Bravo Amele, samo tako nastavi

Moderator/ica: rio_Ferdy88
_dreamer_ je napisao/la:Ocaj, jel mi treba da ocekujemo da ce on trcati za mj dana 4 sekunde brze ili? Kakvo li je ovo tempiranje forme, da je meni samo znati
anonymousHD je napisao/la:4 puta vadit krv u sedmicu dana, tačnije 5 dana, pa ne znam da li iko može biti spreman.
Obično se atletičarima jednom godišnje vadi krv, a njemu u 5 dana, 4 puta, to je van svake pameti. Ja sam ponosan što je uopšte trčao, vidilo se na njemu da je ošamučen.
Ako je tako, onda postoji razlog za to.anonymousHD je napisao/la:4 puta vadit krv u sedmicu dana, tačnije 5 dana, pa ne znam da li iko može biti spreman.
Obično se atletičarima jednom godišnje vadi krv, a njemu u 5 dana, 4 puta, to je van svake pameti. Ja sam ponosan što je uopšte trčao, vidilo se na njemu da je ošamučen.
Belmin6 je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:4 puta vadit krv u sedmicu dana, tačnije 5 dana, pa ne znam da li iko može biti spreman.
Obično se atletičarima jednom godišnje vadi krv, a njemu u 5 dana, 4 puta, to je van svake pameti. Ja sam ponosan što je uopšte trčao, vidilo se na njemu da je ošamučen.![]()
![]()
Pa nije mu uzimalo pola litra krvi yebote.
Uvijek neko ili nesto drugi kriv?anonymousHD je napisao/la:4 puta vadit krv u sedmicu dana, tačnije 5 dana, pa ne znam da li iko može biti spreman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.