minimalno"!
E pa nije ni Arajuuri Van Dijk!

I kad ti budu svi leđa okrenuli
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajde Dzeko zainati se sad 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.