Ne biras ti nista u tome je poenta ali nije ni bitno. Kazem ti, niti si ti, kao ni ja osoba kome je to bitno.MilanMladenovic je napisao/la: ↑28 jan 2025, 11:00Nije mi jasan tvoj dignuti gard. Druze nemoj koristiti nista zaboli me, ja sam iznio svoj stav. Nije mi kontradiktorno, jer svakako ce neko koristiti te podatke samo biram kome cu da ih dam.BaiMai je napisao/la: ↑28 jan 2025, 10:08Aha, tako je znaci, tebi je ono draze da te spijuniraju jedni i rade ko zna sta sa tvojim podacima, ali nemoj da to ovi tamo rade, jer ti ne znas kako oni rade? Jel tebi ovo kontradikotrno?MilanMladenovic je napisao/la: ↑28 jan 2025, 09:47OpenAI "nudi" zastitu podataka ali ti odjednom pokucaju CIA i FBI na vrata, tj. daju podatke na zahtjev vlade. A kako Kinezi to regulisu to stvarno ne znam. I nekako sam stava da mi je draze dat podatke Amerikancima nego Kinezima.
Na koju god stranicu udjes to vec pocinje zato kazem da mi je opcenito sve oko zastite podataka smjesno. Svi imamo bar na jednoj stranici i bankovne podatke, tako da **** ostalo.