Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 18 apr 2013, 21:11

AnfieldMole ‏@AnfieldMole 9m
The agent of #assaidi in discussions with #lfc regards a pay off in advance of a summer exit #lfc
Assaidi izgleda ide na ljeto bolje ga iskoristit za dovođenja Eriksena i Toby-a.
LFCTS ‏@LFCTS 5m
Vorm: "A reunion with Rodgers would be special. The collaboration was very good last season. But for now Reina is #LFC's first goalkeeper."
Mislim da bi bilo glupo dovodit Vorma ako Reina ostane dobar do kraja sezone.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 18 apr 2013, 23:37

2008-2009 vs 2012-2013

slika
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 apr 2013, 00:41

1, Zbog kupa Konfederacija, Suarez će propustiti pripreme i početak sezone.
2.Marco Rojas je potvrdio da napušta Autraliju i da se seli u Evropu. 99 % ide kod nas, samo što to nije direktnosmio izgovoriti.
3. Marcos Alonso blizu potpisivanja za Fiorentinu. Zaista bi bile velika šteta da ga Liverpool ne dovede. Ima 22 godine i vrlodobar je lijevi bek, a nama jedna takva rezerva je prijeko potrebna. Ali šta ćeš, Rosgersu je jeftino promakao Sissoko, pa će i ovaj igrač isto tako najvjerovatnije njemu promaći, kao i Diame ljetos.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 apr 2013, 00:59

Mascherano, Xabi, Gerrard. Kakvu smo samo sredinu teretani imali. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 apr 2013, 08:57

@Rizo, necu ga ni ja prezaliti. Bas mi je bilo krivo kad je otisao, ali sta je, tu je. A o Kingu da ne pricam... Samo neznalica kakva je Henry moze otpustiti onakvu legendu. Vidi se da je za njih samo bejzbol.

@fera, jasta nego deru. Prodjose napokon. A vala i ne pisem aktivno na temi iz raznoraznih razloga, a mrsko mi se raspravljati s rajom :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 apr 2013, 09:05

slika

a ne bi bili losi
slika
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 apr 2013, 10:28

Henderson je napisao/la:1, Zbog kupa Konfederacija, Suarez će propustiti pripreme i početak sezone.
2.Marco Rojas je potvrdio da napušta Autraliju i da se seli u Evropu. 99 % ide kod nas, samo što to nije direktnosmio izgovoriti.
3. Marcos Alonso blizu potpisivanja za Fiorentinu. Zaista bi bile velika šteta da ga Liverpool ne dovede. Ima 22 godine i vrlodobar je lijevi bek, a nama jedna takva rezerva je prijeko potrebna. Ali šta ćeš, Rosgersu je jeftino promakao Sissoko, pa će i ovaj igrač isto tako najvjerovatnije njemu promaći, kao i Diame ljetos.
ma rojas ce u njemacku. diame bi dosao sigurno da je king ostao.
nama su uvijek igraci promicali ovako al sta da se radi....
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 apr 2013, 10:32

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:1, Zbog kupa Konfederacija, Suarez će propustiti pripreme i početak sezone.
Otkud to sada za Njemačku? Nisam nigdje pročitao to, čak šta više, pisalo se da će nam doći jetinije i da je ova turneja jedan vid otplate Melburnu za njegov transfer. Ali ko zna, možda si i u pravu, jer nama ako dođe Eriksen on je višak.

Suarezova impotencija u posljendjih mjesec dana može ga koštati titule najboljeg strijelca Premiershipa. Opet je u prednosti od jednog gola i činjenice da je Persi zabio 5 iz penala a Suarez nijedan. Ali, mogao je vala u utakmicama sa West Hamom i Redingom osigurati nagradu, ovako sada mora strpati barem jedan Chelsiju.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 apr 2013, 10:57

Captain fantastic. Čestitke Gerrardu, potpuno zasluženo!
U znak obiljezavanja 40. godina od dodjeljivanja PFA nagrada. Nas Steven Gerrard je usvojio prvo mjesto, zahvaljujuci velikom broju glasova navijaca. U mnostvu vrhunskih fudbalera koji su bili u konkurenciji, Gerrard je iza sebe ostavio imena kao sto su: Henry, Dalglish, Keegan, Lineker, Hunter, Berkamp i mnogi drugi.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 apr 2013, 13:17

fera je napisao/la:
Ja koliko znam Diame je otišao u West Ham dok je Dalglish bio na klupi navodno zbog konkurencije kod nas u ekipi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 apr 2013, 13:37

Otprilike mjesec dana nakon otkaza Kennyja je Diame potpisao za West Ham.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 19 apr 2013, 13:55

Carlo je napisao/la:Otprilike mjesec dana nakon otkaza Kennyja je Diame potpisao za West Ham.
Znaci eriksen, ince, alonso xabi, bony, begovic i dobar stoper njih dovest, a rijesit se skrtela, reine, downinga, carolla, shelvey

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 apr 2013, 14:53

slika

Ne znam za vas, ali meni ovaj tim izgleda pravo moćno, samo ne znam ko bi mogao na stopera :D
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 apr 2013, 14:59

EBSCO je napisao/la:
fera je napisao/la:
Ja koliko znam Diame je otišao u West Ham dok je Dalglish bio na klupi navodno zbog konkurencije kod nas u ekipi.
ne znas dobro :mrgreen:
You are someone else I am still right here

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 apr 2013, 15:03

gio10 je napisao/la:slika

Ne znam za vas, ali meni ovaj tim izgleda pravo moćno, samo ne znam ko bi mogao na stopera :D
Alderweireld :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 apr 2013, 15:06

EBSCO je napisao/la: Alderweireld :D
Tako je :D

Koju bi onda veličinu imali i još npr Bony,Mikitarijan,Downing,Williams,Rojas klupa :mrgreen: i Torres :mrgreen:
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 19 apr 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 19 apr 2013, 15:48

Imali bi prejak tim, jos umjesto reine begovica dovest, al eto vec imamo

reina (ak ostane) enrikea, aggera, jonsona, gerrada, coutina, suareza, staridza za prvih 11 za narednu sezonu tri igraca nam moraju doci eriksen,alderweireled i xabi, te na klupu dovest bony i mikitarijana

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 apr 2013, 23:28

Kakve se ovdje bajke pisu pozavidio bi vam i Hans Christian Andersen. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 20 apr 2013, 00:02

@AnfieldMole: The whisper I Heard tonight is god will be coaching the #lfc strikers next season in a part time role #fowler
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 apr 2013, 10:09

slika
slika
slika

Šti bi rekao bivši brat Fera ( :mrgreen: ) evo nam Kinga nazad.
The Times says Kenny Dalglish held talks with John W. Henry, Liverpool’s principal owner this week and Rodgers has made it clear that he would not veto the possibility of his predecessor returning to the club. John Henry met Dalglish at a hotel in the city centre, increasing the likelihood of the Scot returning to the club in a possible ambassadorial role.
BR: "It’s something I want to do for next season across the club, which is get former players involved, this is a wonderful football club. With the likes of Jamie Carragher moving on in the summer, I want to look around and see people with a link to the past. We will be looking to do that in a number of areas, whether that be through coaching or ambassadorial roles, but there’s nothing concrete at the moment. The most important thing for me is the club, not Brendan Rodgers."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.