Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Copa América Centenario
Za ove sto napadaju Mesija, on je sinoc samo imao vise driblinga nego Ronaldo u zadnjih nekoliko sezona.
Imao bi ih i duplo vise da ga nisu rusili svaki put kada krene nizati igrace.
Imao bi ih i duplo vise da ga nisu rusili svaki put kada krene nizati igrace.
Messi na SP se vuko po terenu..povraco..igro ko krepana macka u odnosu na svoj top pa opet zasjenio njegove "wc" saigrace...jba li ih oni
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kompleksaš obični, samo ga pusti neka se izlaprda, biće mu lakše.Sissoko je napisao/la:Kako dozvolite da vam "najveci luzer u ovoj igri" postigne najvise golova u svojoj karijeri jednom klubu?anonymousHD je napisao/la:Pa Messi kad bi vidio roster Portugala odmah bi se oprostio od repke.
Portugal u napadu ima Edera, Argentina Higuaina i Aguera, haha.
Ako Portugal ima dobro repku, onda su ljudi stvarno glupi. 9
Očajna repka.
Messi je luzer. Najveći luzer u ovoj igri.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mene samo zanima što Messi vidi na mjestu gola kad puca penal. Vidi li neku košaricu umjesto gola, šta? Toliko promašenih penala je neobjašnjivo.
Čestitke čileanskim buldozima, jedva prošli skupini, rasli kako je turnir odmicao i eto ga, 98 godina bez titule pa dvije u dva ljeta.
Čestitke čileanskim buldozima, jedva prošli skupini, rasli kako je turnir odmicao i eto ga, 98 godina bez titule pa dvije u dva ljeta.

Hayley <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo bi za Napoli bilo u raslje. Bas choke...messilla je napisao/la:Sve to fino izgleda na papiru. U stvarnosti Higuain ne može da zabije mrtvi zicer, Aguero ne izgleda ništa bolje od amatera...
He he.

Jest, velika stvar rijesit tekmu protiv nas, Nigerije i Irana. Dobro, i onaj fenomenalan pas za Di Mariu protiv Svicarske isto al daleko od toga da mu je namjestio cisti zicer koji se ne moze promasit. Daleko. Protiv Belgije, Holandije i Njemacke se vidio nije. Neko od Svaba je morao dobiti nagradu za najboljeg igraca, pogotovo nakon onog demoliranja Brazila.ASD je napisao/la: Precesto se razbjeze u velikim tekmama, pogotovo u finalima. To je postala cinjenica i sve sto rade je da traze Mesija.
Na SP jedini koji je mozda bio bolji od Mesija je Neuer.
Koliko me sjecanje sluzi, Mesi je i na svjetskom sam vukao Argentinu, igrao je preko kurca i vecinu tekmi ga nigdje nije bilo ali opet je bio daleko najopasniji po gol protivnika, cak je i protiv nas rijesio tekmu.
Al na kraju krajeva je i ne pokusavam reci da je Messi neka luzercina ili sta vec, covjek je ubjedljivo najbolji igrac ove ekipe i on je u globalu odigrao vrhunski turnir, jedan promaseni penal ne mijenja toliko toga. Samo mi ide na zivce logika Culesa koji nema kakve teorije za CRa nemaju. Te Portugal bolji bez njega, te gusi igru, te ovo, te ono itd itd. Kazem samo ne do Bog da on promasi penal ovako ko Messi pa makar u regularnom dijelu dao go i namjestio jos jedan. Za Messija se naravno uvijek nadju opravdanja kad odigra lose (i opet da ponovim, za ovaj turnir mu se nema potrebe ikakvo opravdanje trazit jer ga je odigrao doktorski), a CRa se popljuje i kad 4 gola da. Ne ide.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 27 jun 2016, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Veliki Pipita opet srusio snove Lionelu, boze kakav madridista

A sto bi madridskim kompleksasima bilo bitno da Messi ne osvoji nista sa ArgentinomMozambik je napisao/la:Veliki Pipita opet srusio snove Lionelu, boze kakav madridista![]()
![]()

I drvlje i kamenje po Higuainu a koliko se sjecam Messi je i sam promasio jos vecu priliku protiv Njemaca
- ASD
- Kontakt:
Neko od Svaba?
Pa onda je najbolja da su najboljim igracem proglasili Njemacku, kada se vec ide na proglasavanje tima, a ne igraca.
Po meni niko od Svaba nije odigrao individualno nesto posebno prvenstvo, ne sjecam se da je ikad (:D), jedino mozda Neuer koji je odskakao od tima, bio je bas na vrhuncu, on vjerovatno nije dobio zato sto je golman.
Pa onda je najbolja da su najboljim igracem proglasili Njemacku, kada se vec ide na proglasavanje tima, a ne igraca.
Po meni niko od Svaba nije odigrao individualno nesto posebno prvenstvo, ne sjecam se da je ikad (:D), jedino mozda Neuer koji je odskakao od tima, bio je bas na vrhuncu, on vjerovatno nije dobio zato sto je golman.
@tajger10...Messi je iskosa posteno sutirao promasio za malo...lik nije cokiro ko Higuain pa osutao kao amater
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
55% glasaca sa ove ankete gore na aparatima

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa realni da budemo Neuer je vjerovatno i bio najbolji pojedinac tog Svjetskog. Ona njegova partija protiv Alzira je vrhunac nekog golmana. Lik je igrao libera fakticki, nema sta nije bio na terenu. Meni ne postoji valjan razlog da je Messi proglasen najboljim igracem tog SP, covjek nije postojao na terenu tri kljucne utakmice i jos je u finalu promasio bolju priliku od Higuaina, @Kajzer je upravo postavi. On je velicanstven igrac, jedan od najboljih ikad ali problem je u tome sto se jos jednom velicanstvenom igracu i jos jednom od najboljih ikad Cristianu konstantno nalaze mane sta god da uradi, a Leo je Bog i savrsen. Ne ide to tako, jednostavno ne ide.ASD je napisao/la:Neko od Svaba?
Njih dvojica su neuporedivi pa to samo jos ti i poneki madridisti ne vidite
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja recimo znam jednog najboljeg za kojeg ti imaš opravdanja svaki put kad loše odigra, pogotovo finaleEpidaurus je napisao/la:Za Messija se naravno uvijek nadju opravdanja kad odigra lose

On je bio povrijedjen, ovaj nijeDonnie Darko je napisao/la:Ja recimo znam jednog najboljeg za kojeg ti imaš opravdanja svaki put kad loše odigra, pogotovo finaleEpidaurus je napisao/la:Za Messija se naravno uvijek nadju opravdanja kad odigra loseTako da tvoje mišljenje i nije baš najrelevantnije na ovu temu

Los Chilenos.
Potvrđuje se ono što sam pisao za Argentinu, izgleda da će oni vrlo brzo u remont, iako se nadam da će se neki od igrača, posebno Messi, ipak predomisliti kada se glave ohlade poslije još jednog teškog poraza. Nije jednostavno, ali bježanje sigurno nije rješenje, Gauchosi su i dalje među najjačim reprezentacijama svijeta i ovo nije kraj za njih.

Potvrđuje se ono što sam pisao za Argentinu, izgleda da će oni vrlo brzo u remont, iako se nadam da će se neki od igrača, posebno Messi, ipak predomisliti kada se glave ohlade poslije još jednog teškog poraza. Nije jednostavno, ali bježanje sigurno nije rješenje, Gauchosi su i dalje među najjačim reprezentacijama svijeta i ovo nije kraj za njih.
Ma i to je bezveze. Nadju opravdanja njegovi fanovi, isti slucaj i sa Ronaldom. Nikakve razlike i bezveze mi je to pominjati jer vuce sa sobom bezveznu raspravu MessivsRonaldo koja je na kraju krajeva, prezvakana tema.
- ASD
- Kontakt:
Ako se iko moze osjecati zakinutim onda je to Neuer, od igraca u polju ne moze niko jer niko nije bio bolji od njeg.
Kada je CR7 u pitanju, odlican igrac ali da bi spadao medju najbolje ikad (vjerovatno i tu spada) ali da bi spadao u sami vrh ima neke velike nedostatke, recimo dribling mu nedostaje, tu je u zadnje vrijeme jos oslabio, ali meni licno ga nikad nije ni imao (govorimo u Bogovskim okvirima) jer on nikad nije bio igrac koji ce uzeti loptu i nizati igrace u velikim tekmama, on se samo sramotio sa onim finticama kod aut linije.
Nije ni neki kreativac, koji ce uzeti loptu i organizovati napade, ima definitvno smisla za kombinatoriku, ali nema kreativne sposobnosti i pregled igre, Mesi je po tome vrh vrhova.
Najgori segment igre su mu slobodnjaci, ne toliko sto je los izvodjac( a realno katastrofa je) nego sto ih previse uzima i tako klubu i repci oduzima godisnje veliki broj golova, u tom segmentu je jedan od najgorih svih vremena.
Neki mu se kvaliteti ne mogu osporiti, vrhunski je golgeter, ima odlicna utrcavanja u prostor, ima jak sut, snazan je u duleu itd.
Kada je CR7 u pitanju, odlican igrac ali da bi spadao medju najbolje ikad (vjerovatno i tu spada) ali da bi spadao u sami vrh ima neke velike nedostatke, recimo dribling mu nedostaje, tu je u zadnje vrijeme jos oslabio, ali meni licno ga nikad nije ni imao (govorimo u Bogovskim okvirima) jer on nikad nije bio igrac koji ce uzeti loptu i nizati igrace u velikim tekmama, on se samo sramotio sa onim finticama kod aut linije.
Nije ni neki kreativac, koji ce uzeti loptu i organizovati napade, ima definitvno smisla za kombinatoriku, ali nema kreativne sposobnosti i pregled igre, Mesi je po tome vrh vrhova.
Najgori segment igre su mu slobodnjaci, ne toliko sto je los izvodjac( a realno katastrofa je) nego sto ih previse uzima i tako klubu i repci oduzima godisnje veliki broj golova, u tom segmentu je jedan od najgorih svih vremena.
Neki mu se kvaliteti ne mogu osporiti, vrhunski je golgeter, ima odlicna utrcavanja u prostor, ima jak sut, snazan je u duleu itd.
- anonymousHD
- Kontakt:
Finale Cope, Messi igra, Messi flopa, Messi maši penal, Messi ne može meda i onda ga brane tako što pljuju Ronalda, lol.
Bolesno.
Momak je flopo 4 finala sa repkom, meda ne može. Odustao, pokazao da je luzer, da nikad vođa neće biti.
Čuj ovog, CR nema dribling, pa nema ni on 23 godine, čovek 32 godine ima, šta hoćeš da dribla 20 igrača kao kad je bio klinac, kad je svako živ drkao na njega i njegove driblinge. Ronaldo stari, igra pametno, rešava se lopte, ne umara se, upravo iz razloga da može igrati 90 minuta.
Ronaldo je veći od Messija upravo jer nikad nije odustao, niti će ikada. Nikada svoju repku nije ostavio na cedilju. Otišao je u Brazil s povredom koljena, odigrao sve utakmice, riskirao svoju karijeru, jer voli svoju repku, unatoč tome što mu je ona sranje. Nikad nije odustao, niti će ikad. Lomi, gine, jer je vođa, jer je lider, za razliku od midžeta.
Bolesno.
Momak je flopo 4 finala sa repkom, meda ne može. Odustao, pokazao da je luzer, da nikad vođa neće biti.
Čuj ovog, CR nema dribling, pa nema ni on 23 godine, čovek 32 godine ima, šta hoćeš da dribla 20 igrača kao kad je bio klinac, kad je svako živ drkao na njega i njegove driblinge. Ronaldo stari, igra pametno, rešava se lopte, ne umara se, upravo iz razloga da može igrati 90 minuta.
Ronaldo je veći od Messija upravo jer nikad nije odustao, niti će ikada. Nikada svoju repku nije ostavio na cedilju. Otišao je u Brazil s povredom koljena, odigrao sve utakmice, riskirao svoju karijeru, jer voli svoju repku, unatoč tome što mu je ona sranje. Nikad nije odustao, niti će ikad. Lomi, gine, jer je vođa, jer je lider, za razliku od midžeta.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 27 jun 2016, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Gdje je to Mesi flopao, bio je daleko najbolji pojedinac tekme sinoc?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.