FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 08 jan 2009, 17:49

amerosm je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Tymo dolazi, Olic isto..zna on sta treba jos dovesti da bi se jurisalo na sam vrh Evrope.

Ej mi jurisanja na Evropu sa Olicem. Yebo ga Olic trebao je otvoriti onu kesu i dati para za Benzemu, ali to Uli izgleda radi samo kad zavrse 4 ili 5 pa se covijek naljuti.
Polahko prika, bice pojacanja jos...ne se brines :lol: , ti si meni se cini HSV navijac...ti bi se trebao brinuti sto vam ide jedan igrac kao Olic. :? Znas i sam koliko je doprinjeo HSV-u svojim golovima i asis. Vi cete imati za cim zaliti, ako Beiersdorf ne nadje neku adekvatnu zamjenu, ne vjerujem da to moze Guerero biti!
Normalno da zavisi od uspjeha sezone hoce li se u narednoj malo vise pojacati, ili ko od "starih" igraca napusta klub.
Posto je kod Bayerna na par mjesta veliki :?: , mora se cekati rasplet dogadjaja...da bi se reagovalo.
FCB i sa ovom ekipom moze daleko dogurati...bum videli. ;) :D
Vom Jäger zum Gejagten

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jan 2009, 19:48

majestic je napisao/la:Olic ce izbaciti Klosea ili Tonija iz prvog sastava. On ce bolje odg Riberyju i Ze Robertu,mislim na njihove ubacaje.
tesko da ce izbaciti nekog od njih, iako je mozda kompletniji igrac ali nema njihov osjecaj za zabiti
Olic ce im biti dzoker sa klupe koga ce ubacivati kad ganjaju rezultat

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jan 2009, 21:02

calcio je napisao/la:
majestic je napisao/la:Olic ce izbaciti Klosea ili Tonija iz prvog sastava. On ce bolje odg Riberyju i Ze Robertu,mislim na njihove ubacaje.
tesko da ce izbaciti nekog od njih, iako je mozda kompletniji igrac ali nema njihov osjecaj za zabiti
Calcio...upravo tako! :) Hebote, kad mi se se ovi moji Bayernovci ne javljaju, neko od Azura nadje pravu rijec!!!
Vom Jäger zum Gejagten

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jan 2009, 12:02

geronimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Calcio...upravo tako! :) Hebote, kad mi se se ovi moji Bayernovci ne javljaju, neko od Azura nadje pravu rijec!!!
heheh, da bi neki igrac izbacio Tonija ili Klosea iz startne postave u FC Bayernu taj treba da je pravi fenomen. Pitajte samo Podolskog ;)

BAYERN MUNCHEN
Kontakt:

Post Postao/la BAYERN MUNCHEN » 09 jan 2009, 12:06

Bayern ce uzeti ovogodisnju titulu sa bilo kojim igračem.Bayern sada ima snagu i volju za prvo mjesto.Iako mnogi pričaju o Hoffenheim-u njihova snaga Vedad Ibisevic neće izdrzati kao sto ni Sergej Barbarez sa svojim timom nije izdzao duže od dvije sezone.:)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jan 2009, 12:33

bayern dogovorio dolazak Alexandera Baumjohana iz Gladbacha na ljeto,igrac je pristao na uslove FCB,na ljeto 2009 mu istice ugovor sa borussijom 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jan 2009, 12:55

bistrikboy je napisao/la:bayern dogovorio dolazak Alexandera Baumjohana iz Gladbacha na ljeto,igrac je pristao na uslove FCB,na ljeto 2009 mu istice ugovor sa borussijom 8-)
znaci i on dolazi besplatno jer mu istice ugovor, eto vec dva igraca su doveli na taj nacin.
mora da stede pare za neki veliki transfer :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 jan 2009, 13:22

calcio je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:bayern dogovorio dolazak Alexandera Baumjohana iz Gladbacha na ljeto,igrac je pristao na uslove FCB,na ljeto 2009 mu istice ugovor sa borussijom 8-)
znaci i on dolazi besplatno jer mu istice ugovor, eto vec dva igraca su doveli na taj nacin.
mora da stede pare za neki veliki transfer :D
Ma Ulliu samo nek je dzabe, nije bitno ko je i kakav je :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 jan 2009, 15:41

Franck Ribery slupao klupski autobus

Mediji su na sva zvona objavili vijest kako je zvijezda Manchester Uniteda, Portugalac Cristiano Ronaldo, imao automobilsku nesreću u kojoj je potpuno slupao svog skupocjenog Ferrrija, a samo dan nakon toga istu je senzaciju, ovoga puta njemačkim medijima, priredio ponajbolji Bayernov igrač Franck Ribery.

Bayern je trenutačno na pripremama u Dubaiju, a tamo je Ribery, očito dobro raspoložen, odlučio cijelu momčad provozati u klupskom autobusu. Krug oko hotela činio se kao lagan zadatak, ali nekoliko srušenih znakova i uništena boja na autobusu dokaz su kako to i nije bila vožnja iz snova. Vidjevši što je napravio, Ribery je naglo izgubio želju za daljnjim zabavljanjem sebe i suigrača te se povukao u hotel.

Osim štete na autobusu, štetu je pretrpio i ugled bavarskog giganta kojega je pokušao ublažiti osramoćeni Uli Hoeneß. Inače, Ribery je javnost uzdrmao i izjavom kako razmišlja o odlasku iz kluba, ali nije propustio niti priliku pozdraviti dolazak novih pojačanja, među prvima Ivice Olića, uz riječi kako je svaki kvalitetan igrač dobrodošao u Bayern.

---------

Vidi, babo, ja mogu bez ruku da vozim :)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 jan 2009, 17:36

Ja sejtana coj'ka :D , neka malo podere Ullia po dzepu. :roll:
Ne razmislja o odlasku, nego je reko kako ne moze obecati da ce ugovor ispuniti do kraja.
Podrzava pojacanja...ustvari trazi da se dovedu, zbog cega je pretrpio kritike Rumenigea...da je to trebao interno rijesiti, ovako je ponizio sadasnje suigrace.
Ma ko ce im ga znati sta zele...navodno je Ribery izjavio kako samo Barcu vidi ispred Bayerna... :idea:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jan 2009, 17:46

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jan 2009, 17:49

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 jan 2009, 18:36

Sve su prilike da će Ribery otići 2011, ako ne i prije... TO ME JAKO NERVIRA, ne smijemo izgubiti takvog igrača... **** GA!!! Ne znam šta on traži.. Real je ekipa gdje igrači propadaju, i nikakve tu hemije nema, nego je čisti biznis, samo će propasti ko Van Der Vaart.. SRANJE... a krivi su Hoeness, Rummenige i kompanija!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jan 2009, 19:14

davud87 je napisao/la:Sve su prilike da će Ribery otići 2011, ako ne i prije... TO ME JAKO NERVIRA, ne smijemo izgubiti takvog igrača... **** GA!!! Ne znam šta on traži.. Real je ekipa gdje igrači propadaju, i nikakve tu hemije nema, nego je čisti biznis, samo će propasti ko Van Der Vaart.. SRANJE... a krivi su Hoeness, Rummenige i kompanija!
ja mislim da je ovo pocetak pregovora za novi ugovor otkako je schweini produzio(4.5mil godisnje) ribery je treci najbolje placeni igrac kluba,on zasluzuje vise i to sad na ovaj nacin trazi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 09 jan 2009, 19:58

Ma ponudit ce mu najbolji ugovor i ostaje akobogda ,ali mislim da slijedece sezone trebaj pojacati tim tako da bi ribery imao jos veci razlog da ostane :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jan 2009, 20:04

Evo pogledajte kako se Uli boji svojih pantola i Hasana.

http://www.youtube.com/watch?v=VWpuPxQP ... re=related
"My Favorite Ring is Always the Next One"

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 09 jan 2009, 20:41

amerosm je napisao/la:Evo pogledajte kako se Uli boji svojih pantola i Hasana.

http://www.youtube.com/watch?v=VWpuPxQP ... re=related
legenda, iako razumijem samo Brazzo nein :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 09 jan 2009, 20:45

Hajde sad ko razumije njemacki neka mi pojasni ovo:http://www.sportbild.de//de/sportbild/g ... 00000.html

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jan 2009, 21:01

big_amko je napisao/la:Hajde sad ko razumije njemacki neka mi pojasni ovo:http://www.sportbild.de//de/sportbild/g ... 00000.html
Evo prevest cu samo osnovno.
Ribery ako zeli moze napustiti Bayern 2010 godine znaci godinu dana prije isteka njegovog ugovora i to samo za 5 miliona eura koliko mu iznosi godisnja plata u Bayernu. Ali ovaj advokat kaze da se moze desiti da Fifa uzme neki procenat od one sume koliko je Bayern platio OM-u.
I tako su dosli na tih 11,25 miliona eura.
Ovo gore sto sam napisao se odnosi na zakone Fife i tacku 17.
Navodno je postavio Bayernu uslov da ce produziti ugovor ako se dovede jos kvalitetnih igraca i ako Bayern udje u borbu za LP.
Spanska Marca pise da bi Real trebao platiti 60 miliona eura, ali da Bayern nece te pare i da bi prognozi Sportbilda trenutno mogli za njega uzeti 40 miliona eura.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jan 2009, 21:36

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.