FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kosewsko hill
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kosewsko hill » 02 jul 2011, 22:25

nummaLFCŽ je napisao/la:Nemojte se pretjerano sad radovati, da se ne bi poslije sj****ali. Ovo nije nikakvo mjerilo...
Kako misliš nije nikakvo mjerilo ??? Igrati pripremnu utakmicu protiv jakog protivnika po meni jeste mjerilo, pogotovo što smo solidnu utakmicu sa dosta prilika odigrali ! Da je bilo 1-0 za njih a mi se uz to branili ko BiH protiv španije u Sevilji, onda ne bi rezultat bio neko mjerilo.. Ovako, prva pripremna utakmica 3-3 protiv prvaka Slovenije, poraz 1-0 od prvaka Austrije uz odličnu igru u obje utakmice je super pomak u odnosu na period kad je Amar tek došao i kad smo gubili 4-0 od Karlovca i sl.
Ovo za sada po meni izgleda super jer je samo Šeha otišao od onih koje je malo teže zamjeniti.Nikakav gubitak nije što su nam otišli Mešić, Vasilić, Lazar i Ćulum, čak šta više... Adilović i Selimović će se dobro uklopiti i dobili smo puno brži napad za razliku od prošle sezone.Računam da će i Stančeski igrati puno više ove sezone, vidjeli smo da je to odmah puno brže sa njim, nego sa Ćulumom npr. Također, Višća kako sam primjetio po ovim izvještajima igra odlično, što mi je pravo drago, jer je bio očajan u proljetnom dijelu..Samo još tog lijevog beka čekamo i štopera koji će biti zamjena Bogiju i Nyemi i to je to..( možda i ovaj Alić bude dobar, bio je povrijeđen kad je tek došao).
Željo - My first love!!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jul 2011, 22:35

Iako nismo gledali utakmicu, vidim da smo poprilično zadovoljni rezultatom i igrom. Ne znamo kako je sve to izgledalo, ali čim je samo taj jedan go izgleda da je odbrana danas štimala poprilično dobro. Bilo bi extra da je Ješe potpisao, jer je i Osim rekao da nam treba štoper, a Ješe bi svojim iskustvom dosta pomogao. Pored štopera tu su izgleda deficitarne pozicije OBA beka jer danas igranje Benjamina Čolića, jasno pokazuje da Osim nije zadovoljan partijom Markovića protiv Maribora. Pozicija lijevog beka je bez ikakve rasprave velika "rupa". Spominjao se onaj Kvesić(tako se preziva čini mi se), pa ne znam šta je s njim, mada on ne bi mogao igrati u Evropi ali bi bio potencijalno pojačanje za ligu i Kup. Sve u svemu čini mi se da je ovo za sad dosta dobro. Ako mislimo dovoditi dalje pojačanja primarno se čini dovođenje štopera i bekova. Misli li Osim ozbiljno u Evropi vidjet ćemo ovo koji dan jer ako misli dovoditi bilo šta za Evropu, krajnje je vrijeme. Ja imam osjećaj da bi Moldavce mogli preskočiti, ali se ne želim previše nadati, da ne bi bilo velikog razočaranja. U svakom slučaju, nismo bez šansi!!!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 02 jul 2011, 22:37

ovo danas je bilo veoma dobro i ovakve partije raduju i daju neki razlog za optimizam, bilo bi dobro kad bi imali neki video izvještaj
međutim, ove prijateljske znaju da budu jako varljive ne bi se trebala praviti neka ozbiljna procjena kvalitete na osnovu toga (ali itekako može poslužiti kao neki orijentir i za uviđanje mana naravno), recimo u nekim od prethodnih utakmica sturm je izgubio sa 2:1 od ove ekipe http://www.transfermarkt.at/de/tsv-hart ... _4467.html te istim rezultatom izgubio od ove http://www.transfermarkt.de/de/metalist ... _6414.html
a dovoljno je da se sjetimo nekih naših prijateljskih iz prethodih priprema kada su nas recimo hrvatski (niže)ligaši znali rastaviti na proste faktore ili sjetite se zrinjskog i 5:1 poraza u mostaru kad se amar vratio...

moje je stajalište da su moldavci malo precijenjeni, u redu, nisu oni uopće slaba ekipa, ali malo mi je glupo reći da nemamo nikakvih šansi protiv MOLDAVACA

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 jul 2011, 22:39

arbitar je napisao/la:ovo danas je bilo veoma dobro i ovakve partije raduju i daju neki razlog za optimizam, bilo bi dobro kad bi imali neki video izvještaj
međutim, ove prijateljske znaju da budu jako varljive ne bi se trebala praviti neka ozbiljna procjena kvalitete na osnovu toga (ali itekako može poslužiti kao neki orijentir i za uviđanje mana naravno), recimo u nekim od prethodnih utakmica sturm je izgubio sa 2:1 od ove ekipe http://www.transfermarkt.at/de/tsv-hart ... _4467.html te istim rezultatom izgubio od ove http://www.transfermarkt.de/de/metalist ... _6414.html
a dovoljno je da se sjetimo nekih naših prijateljskih iz prethodih priprema kada su nas recimo hrvatski (niže)ligaši znali rastaviti na proste faktore ili sjetite se zrinjskog i 5:1 poraza u mostaru kad se amar vratio...

moje je stajalište da su moldavci malo precijenjeni, u redu, nisu oni uopće slaba ekipa, ali malo mi je glupo reći da nemamo nikakvih šansi protiv MOLDAVACA
Nemoj zayebavat' da nemamo sanse :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 jul 2011, 22:50

arbitar je napisao/la:ovo danas je bilo veoma dobro i ovakve partije raduju i daju neki razlog za optimizam, bilo bi dobro kad bi imali neki video izvještaj

problem je u tome sto su oni moldavci samo na papiru
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 jul 2011, 22:51

bistrikboy je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Не & " " & се $ ?..? не & " ? $ " & ' " & ", & % је " ? с ?..
protiv hapoela je bila sramota :mrgreen:
Bistrice de link od portala na kojem su slike ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 jul 2011, 22:54

LudLo 4 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Не & " " & се $ ?..? не & " ? $ " & ' " & ", & % је " ? с ?..
protiv hapoela je bila sramota :mrgreen:
Bistrice de link od portala na kojem su slike ;)
vrati se koju stranicu unazad i nadji link gdje je bio tekstualni prenos
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jul 2011, 22:55

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 jul 2011, 22:59

Pa nemogu da vjerujem , sad uso na Sturmovu stranicu , i ima samo jedna slika , a dole tekst od utakmice , još nismo dobili macronove dresove :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jul 2011, 23:00

amarpustahija je napisao/la:Pa nemogu da vjerujem , sad uso na Sturmovu stranicu , i ima samo jedna slika , a dole tekst od utakmice , još nismo dobili macronove dresove :roll:
dresove smo dobili ali se u njima nece igrati do serifa
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 02 jul 2011, 23:03

Kvesic je nas! ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 jul 2011, 23:03

amarpustahija je napisao/la:Pa nemogu da vjerujem , sad uso na Sturmovu stranicu , i ima samo jedna slika , a dole tekst od utakmice , još nismo dobili macronove dresove :roll:
dresove smo dobili ali se u njima nece igrati do serifa
Hvala Bistriče :)

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 02 jul 2011, 23:05

[youtube][/youtube]

Gledajte nyeme od 0:18 :D gledajte mu oci
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 jul 2011, 23:05

Curva_SUD je napisao/la:Kvesic je nas! ;)
Ko je sad Kvesić ?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 jul 2011, 23:06

amarpustahija je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la:Kvesic je nas! ;)
Ko je sad Kvesić ?
lijevi bocni iz varazdina
Za zivot cijeli!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 jul 2011, 23:10

Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 02 jul 2011, 23:16

Ted Mosby je napisao/la:Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
hahahhaha, nemoj me pogresno shvatiti, ozbiljan si lik, nije da ti ne vjerujem, al' na ovom forumu sva nasa pojacanju il' ljudi imaju na fejsu pa pricaju sa njima, ili hodaju po kafama zajedno, il' znaju ko im djecu cuva :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 jul 2011, 23:18

zlaya_tm87 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
hahahhaha, nemoj me pogresno shvatiti, ozbiljan si lik, nije da ti ne vjerujem, al' na ovom forumu sva nasa pojacanju il' ljudi imaju na fejsu pa pricaju sa njima, ili hodaju po kafama zajedno, il' znaju ko im djecu cuva :mrgreen:
Ja sam iskren, oš da ti pošaljem na pp njegov pravi profil
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 02 jul 2011, 23:21

Ted Mosby je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Ja sam iskren, oš da ti pošaljem na pp njegov pravi profil
ma jok ba, samo mi je bilo smijesno jer u zadnjih nekoliko dana kako ide ova prica o pojacanjima, ispostavilo se da je svijet veoma malo mjesto, svako svakoga zna. vecina su naravno bombe :D

ugl. ti kazes dobar igrac?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 jul 2011, 23:24

momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.