FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

H-beg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la H-beg » 03 jul 2011, 01:11

http://isave.gepa-pictures.com/
ovde imaju neke slike ;)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 jul 2011, 01:17

nick je napisao/la: niko nije napiso da ga ne treba dovest nego da je steta sto nam ne moze pomoc, joj sto ne mogu filozofa nazor
Ako neko nesto napise na forumu ne znaci da se tebi obracao, ti si napisao da je steta, ali drugi nisu, i odmah su spominjali kako Amar ne bi dovodio takve igrace. Procitaj ti moj post malo, pa proticaj ostale postove.

Ne mogu ni ja ovakvih pametnjakovica ko ti pa ne pisem po forumu!
Mes Que Un Club

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 03 jul 2011, 01:25

**** majku ovaj devil ih nahvali pa nisu barselona ba,ne kontam kakve nase uslove,jeste li vi dobri kakvi su nasi uslovi ne igraju uslovi,igraju igraci,a GARANTUJEM DA ZELJO U OVOM TRENUTKU IMA PODJEDNAKE SANSE KAO I SERIFF ZA PROLAZ!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 jul 2011, 01:28

Devil samo činjenice govori i sigurno više zna od svih nas ovdje. Kao što neko reče, Devil je ko enciklopedija :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 03 jul 2011, 01:30

Omar500 je napisao/la:Devil samo činjenice govori i sigurno više zna od svih nas ovdje. Kao što neko reče, Devil je ko enciklopedija :D
samo sto nam sada njegovo znanje ne ide na mlin :mrgreen: :mrgreen: (ali nasi 100% prolazeeeeee ;) 8-) )
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 01:38

old school je napisao/la:**** majku ovaj devil ih nahvali pa nisu barselona ba,ne kontam kakve nase uslove,jeste li vi dobri kakvi su nasi uslovi ne igraju uslovi,igraju igraci,a GARANTUJEM DA ZELJO U OVOM TRENUTKU IMA PODJEDNAKE SANSE KAO I SERIFF ZA PROLAZ!
Nema tu sta hvaliti,kao sto si i sam rekao ne igraju uslovi igraju i igraci,time se upravo i vodim.Da igraju uslovi Zeljo bi tu bio favorit jer imaju kvalitetnije mladje igrace od njih.U vec spomenutoj prijateljskoj gledao sam i Costandachia i Hodereana koji su kao njihovi "talenti" i smem se usuditi reci da je Zolotic za njih izmislio fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 03 jul 2011, 01:42

Devil je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Valjda kraj priprema,to svi jedva cekaju. ;)

Moze samo da raduje igra protiv Sturma ako je suditi prema izvestajima,ali ja dok ne vidim svojim ocima nista ne verujem,ali ipak i dalje stojim da su Zelji nazalost male sanse protiv Sheriffa. :(
" ? $ " ове сезоне, & је то % ? -? Ја се $ $ " & ", ? ' %.. $ $ $ ова " " % " :?
" % ? ? су "/? & " $ " $ " "?
Gledao sam ih jednu prijateljsku ali su uglavnom igrali "anonimusi",igraci koji nisu u prvom planu te juniori im tako da to nije neki odraz kvalitete i neki znacajan pokazatelj.

Njima je ovaj prelazni rok otisla leva strana,Volkov koji je igrao ofanzivnije,te Brankovic koji je igrao levog beka,a doveli su zamenu u vidu Marcela Metue nekidan sam rekao da sam ga ja smatrao jednim od najboljih full-backova u Srbiji jer je pokrivao i levu i desnu stranu,verovatno ce u Sheriffu igrati desnog beka.
Napad im je svakako najjaci deo tima pogotovo nakon ovog prelaznog roka,istina otisli su Volas i Korac ali su dosla dva veoma dobra krila Sosa,strasne dve sezone u Albanskoj ligi za Dinamo cini mi se i Skenderbeu,moze igrati i centralnog,te U-20 reprezentativac Kolumbije David Cortes iz Jelgave,statistiku mu ne znam ali ja sam ga gledao za reprezentaciju vrlo dobro krilo,ako tome vec od ranije dodamo udarne igre Sheriffa Jymmia,Djurovica i Dhediuoa dolazimo do vrlo jednostavnog zakljucka da im je napad ubitacan i da je to najveci problem-kako zaustaviti najisturenije pa tek onda i krila.Ono sto mi iznenadjujuce deluje a to je da je Adamovic u toku sedmice poslan u Taraz na pozajmicu,istina nije mogao pored Rouambe ni doci do izrazaja ali mi je to potpuno cudno.
Ono gde bi Zeljo mogao da trazi eventualnu sansu je vezni red,slabi su tu nego prosle godine,ali su i tu jbg za BIH uslove prejaki.Ali posto su dosli i Sosa i Cortes koji bi trebali da zaigraju nisu jos dovoljno uigrani,sa njima bi jos trebalo da su tu Baca Nikolic te verovatno malompre spomenuti Rouamba.
Ja sam rekao nadam se ali ne verujem da se moze proci Sheriff,naravno vas prave navijace Zelje razumem i da se vise nadate ali otom potom.

Imam osjećaj da ti tako neofirno našu ligu smatraš toliko jadnom, da jadnija ne može biti. Nije to daleko od ostine, ali, opet ponavljam, da igra neki SRBIJANSKI (namjerno ovako pišem da bi shvatio) klub, rekao bi da je vezni red slab i za naše uslove. Sturm je PUNO jači od Sheriffa, 10000%. A dobro smo se nosili, iako je prijateljska. Uostalom, uvijek dižeš Sheriff, a na sreću ljudi prođu Dinamo Zg, igra im je fuj, još HEEEJ MOLDAVSKI KLUB, MOLDAVIJA!
U mom svijetu važe moja pravila

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 01:45

@Dino vidim vreme registrovanja ti je 6.jul 2010.Dakle bio si tu za vreme proslogodisnjih kvalifikacija za EL i LP.Zato da se ne bih ja vracao tamo pa vadio citate iz utakmica Partizana i Zvezde molio bih te da ti to uradis pa da vidis sta sam pricao o SRBIJANSKIM klubovima,posle toga mozes da se vratis da nastavimo pricu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 jul 2011, 02:32

Markovic(Cola) - Jese - Gerhardt - Kvesic

Mislim da bi odbrana bila i vise nego dobra/jaka makar za ovu nasu Saban ligu :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 03 jul 2011, 03:17

Devil je napisao/la:@Dino vidim vreme registrovanja ti je 6.jul 2010.Dakle bio si tu za vreme proslogodisnjih kvalifikacija za EL i LP.Zato da se ne bih ja vracao tamo pa vadio citate iz utakmica Partizana i Zvezde molio bih te da ti to uradis pa da vidis sta sam pricao o SRBIJANSKIM klubovima,posle toga mozes da se vratis da nastavimo pricu. ;)
Nisam ja rekao da tako mislim, nego da imam takav utisak, odnosno na mene takav dojam ostavljaš. Smatram te ozbiljnim forumašem koji ima najviše informacija o igračima i klubovima od svih nas (naša enciklopedija), ali - ili si toliki pesimista neki (jer znam da ti je Željo drag klub, moglo se primijetiti) - ili stvarno misliš da je Moldavija velesila fudbalska (iako Sheriff se izdvaja, znamo svi razloge) - ili je ovo što sam i spomenuo u prošlom postu.

Za tvoju omiljenu Zvezdu si govorio da će ispasti od, zaboravih mu ime, ali si govorio da će ispasti od nekog kluba i prošli su na kraju, dok si čini mi se i za Partizan govorio da neće proći u LP/LŠ. Očigledno si onda neki pesimista. Nemoj, naučno dokazano da skraćuje život. ;)
U mom svijetu važe moja pravila

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 03 jul 2011, 08:59

Protiv Sturma smo se odlicno nosili ovi nasi odozdo sto su isli kazu da smo zasluzili pobjedu.
Upaljene su oko 11-12 baklji u prvom poluvremenu došlo je i par njihovih navijca al su prestali pjevat kad su se upalile baklje.
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 jul 2011, 09:27

strasna pojacanja iz albanske i latvijske lige koje su inace poznate kao jedne od jacih liga u evropi

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 03 jul 2011, 10:01

babilonTM je napisao/la:Smajić Sulejman

Blizu smo,jos samo par dana...

Ovo mu je status sa fb, nadamo se da je par dana do prelaska u INSTITUCIJU!
Jucer Smajic boravio pod B.B. ,ceka jos papire iz belgije,dogovorena suradnja sa Zrinjskim na dvije godine!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jul 2011, 10:44

http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
Na dnu slike nasi u novoj opremi ( nisu dresovi ) ima i slika bakljade i par sa terena.Pregovori sa lijevim bekom u toku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 jul 2011, 11:11

pile87 je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
Na dnu slike nasi u novoj opremi ( nisu dresovi ) ima i slika bakljade i par sa terena.Pregovori sa lijevim bekom u toku.
:o kako je samo oprema uradjena,dresovi ne mogu fulati,Drasticna razlika :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 jul 2011, 11:13

Aha, i ja sam se zijanio, super je oprema. Drago mi je što će i omladinske kategorije dobiti dresove, znači svi.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 jul 2011, 11:14

I golman nosi Macronov dres i Odavde vidim da je Grb KONACNO prosiven a ne lijepljen :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 03 jul 2011, 11:55

jel ovo zeba novi kapiten il mi se cini? bar po slikama...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 03 jul 2011, 11:55

pile87 je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/

Ova trening oprema mi je za 10!!!! :D :D :D Sada dres mogu staviti po cijeni od 100KM, kada se vidi sta je kvalitet!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 jul 2011, 12:00

? ' ја ' " у ' % ", " су " % ". & $ ја " 20 " у " ? ", а & је " ? $ & је % $ $ &. $ је " пуно ? ? " то " " %..
? ? ' " то / $-" нас је " ? ?. $ % $ у ? " " " је остао ' с ?.
' & $ је $ ", $ је ? ? " $ " ", ? ноге су % & " ".

$ је " $ $ је % $ " у ' ? :? :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.