Kako misliš nije nikakvo mjerilo ??? Igrati pripremnu utakmicu protiv jakog protivnika po meni jeste mjerilo, pogotovo što smo solidnu utakmicu sa dosta prilika odigrali ! Da je bilo 1-0 za njih a mi se uz to branili ko BiH protiv španije u Sevilji, onda ne bi rezultat bio neko mjerilo.. Ovako, prva pripremna utakmica 3-3 protiv prvaka Slovenije, poraz 1-0 od prvaka Austrije uz odličnu igru u obje utakmice je super pomak u odnosu na period kad je Amar tek došao i kad smo gubili 4-0 od Karlovca i sl.nummaLFCŽ je napisao/la:Nemojte se pretjerano sad radovati, da se ne bi poslije sj****ali. Ovo nije nikakvo mjerilo...
Ovo za sada po meni izgleda super jer je samo Šeha otišao od onih koje je malo teže zamjeniti.Nikakav gubitak nije što su nam otišli Mešić, Vasilić, Lazar i Ćulum, čak šta više... Adilović i Selimović će se dobro uklopiti i dobili smo puno brži napad za razliku od prošle sezone.Računam da će i Stančeski igrati puno više ove sezone, vidjeli smo da je to odmah puno brže sa njim, nego sa Ćulumom npr. Također, Višća kako sam primjetio po ovim izvještajima igra odlično, što mi je pravo drago, jer je bio očajan u proljetnom dijelu..Samo još tog lijevog beka čekamo i štopera koji će biti zamjena Bogiju i Nyemi i to je to..( možda i ovaj Alić bude dobar, bio je povrijeđen kad je tek došao).