FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Curva_SUD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Curva_SUD » 02 jul 2011, 23:25

Kvesic nije los al bi nam Jese bolje doso :|
al za Jesea ce se znati do utorka najdalje ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 02 jul 2011, 23:25

Ted Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatiće :D
ali Ješe igra stopera, a Kvesić igra lijevog beka
G R B A V I C A 2

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jul 2011, 23:27

Smajić Sulejman

Blizu smo,jos samo par dana...

Ovo mu je status sa fb, nadamo se da je par dana do prelaska u INSTITUCIJU!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 jul 2011, 23:32

Baby je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 jul 2011, 23:47

nick je napisao/la:
Baby je napisao/la:
Ne bi ni Amar bio glup da dovede nekog igraca , a da nemoze pomoci u evropi tj. da ne moze igrati :roll:

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 02 jul 2011, 23:54

amarpustahija je napisao/la:
Baby je napisao/la:

Ne bi ni Amar bio glup da dovede nekog igraca , a da nemoze pomoci u evropi tj. da ne moze igrati :roll:
bio prijavljen za Varaždin u utakmici prošle sedmice, ti u svakom postu se nešto praviš pametan
G R B A V I C A 2

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 jul 2011, 23:55

decko je igro za varazdin prvo pretkolo, pa ti kolutaj ocima do sabaha :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 jul 2011, 23:57

nick je napisao/la:decko je igro za varazdin prvo pretkolo, pa ti kolutaj ocima do sabaha :mrgreen:
Bio je prijavljen, ali nije igrao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 02 jul 2011, 23:58

Ne pravi se samo on pametan, ima ih na izvoz:
amarpustahija, Omar500, Curva SUD i ostali tinejdžeri.
U mom svijetu važe moja pravila

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 jul 2011, 00:40

Sto Amar ne bi doveo kvalitetnog beka cak i ako ne moze igrati u evropi???

Jel to mozda Zelji cilj da osvoji Evropa ligu, ili mozda da prezimi u istoj???

Zeljo ce igrati u evropi 2 do max. 6 tekmi, i to je to, onda ide liga BIH i kup BIH gdje ce odigrati jos nekih 36 tekmi. Cisto sumnjam da mu je uslov da neko moze igrati u evropi, ljudi otovirte oci malo i razmisljajte glavom, Bog vam je dao glavu i mozak u njoj da ga korsitite ponekad. Zbog 6 tekmi izgubiti igraca koji ce biti od velike pomoci u ostalih 36, svaka vam cast na zdravom razmisljanju i logici.
Mes Que Un Club

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jul 2011, 00:45

amertiger je napisao/la:Sto Amar ne bi doveo kvalitetnog beka cak i ako ne moze igrati u evropi???

Jel to mozda Zelji cilj da osvoji Evropa ligu, ili mozda da prezimi u istoj???

Zeljo ce igrati u evropi 2 do max. 6 tekmi, i to je to, onda ide liga BIH i kup BIH gdje ce odigrati jos nekih 36 tekmi. Cisto sumnjam da mu je uslov da neko moze igrati u evropi, ljudi otovirte oci malo i razmisljajte glavom, Bog vam je dao glavu i mozak u njoj da ga korsitite ponekad. Zbog 6 tekmi izgubiti igraca koji ce biti od velike pomoci u ostalih 36, svaka vam cast na zdravom razmisljanju i logici.

niko nije napiso da ga ne treba dovest nego da je steta sto nam ne moze pomoc, joj sto ne mogu filozofa nazor

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 03 jul 2011, 00:47

bilo bi dobro da se dovede i Ješe i Kvesić, Ješe jer bi nyema mogao zatvoriti lijevu stranu u europi a bogi i ješe stopere, a u ligi kvesic bi bio odlicno pojacanje na lijevoj strani, a ješe i nyema stoperi !

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 03 jul 2011, 00:47

ja koliko znam nije bitno sto je bio u zapisniku ako nije ulazio u igru , ili je do mene ili do one sirovine borovine :mrgreen:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jul 2011, 00:52

lottdogg je napisao/la:ja koliko znam nije bitno sto je bio u zapisniku ako nije ulazio u igru , ili je do mene ili do one sirovine borovine :mrgreen:
Imal neko malo upućeniji da ovo potvrdi ili demantuje?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jul 2011, 00:54

neroazzuro je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ja koliko znam nije bitno sto je bio u zapisniku ako nije ulazio u igru , ili je do mene ili do one sirovine borovine :mrgreen:

evo sa drugog foruma

A substitute player who has not been
fielded is entitled to play for another club competing in the UEFA Champions
League or UEFA Europa League in the course of the same season, provided
that he is registered with the UEFA administration in accordance with the
present regulations.

Ne znam zašto sam vjerovao Borovini. Uglavnom, Kvesić bi imao pravo igrati protiv Sherifa, jer je presjedio utakmicu Varaždina u Evropa ligi.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 03 jul 2011, 00:55

neroazzuro je napisao/la:
ako ima neko ko nije lijen nek potrazi u pravilnicima uefinim imal sta o tome :)

evo vec je neko :mrgreen:

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 03 jul 2011, 00:56

imali slika kakvih ????

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jul 2011, 00:57

Kad ne ulazi u igru Varazdincima, nece ni nama! :twisted: :twisted: :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 jul 2011, 00:58

Супер, $ је остао % ? $ ?: $ га $ :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 01:11

spielführer_21 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Valjda kraj priprema,to svi jedva cekaju. ;)

Moze samo da raduje igra protiv Sturma ako je suditi prema izvestajima,ali ja dok ne vidim svojim ocima nista ne verujem,ali ipak i dalje stojim da su Zelji nazalost male sanse protiv Sheriffa. :(
" ? $ " ове сезоне, & је то % ? -? Ја се $ $ " & ", ? ' %.. $ $ $ ова " " % " :?
" % ? ? су "/? & " $ " $ " "?
Gledao sam ih jednu prijateljsku ali su uglavnom igrali "anonimusi",igraci koji nisu u prvom planu te juniori im tako da to nije neki odraz kvalitete i neki znacajan pokazatelj.

Njima je ovaj prelazni rok otisla leva strana,Volkov koji je igrao ofanzivnije,te Brankovic koji je igrao levog beka,a doveli su zamenu u vidu Marcela Metue nekidan sam rekao da sam ga ja smatrao jednim od najboljih full-backova u Srbiji jer je pokrivao i levu i desnu stranu,verovatno ce u Sheriffu igrati desnog beka.
Napad im je svakako najjaci deo tima pogotovo nakon ovog prelaznog roka,istina otisli su Volas i Korac ali su dosla dva veoma dobra krila Sosa,strasne dve sezone u Albanskoj ligi za Dinamo cini mi se i Skenderbeu,moze igrati i centralnog,te U-20 reprezentativac Kolumbije David Cortes iz Jelgave,statistiku mu ne znam ali ja sam ga gledao za reprezentaciju vrlo dobro krilo,ako tome vec od ranije dodamo udarne igre Sheriffa Jymmia,Djurovica i Dhediuoa dolazimo do vrlo jednostavnog zakljucka da im je napad ubitacan i da je to najveci problem-kako zaustaviti najisturenije pa tek onda i krila.Ono sto mi iznenadjujuce deluje a to je da je Adamovic u toku sedmice poslan u Taraz na pozajmicu,istina nije mogao pored Rouambe ni doci do izrazaja ali mi je to potpuno cudno.
Ono gde bi Zeljo mogao da trazi eventualnu sansu je vezni red,slabi su tu nego prosle godine,ali su i tu jbg za BIH uslove prejaki.Ali posto su dosli i Sosa i Cortes koji bi trebali da zaigraju nisu jos dovoljno uigrani,sa njima bi jos trebalo da su tu Baca Nikolic te verovatno malompre spomenuti Rouamba.
Ja sam rekao nadam se ali ne verujem da se moze proci Sheriff,naravno vas prave navijace Zelje razumem i da se vise nadate ali otom potom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.