drinin vuk je napisao/la:Iskreno ne pratim tu HNL nešto naročito,al evo na osnovu ove tabele,bila bi šteta za to takmičenje da ispadnu Šibenik,Osijek,Zadar,Istra,a udju neke ekipe iz sela,koje namaju navijače,doduše ne znam ni koliko ove navedene imaju,al pretpostavljam da imaju i da dolaze iz većih mjesta nego ekipe koje će ući,bez obzira ušao neki klub iz Zg msm da je bolje da opstanu ove ekipe?
Jedine ekipe za koje možeš reći da nemaju uopće publiku su HD i Lokomotiva, ostali svi imaju sa sličnoj razini tj. maloj. Pošto Lokomotiva sigurno neće ispasti jer je to praktički 2. postava Dinama, a ispada minimalno 5 ekipa.....
Volio bih da ispadnu HD jer su amateri, igraju u Kranjčevićevoj (inače stadion od NK Zagreb) i po meni su najgora momčad lige. Istra isto tako truba od ekipe, teško je očekivati da će stvoriti respektabilan klub u dogledno vrijeme. Inter Zaprešić -iako su mi dragi jer im je ovo ko zna koja godina u 1.hnl osim sezone 2005. kada su bili 2. sve godine su se jedva spašavali od ispadanja, ekipa im je dosta slaba, dolaze iz malog mjesta, praktički iz sela.
Šibenik - jer su nakon dobre sezone rasprodali najboljeg igrača Zeca i cijelu obranu. netrebaju nikome klubovi bez ambicija. Za petog neznam...
...što je više lome to je volim jače...