no rules je napisao/la:ma kakva druga liga , ne prelazite lako preko ovog , sve je izvjesnije da su kupovane utakmice , malo se raspitajte ..., izgleda da su neki propjevali u vezi kupovine utakmica , treba kazniti počinioce i upoznati SIPU sa situacijom !LIBERTY je napisao/la:Trebalo bi, po svaku cijenu, zadržati ovu ekipu na okupu. Jer ako sada odu Enes, Čaba, Nino, Limo, Peca i drugi, neće ništa valjati. Kako sam već negdje napisao, oni su ovaj proljetni dio prvenstva iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje i bolje i siguran sam da će, kada se sljedeće godine vratimo u premijer ligu, biti među 4 ekipe u ligi. Svjestan sam da nema para, ali se mora dići cijela čaršija, da se ova ekipa održi na okupu. Ako se to ne desi, sigurno će proći dosta vremena da napravimo ekipu, kakvu imamo sada, jer mi nikada nismo bili "legija stranaca".
Trebali bi svi klubovi iz PL koji nisu umiješani u ovaj krimainal stati uz Bosnu V. i zahtijevati da ju vrate u Premijer Ligu , jer ovo što se desilo Visočacima je prevara desetljeća ....
Ma bit će borbe, ne vjerujem da će se sve ovako završiti, kako su izrežirali grobari rukometa u BiH. Za RK Gračanicu