FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 03 jul 2011, 12:07

spielführer_21 je napisao/la:? ' ја ' " у ' % ", " су " % ". & $ ја " 20 " у " ? ", а & је " ? $ & је % $ $ &. $ је " пуно ? ? " то " " %..
? ? ' " то / $-" нас је " ? ?. $ % $ у ? " " " је остао ' с ?.
' & $ је $ ", $ је ? ? " $ " ", ? ноге су % & " ".

$ је " $ $ је % $ " у ' ? :? :mrgreen:

Mora malo i njega forsirati u slucaju za NEDAJ BOZE!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 jul 2011, 12:17

Malo mi je cudno da mali Bukvic nije u ove dvije utakmice dobio sansu da brani,bar ga ja nisam vidio :) ...ono da ga malo oproba
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 jul 2011, 12:18

Vjerovatno hoće da se Kara uklopi sa ekipom
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 jul 2011, 12:23

KB-TM87 je napisao/la:Vjerovatno hoće da se Kara uklopi sa ekipom
Ma da,sigurno je to u pitanju,nego eto,nesto kontam u dvije utakmice da dobije jedno poluvrijeme nije naodmet,zna se da je Karic jedinica i treba mu utakmica,ali trebao bi Amar vidjeti na sta racuna i kod ovog malog,Karic zna i da se povrijedi,par puta je u toku prosle sezone bio povrijedjen a bez utakmica,pa Guso bio rezerva,nesto bi volio da se i mali malo oproba

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 03 jul 2011, 12:38

Oprema je vrh i nema dalje.Napokon izgleda tako mocno 8-) Majica i dres se mora naci u kolekciji.

slika
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 03 jul 2011, 12:41

Divi mu čala

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2011, 12:52

FCS je napisao/la:Divi mu čala
jamak klosar pravi :mrgreen:
Za zivot cijeli!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 jul 2011, 12:56

Curva_SUD je napisao/la:Protiv Sturma smo se odlicno nosili ovi nasi odozdo sto su isli kazu da smo zasluzili pobjedu.
Upaljene su oko 11-12 baklji u prvom poluvremenu došlo je i par njihovih navijca al su prestali pjevat kad su se upalile baklje.
Moze puno znaciti ova vasa dobra igra za mec protiv seriffa ali isto tako moze znaciti NISTA...sve zavisi koliko su austrijanci izveli prvotimaca na teren a koliko prinova...a vi bili napaljeni jer igrate sa 2 X jacom ekipom (na papiru).. i to je ..to !!
Bez ikakve provokacije ..probne tekme su samo 5% necega sto ce se tek vidjeti na terenu.Jbg , citam da ste dobri bili...ponovite to protiv moldavaca i slavite !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jul 2011, 13:10

FCS je napisao/la:Divi mu čala
uzimam kesu uzimam papir

Ove polo majice su lijepe bas.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 jul 2011, 13:15

FCS-FCS je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la:Protiv Sturma smo se odlicno nosili ovi nasi odozdo sto su isli kazu da smo zasluzili pobjedu.
Upaljene su oko 11-12 baklji u prvom poluvremenu došlo je i par njihovih navijca al su prestali pjevat kad su se upalile baklje.
Moze puno znaciti ova vasa dobra igra za mec protiv seriffa ali isto tako moze znaciti NISTA...sve zavisi koliko su austrijanci izveli prvotimaca na teren a koliko prinova...a vi bili napaljeni jer igrate sa 2 X jacom ekipom (na papiru).. i to je ..to !!
Bez ikakve provokacije ..probne tekme su samo 5% necega sto ce se tek vidjeti na terenu.Jbg , citam da ste dobri bili...ponovite to protiv moldavaca i slavite !!!
Pa ono,jako je bitno imati jake provjere,imali smo vec dvije takve.To su evropske ekipe i naci motiv nije tesko,ali noge su svakako teske.U takvoj poziciji kada je jek priprema i kada su bolovi u nogama jaki od mlijecne kiseline,kada tijelo nije svjeze i kada se radi zestoko,onda nalazim da je ovo trenutno jako dobro.Ne zbog rezultata nego zbog ravnopravne trke sa ovim evropskim ekipama,koje ipak imaju napredniji sistem kondicionog rada,napredniji i sistematicniji nacin ishrane,psiholoski su napredniji jer ne gledaju egzistenciju i generalno su na mnogo vecem nivou razmisljanja od nasih klubova.Mi se za sada nosimo dobro ,iako nismo dorasli takvim ekipama,nema veze sto su pripreme.Svi se dokazuju na pripremama i kod tih ekipa,tamo je visoki profesionalizam,i tamo nema veze sto je to priprema jer je borba za mjesto apsolutni i stalni angazman tih igraca.
Gledao sam neki dan Zeljo-Newcastle,malo da se podsjetim i kada vidis razliku tih ekipa i kada je Baho rekao da njihova ekipa vrijedi 160 miliona eura,sa onakvim igracima,i kada sam vidio nas sastav,razlika je bila ogromna,ali motiv je ono sto moze da ucini cudo bez obzira na kvalitet.
Veliko je to sto sada u pripremnim utakmicama igramo sa takvim ekipama,jer nasi igraci krzo to iskustvo sticu onu osnovu igranja takvih utakmica i dobijaju rutinu kroz iste,te im se jasno stavlja u mozak koliko je potrebno da se parira takvim protivnicima i da vide gdje stoje,odnosno da se moze.Motiv kao takav i voljni momenat koji se nije desio prosle godine jer smo se prepali,je vrlo bitan i kroz ove utakmice dobijamo sliku sta nas ceka u utakmicama protiv Serifa.Tu je to negdje otprilike.Ako nasi uvide da mozemo i uz nasu veliku podrsku,da se ne prepadnu i da odigraju hrabro i sa puno trke,mislim da mozemo bar da probamo da nesto dobro uradimo,s obzirom da su oni svakako favoriti.Ne treba se prepasti,treba odigrati hrabro i sa puno trke ,uz nas navijace,moze izgledati dobro,a ove utakmice itekako koriste.Rezultat na ovim tekmama je potpuno nevazan,koliko je vazna fizicka i psihicka sprema da se to dobro odradi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jul 2011, 13:29

Izvjestaj sa slikama i Amarovom izjavom!

http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jul 2011, 13:35

Ova polo maica je podmoranje. :D Ovo moram imati :D Inače oprema je za 10+ !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 jul 2011, 13:36

Jarane majice stvarno VRH VRHOVA! Da hoce biti dresovi u ovom stilu, sa ovako tankim bijelim prugama. Nijansa plave je savrsena ! A gledam nesto, nije valjda Slavija da nosi dresove ADIDAS ??? Nevjerovatno! Nisam znao to!
Osim - drugo ime za Želju !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jul 2011, 13:39

rossoner je napisao/la:Jarane majice stvarno VRH VRHOVA! Da hoce biti dresovi u ovom stilu, sa ovako tankim bijelim prugama. Nijansa plave je savrsena ! A gledam nesto, nije valjda Slavija da nosi dresove ADIDAS ??? Nevjerovatno! Nisam znao to!
Oni su kupili te dresove ja mislim ...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 03 jul 2011, 13:43

rossoner je napisao/la:Jarane majice stvarno VRH VRHOVA! Da hoce biti dresovi u ovom stilu, sa ovako tankim bijelim prugama. Nijansa plave je savrsena ! A gledam nesto, nije valjda Slavija da nosi dresove ADIDAS ??? Nevjerovatno! Nisam znao to!
Moze bilo ko kupiti dresove bilo koje marke i ostampas brojeve i grb i nosis, ali kad potpises ugovor ti dobivas kompletnu opremu i reklamiras marku. E sad sve zavisi od ugovora, imas klauzule i razne pogodnost npr. da ti oblace sve selekcije, bonuse za ostvarene rezultate, procente od prodaje i sl.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jul 2011, 13:51

Admiral_TM87 je napisao/la:
Moze bilo ko kupiti dresove bilo koje marke i ostampas brojeve i grb i nosis, ali kad potpises ugovor ti dobivas kompletnu opremu i reklamiras marku. E sad sve zavisi od ugovora, imas klauzule i razne pogodnost npr. da ti oblace sve selekcije, bonuse za ostvarene rezultate, procente od prodaje i sl.
Objasnio. :D
@dresovi/oprema
konacno licimo na ekipu. ;)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 jul 2011, 14:04

nime_tm87 je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:
Objasnio. :D
@dresovi/oprema
konacno licimo na ekipu. ;)
E znao sam to kako idu ti ugovori, samo nisam znao da su oni kupili opremu :) Ma joj dajem petobu za ovu majicu !!! Prejako !
Osim - drugo ime za Želju !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 03 jul 2011, 14:48

Majice su predobre!!!

Jedno pitanje zna li se kakvi ce nam dresovi biti

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2011, 14:57

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Majice su predobre!!!

Jedno pitanje zna li se kakvi ce nam dresovi biti
Plavi!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 03 jul 2011, 14:58

Vjerovatno slican ovom karicevom
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.