Darko Todorović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Darko Todorović
Imao je kapitalnu grešku protiv Finske s onim uklizavanjem u prazno kad je Pukkiju otvorio autoput prema Sehicu.
Interesantno je da su najbolje ocjene dobili bekovi. Koji i jesu kljucni za onu formaciju.

Treba ga pohvaliti za sinoćnju utakmicu...dao je koliko je mogao.
Mbappe je bio neutralizovan i svakako da velike zasluge pripadaju i njemu.
Kakav god da je on se mora istrpiti jer bolje nemamo...tek je počeo redovnije igrati u Hajduku i ako se uozbilji bit će to još pristojnije, ako Bog da.
Gazibegovic još nije na njegovom nivou ali bi mozda bilo lijepo pozvati ga za junske prijateljske utakmice ako bude standardan u klubu.
Mbappe je bio neutralizovan i svakako da velike zasluge pripadaju i njemu.
Kakav god da je on se mora istrpiti jer bolje nemamo...tek je počeo redovnije igrati u Hajduku i ako se uozbilji bit će to još pristojnije, ako Bog da.
Gazibegovic još nije na njegovom nivou ali bi mozda bilo lijepo pozvati ga za junske prijateljske utakmice ako bude standardan u klubu.
ne mogu da vjerujem...
slucajno saltam kanale kad hajduk, prvo sto sam vidio je debilski start i crveni za ovog majstora:-)
slucajno saltam kanale kad hajduk, prvo sto sam vidio je debilski start i crveni za ovog majstora:-)
Todorovič nema kvalitet za reprezentaciju,več godinama se forsiraju igrači bez kvaliteta radi osobnih interesa i da nebi otišli igrat za drugu repku jer kasnije mogu postati zvijezde,npr kao Cipetič.
Kako izgleda ode u Bröndby IF
Bas ce se dugo zadrzati u Danskoj (ako potpise) sa svojim mahalskim mentalitetom.
Prevara epski razmjera koja se nazor forsira kroz A-repku vec neko vrijeme.
Prevara epski razmjera koja se nazor forsira kroz A-repku vec neko vrijeme.
@igrajlopte 🐦
Samo naprijed momcino, zasad si pokazao da si bolji od Gazibegovica bar 5x. 

Kakijeh casina ima u Kopenhagenu @nerminovic 

-
- Kontakt:
A, mozda mu bude okolina gore i koristila ...
Brøndby je prodao svog startnog desnog beka, koji im je ujedno i bio kapiten, ruskom Rostovu, tako da se Darku otvara put prema Danskoj.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Za Cipetica i njemu slicne je opet Cafu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Točno tako...a za Matea Susica je Florenzi (

Vidjet ćemo šta će biti s Gazibegovicem.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam ga inače gledao, i kada sam ga gledao jedno poluvrijeme protiv RB..
Jako loše, nesiguran na lopti, i u pravu je @ASD bio jako spor za beka..
Ali eto, kazu da je imao i dobrih meceva ali ko ce sad Sturm Graz pratiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gazibeg je talenat, nije potencijal da postane svjetska klasa, ali ako bi se bar razvio na nivo jednog Mujdze pa to bi za nas bila premija.
Ovu zadnju tekmu je lutao protiv RB i ne bi me cudilo da iducu krene s klupe, jer niko nije bio zadovoljan kako je odigrao, bio je najlosiji igrac na terenu u tom mecu.
Ovu zadnju tekmu je lutao protiv RB i ne bi me cudilo da iducu krene s klupe, jer niko nije bio zadovoljan kako je odigrao, bio je najlosiji igrac na terenu u tom mecu.
Gazibegović se u toj tekmi direktno borio protiv Šeška i Adeyamija, koji su europski top talenti su u svom uzrastu i već sad vrijede desetine miliona.
Naravno tu je i ostatak ekipe Red Bulla superiorne u svakom segmentu. Gazibegović nije briljiro, ali nije bio ni lošiji od ostatka Sturma. Uvijek su odbrambeni igrači krivi za golove.
Naravno tu je i ostatak ekipe Red Bulla superiorne u svakom segmentu. Gazibegović nije briljiro, ali nije bio ni lošiji od ostatka Sturma. Uvijek su odbrambeni igrači krivi za golove.
Gazibegovic je sada nas najbolji bek i treba igrati.