FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Prognozira se ovaj sastav, BILD, naravno 4-3-3:
Neuer - Lahm, Javi, Hummels, Alaba - Kimmich, Alonso, Thiago - Muller, Lewa, Robben.
Neuer - Lahm, Javi, Hummels, Alaba - Kimmich, Alonso, Thiago - Muller, Lewa, Robben.
daj riberia i robena u pocetzno mo kolko je dud dugo vremena proslo da zajedno zapocneu tekmusljivo je napisao/la:Prognozira se ovaj sastav, BILD, naravno 4-3-3:

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- gerdmuller
- Kontakt:
Ribery odavno nije igrac za prvu postavu.Costa lijevo,Robben desno i show je zagarantiran.Karlo je napisao/la: daj riberia i robena u pocetzno mo kolko je dud dugo vremena proslo da zajedno zapocneu tekmu
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- farinelli123
- Kontakt:
Zasto igramo te rigidne formacije? Zasto mora konvencionalno? Mene bi bilo stid da izgubim utakmicu sa ovakvim igracima u timu. Bilo kad protiv bilo koga i da mi na racun legnu silne hartije od vrednosti. Ovo nema veze sa Ancelotijem. Ovo vazi za svaku polupismenu i neobrazovanu bukvu koja je celog zivota trčala po livadi za "komadom" vazduha sadrzanim unutar "ljuske" od gume i koze koji se naziva loptom, a onda usao u skupoceno krojeno odelo sto mu daje za pravo da bude to sto jeste. Odjednom su to autoriteti koji poznaju igru, a imaju neke strucne štabove, timove pseudo analiticara, sa misaonim izrazima lica koji tumace, analiziraju nesto. Kuda plovi ovaj brod sa stotinu jedrila? Her şey yarrağa gitti.
•
Jedva čekam utakmicu, nisam odavno bio ovako "naložen" na utakmicu, fala Lajpcigu što su mi opet zapalili inner flame 

Official : Neuer - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Kimmich, Alonso, Thiago - Müller, Lewandowski, Costa

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Je li došlo vrijeme da Muller konačno zabije neki gol.
Muller bi trebao otici na neku pauzu, to bi bilo najpametnije
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut

Oslabljen Bayer.
Brod plovi u nepovrat. Sve se plaća pa i ovaj nogomet. Kapitalizam nam je odavno pojeo svaki kutak života, tako da se sada od svega pravi "skupocjena" nauka, a najmanje od onoga što zaista nauka jeste.farinelli123 je napisao/la:Zasto igramo te rigidne formacije? Zasto mora konvencionalno? Mene bi bilo stid da izgubim utakmicu sa ovakvim igracima u timu. Bilo kad protiv bilo koga i da mi na racun legnu silne hartije od vrednosti. Ovo nema veze sa Ancelotijem. Ovo vazi za svaku polupismenu i neobrazovanu bukvu koja je celog zivota trčala po livadi za "komadom" vazduha sadrzanim unutar "ljuske" od gume i koze koji se naziva loptom, a onda usao u skupoceno krojeno odelo sto mu daje za pravo da bude to sto jeste. Odjednom su to autoriteti koji poznaju igru, a imaju neke strucne štabove, timove pseudo analiticara, sa misaonim izrazima lica koji tumace, analiziraju nesto. Kuda plovi ovaj brod sa stotinu jedrila? Her şey yarrağa gitti.
Ajmo konačno po pobjedu!
Odbrana suplja ko Lisa Ann.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kimmich na beku, Lahm u vezi.
Izgleda da je Bayern dobio naređenje od Elf-a da forsira Kimmicha na beku zbog nacionalnog dobra.
- Bayern@heart
- Kontakt:
I dalje loše loše i loše
Bez ikakve igre
Edit:
Kad smo zadnji put imali nulu kod Nojera bez primljenog gola katastrofa odbrana i dalje
Bez ikakve igre
Edit:
Kad smo zadnji put imali nulu kod Nojera bez primljenog gola katastrofa odbrana i dalje
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 26 nov 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nema igre. Odbrana ispada amaterski po milioniti put. Muller okean ne može pogoditi.
- Nerminovic
- Kontakt:
nama bi juniori zabili gol, kako je smijesna odbrana ja ne vjerujem stari Alonso nije ni pokusao da pokrije prostor iznad sebe 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
O moj Boze...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Drag mi je Xabi ali vrijeme je da zauzme mjesto koje mu pripada, a to je klupa.
Xabi Alonso ce doći glave Carlu...
I kako je Lahm bolji od Kimmicha u sredini i obrnuto ? KAKO?!?
I kako je Lahm bolji od Kimmicha u sredini i obrnuto ? KAKO?!?
Igramo kao u vakat Klinsmana, dakle nikako. Ne valja nam doslovno ništa.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.