Tamo je igrao više krilo nego napadača (Vedo igrao), s tim da je on školovani napadač.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Buyernphily je napisao/la:odmah u pocetku ih opeljusitiBayern are interested in RB Leipzig star Timo Werner (20)![]()
E, viš staro momče, to je to, samo što sumnjivi sadrzaj lobanje prosečnog fudbalera ne moze da obujmi tosekerbay je napisao/la:da se odmore leva, lam i alonso.
------------------muler---------------
kosta------------riberi---------roben
---------tiago-------------martin------
alaba-----humels----boa-------kimih
ili
-------------muler---riberi----------
alaba-----------kosta--------roben
----------vidal------martin---------
--humels-------boa---------kimih--
proslijedite karlu![]()
Ma te brojke nemaju toliko smisla, ionako se sve menja tokom meca u ko zna sta.sljivo je napisao/la:Ja bih 0-10-0, da vidiš tu varijacija.
brato, ne smijemo ljutiti matisica. ako se gosn kalaja naljuti, nece mu biti problem da iskesira 300+ miliona za pojacanja.phily je napisao/la:odmah u pocetku ih opeljusiti
nein(di mi je smajli sa brcicima?!)phily je napisao/la:malo sam popravio formaciju
a ja sam bio ubijedjen da smo doveli fleksibilnog genijalcafarinelli123 je napisao/la:E, viš staro momče, to je to, samo što sumnjivi sadrzaj lobanje prosečnog fudbalera ne moze da obujmi to
a svi su igrali pozicije na kojima sam ih stavio.sljivo je napisao/la:Ova 3-2-3-2 je vrh, kao da si ih uzeo u šaku i pobaco po terenu, pa gdje padnu tu i igraju.
a koga bi to stavio da igra libera?farinelli123 je napisao/la:Ja bih cak igrao 1 - 2 - 4 - 1 - 2 ili 1 - 2 - 4 - 2 -1 toliko varijacija da je to zastrašujuće.
tako je!sekerbay je napisao/la:ma nejma levandovskog, ljuuuuudi.
evo gasekerbay je napisao/la: riberi----------muler-----------roben
kosta----------tiago----------koman
----------------martin-----------------
alaba----------humels-----------boa
Moze se reci da bi to poticalo izvorno iz 3-5-2 ili 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 itd.sekerbay je napisao/la:a koga bi to stavio da igra libera?farinelli123 je napisao/la:Ja bih cak igrao 1 - 2 - 4 - 1 - 2 ili 1 - 2 - 4 - 2 -1 toliko varijacija da je to zastrašujuće.
to je ustvari neka 3-5-2 formacija u kojoj bi se najvjerovatnije igralo sa martinezom koji bi spartao iza ili ispred dva stopera.
je li tako?
Pa ovo je u imaginarnom mecu Bajerna sa Bajernom. Sadasnjim. Karlovim. Visoko agresivno, ali ne na posed.sljivo je napisao/la:Farineli, sa tom tvoj formacijom ko nije presao centar nije ni zabio. Lahn i Kimmich u sredini, to je isto ko pozicij noza pred harakiri, samo da neko pritisne.Hajd sad ozbiljno, napisi nesto sto bi mogli igrat.
sljivo je napisao/la:Farineli, sa tom tvoj formacijom ko nije presao centar nije ni zabio. Lahn i Kimmich u sredini, to je isto ko pozicij noza pred harakiri, samo da neko pritisne.Hajd sad ozbiljno, napisi nesto sto bi mogli igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.