ovde imaju neke slike

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako neko nesto napise na forumu ne znaci da se tebi obracao, ti si napisao da je steta, ali drugi nisu, i odmah su spominjali kako Amar ne bi dovodio takve igrace. Procitaj ti moj post malo, pa proticaj ostale postove.nick je napisao/la: niko nije napiso da ga ne treba dovest nego da je steta sto nam ne moze pomoc, joj sto ne mogu filozofa nazor
samo sto nam sada njegovo znanje ne ide na mlinOmar500 je napisao/la:Devil samo činjenice govori i sigurno više zna od svih nas ovdje. Kao što neko reče, Devil je ko enciklopedija
Nema tu sta hvaliti,kao sto si i sam rekao ne igraju uslovi igraju i igraci,time se upravo i vodim.Da igraju uslovi Zeljo bi tu bio favorit jer imaju kvalitetnije mladje igrace od njih.U vec spomenutoj prijateljskoj gledao sam i Costandachia i Hodereana koji su kao njihovi "talenti" i smem se usuditi reci da je Zolotic za njih izmislio fudbal.old school je napisao/la:**** majku ovaj devil ih nahvali pa nisu barselona ba,ne kontam kakve nase uslove,jeste li vi dobri kakvi su nasi uslovi ne igraju uslovi,igraju igraci,a GARANTUJEM DA ZELJO U OVOM TRENUTKU IMA PODJEDNAKE SANSE KAO I SERIFF ZA PROLAZ!
Devil je napisao/la:Gledao sam ih jednu prijateljsku ali su uglavnom igrali "anonimusi",igraci koji nisu u prvom planu te juniori im tako da to nije neki odraz kvalitete i neki znacajan pokazatelj.spielführer_21 je napisao/la:" ? $ " ове сезоне, & је то % ? -? Ја се $ $ " & ", ? ' %.. $ $ $ ова " " % "Devil je napisao/la:Valjda kraj priprema,to svi jedva cekaju.
Moze samo da raduje igra protiv Sturma ako je suditi prema izvestajima,ali ja dok ne vidim svojim ocima nista ne verujem,ali ipak i dalje stojim da su Zelji nazalost male sanse protiv Sheriffa.![]()
" % ? ? су "/? & " $ " $ " "?
Njima je ovaj prelazni rok otisla leva strana,Volkov koji je igrao ofanzivnije,te Brankovic koji je igrao levog beka,a doveli su zamenu u vidu Marcela Metue nekidan sam rekao da sam ga ja smatrao jednim od najboljih full-backova u Srbiji jer je pokrivao i levu i desnu stranu,verovatno ce u Sheriffu igrati desnog beka.
Napad im je svakako najjaci deo tima pogotovo nakon ovog prelaznog roka,istina otisli su Volas i Korac ali su dosla dva veoma dobra krila Sosa,strasne dve sezone u Albanskoj ligi za Dinamo cini mi se i Skenderbeu,moze igrati i centralnog,te U-20 reprezentativac Kolumbije David Cortes iz Jelgave,statistiku mu ne znam ali ja sam ga gledao za reprezentaciju vrlo dobro krilo,ako tome vec od ranije dodamo udarne igre Sheriffa Jymmia,Djurovica i Dhediuoa dolazimo do vrlo jednostavnog zakljucka da im je napad ubitacan i da je to najveci problem-kako zaustaviti najisturenije pa tek onda i krila.Ono sto mi iznenadjujuce deluje a to je da je Adamovic u toku sedmice poslan u Taraz na pozajmicu,istina nije mogao pored Rouambe ni doci do izrazaja ali mi je to potpuno cudno.
Ono gde bi Zeljo mogao da trazi eventualnu sansu je vezni red,slabi su tu nego prosle godine,ali su i tu jbg za BIH uslove prejaki.Ali posto su dosli i Sosa i Cortes koji bi trebali da zaigraju nisu jos dovoljno uigrani,sa njima bi jos trebalo da su tu Baca Nikolic te verovatno malompre spomenuti Rouamba.
Ja sam rekao nadam se ali ne verujem da se moze proci Sheriff,naravno vas prave navijace Zelje razumem i da se vise nadate ali otom potom.
Nisam ja rekao da tako mislim, nego da imam takav utisak, odnosno na mene takav dojam ostavljaš. Smatram te ozbiljnim forumašem koji ima najviše informacija o igračima i klubovima od svih nas (naša enciklopedija), ali - ili si toliki pesimista neki (jer znam da ti je Željo drag klub, moglo se primijetiti) - ili stvarno misliš da je Moldavija velesila fudbalska (iako Sheriff se izdvaja, znamo svi razloge) - ili je ovo što sam i spomenuo u prošlom postu.Devil je napisao/la:@Dino vidim vreme registrovanja ti je 6.jul 2010.Dakle bio si tu za vreme proslogodisnjih kvalifikacija za EL i LP.Zato da se ne bih ja vracao tamo pa vadio citate iz utakmica Partizana i Zvezde molio bih te da ti to uradis pa da vidis sta sam pricao o SRBIJANSKIM klubovima,posle toga mozes da se vratis da nastavimo pricu.
Jucer Smajic boravio pod B.B. ,ceka jos papire iz belgije,dogovorena suradnja sa Zrinjskim na dvije godine!babilonTM je napisao/la:Smajić Sulejman
Blizu smo,jos samo par dana...
Ovo mu je status sa fb, nadamo se da je par dana do prelaska u INSTITUCIJU!
pile87 je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
Na dnu slike nasi u novoj opremi ( nisu dresovi ) ima i slika bakljade i par sa terena.Pregovori sa lijevim bekom u toku.
pile87 je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
Na dnu slike nasi u novoj opremi ( nisu dresovi ) ima i slika bakljade i par sa terena.Pregovori sa lijevim bekom u toku.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.